Gülüşüm bozuldu :(

Sisken olur o mesela disciye gittiginde anestesiden yildiz tilbeye donersin 2 saat gecmez bide kibsen narkoz aliosun yuzunde bi suru islem yapiolar sisiosun herhalde o kadar olacak azcik sabret ve aynaya bakma eski fotolarina bak

Sisken olur o mesela disciye gittiginde anestesiden yildiz tilbeye donersin 2 saat gecmez bide kibsen narkoz aliosun yuzunde bi suru islem yapiolar sisiosun herhalde o kadar olacak azcik sabret ve aynaya bakma eski fotolarina bak
Onlara bakincada keşke olmasaydim diyorum:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Kızlar göz pınarlarımın altında burnuma yakın olan yere elimi atınca kemik hissediyorum ve çok ağrıyor niye acaba :(

Valla benim doktorum simdi cagirsa gene olurum o kadar rahatti o kadar guzel gecto ve o kadar memnunum sukurler olsun

Bende hicbi sorun yoktu hicbi sorunum olmadi ama odem cok oluo bende oda derimden ve tuz yememden kaynaklanio bide sola dogru yatmaktan odem orda top gibi birikti simdi 2 3 gundur sol tarafinda indi

bende estetik olucam ama bu yorumları okudukça korkuyom valla. ben hiçbi yerim değişsin istemiyorum :) sadece burnum biraz daha düzelsin yeter

Kızlar ben burnumun şiş halini çok sevdim keşke hep şiş kalsa :)

Back
X