- 20 Nisan 2016
- 973
- 1.370
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara bakincada keşke olmasaydim diyorumSisken olur o mesela disciye gittiginde anestesiden yildiz tilbeye donersin 2 saat gecmez bide kibsen narkoz aliosun yuzunde bi suru islem yapiolar sisiosun herhalde o kadar olacak azcik sabret ve aynaya bakma eski fotolarina bak
Aynen ben de eski fotoğraflarıma baktıkça daha çok üzülüyorumOnlara bakincada keşke olmasaydim diyorum![]()
Ne kadar oldu peki olaliValla benim doktorum simdi cagirsa gene olurum o kadar rahatti o kadar guzel gecto ve o kadar memnunum sukurler olsun
Ben de doktorumu cok seviyorumm sorun tamamen bende :) inşallah iki ay sonra ben de senin gibi düşünürüm2 ay 6 gunluk
Peki ilk zamanlar senin ne sorunun vardı ve zamanla gecti2 ay 6 gunluk
Gülüşü geçtim sıfatım kaydı arkadaşlar:))))Allah allah ne güzelbenim bakim gülüş hep değişti öf off
Korkma canım korkulacak birşey yok alışma sürecindeyiz biz :)bende estetik olucam ama bu yorumları okudukça korkuyom valla. ben hiçbi yerim değişsin istemiyorum :) sadece burnum biraz daha düzelsin yeter
Senin doktorun eli hafifmis bence çok sismemis:)Kızlar ben burnumun şiş halini çok sevdim keşke hep şiş kalsa :)
Evet zaten elleyince direkt kemiğe dokunuyorum yanlarda hafif şişlik hissediyorum ama dudaklarım ve yanaklarım hala şiş :)Senin doktorun eli hafifmis bence çok sismemis:)
Benim dudaklarım botokslu gibi :)Evet zaten elleyince direkt kemiğe dokunuyorum yanlarda hafif şişlik hissediyorum ama dudaklarım ve yanaklarım hala şiş :)
Ya korkma da zamanla olcagna alıştır kendini ben hemen düzelecek saniyodum ama daha çok varmış bebende estetik olucam ama bu yorumları okudukça korkuyom valla. ben hiçbi yerim değişsin istemiyorum :) sadece burnum biraz daha düzelsin yeter