Gülüşüm bozuldu :(

Şuan saçlarım dökülüyor duştan duşa hala ama sanırım kaş ve kirpik düzeldi

Ya kızlar gülüşü bozulup sonradan duzelen olmadimiii
Yavaş yavaş düzelmeye başlıyor endişe etme benim 40. Günüm üst dişlerimin ucunu görebildim henüz yavaş yavaş açılıyor benim dudak ile burun arası o bıyık kısmı halen çok şiş üstelik bir tarafı daha fazla şiş gülemiyordum mimikti konuşamıyordum ki halen eskisi gibi gülüp konuşamıyorum ama yavaş yavaş düzeliyor kaç günlük oldu senin burnun

Yavaş yavaş düzelmeye başlıyor endişe etme benim 40. Günüm üst dişlerimin ucunu görebildim henüz yavaş yavaş açılıyor benim dudak ile burun arası o bıyık kısmı halen çok şiş üstelik bir tarafı daha fazla şiş gülemiyordum mimikti konuşamıyordum ki halen eskisi gibi gülüp konuşamıyorum ama yavaş yavaş düzeliyor kaç günlük oldu senin burnun
Benim 20 günlük ben gülüyorum ama değişti gülüşüm gerçi bıyık bölgesi hala sis orası indikce duzelicrm

Aynen öyle şu burnu elimde sağa sola çevirmek istiyorum artik
Sağa sola çevirmek :halay::halay: Ben daha dokunmadım bile burnuma doktorum masaj kesinlikle yaptırmadı dokumamı yasakladı kaşınınca elimi sallayarak hava ile kaşımaya çalışıyorum Nasıl oluyorsa işte :KK48: kaşıntı geçiyor psikolojik olarak

Sağa sola çevirmek :halay::halay: Ben daha dokunmadım bile burnuma doktorum masaj kesinlikle yaptırmadı dokumamı yasakladı kaşınınca elimi sallayarak hava ile kaşımaya çalışıyorum Nasıl oluyorsa işte :KK48: kaşıntı geçiyor psikolojik olarak
Aaa niye benimki de tam tersi masaj verdi elim hep burnumda çok yumusatti burnumu ama demekki sana gerek duymadım doktorun herkese vermiyolar bakalım hele şu okul acilana kadar duzeliyim :) (:

Aaa niye benimki de tam tersi masaj verdi elim hep burnumda çok yumusatti burnumu ama demekki sana gerek duymadım doktorun herkese vermiyolar bakalım hele şu okul acilana kadar duzeliyim :) :-)
Evet benim doktorum baş hizamı ayarladı ilk 3 hafta göz hizama bakıyordum 3 haftadan sonra göz hizamın hafif üstüne bakıyorum sanki uzun birinin yüzüne bakar gibiyim hafif kalkıyor başım ve ellemek yok :KK49: düzelir düzelir ama yinede kasım aralık ayına kadar tam düzelmez ve dikkat etmeye devam

Ya olan arkadaşlarımda öyle soyluyo hep illaki zamanla guzellescek ama gulusum çok farklı geliyo çirkin gülüyorum sıkıntı orda

Saç, kirpik, kaş dökülmesi yaşadım
Canım yorumlarınızı yeni okudum aynı dert bende de var ve benim şuan 10 Günlük burnum alçı falan çıktı ama ben ben değilim sanki bi garibim sen ameliyat olalı 2 ay geçti nasılsın bu durumdan kurtuldun mu düzelme var mı ?

Back
X