Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ameliyat sonrası saç dökülmesi yaşadınız mı?Arkadaslar yokmu bu durumları yaşayıp atlatan
Saç, kirpik, kaş dökülmesi yaşadımKızlar ameliyat sonrası saç dökülmesi yaşadınız mı?
Düzeldi mi peki canım surekli devam etti miSaç, kirpik, kaş dökülmesi yaşadım
Bu zamana kadar hiç böyle birşey yaşamadımi canım ve araştırdım genel anestezinın etkisiymisO burunla alakali degildir
Benim sadece saç inşallah düzelir...Şuan saçlarım dökülüyor duştan duşa hala ama sanırım kaş ve kirpik düzeldi
Yavaş yavaş düzelmeye başlıyor endişe etme benim 40. Günüm üst dişlerimin ucunu görebildim henüz yavaş yavaş açılıyor benim dudak ile burun arası o bıyık kısmı halen çok şiş üstelik bir tarafı daha fazla şiş gülemiyordum mimikti konuşamıyordum ki halen eskisi gibi gülüp konuşamıyorum ama yavaş yavaş düzeliyor kaç günlük oldu senin burnunYa kızlar gülüşü bozulup sonradan duzelen olmadimiii
Benim 20 günlük ben gülüyorum ama değişti gülüşüm gerçi bıyık bölgesi hala sis orası indikce duzelicrmYavaş yavaş düzelmeye başlıyor endişe etme benim 40. Günüm üst dişlerimin ucunu görebildim henüz yavaş yavaş açılıyor benim dudak ile burun arası o bıyık kısmı halen çok şiş üstelik bir tarafı daha fazla şiş gülemiyordum mimikti konuşamıyordum ki halen eskisi gibi gülüp konuşamıyorum ama yavaş yavaş düzeliyor kaç günlük oldu senin burnun
Evet cnm düzelir endişe etme 1 ay dolunca baya rahatlık geliyor alışıyoruz oldukçaBenim 20 günlük ben gülüyorum ama değişti gülüşüm gerçi bıyık bölgesi hala sis orası indikce duzelicrm
Aynen öyle şu burnu elimde sağa sola çevirmek istiyorum artikEvet cnm düzelir endişe etme 1 ay dolunca baya rahatlık geliyor alışıyoruz oldukça
Sağa sola çevirmekAynen öyle şu burnu elimde sağa sola çevirmek istiyorum artik
Aaa niye benimki de tam tersi masaj verdi elim hep burnumda çok yumusatti burnumu ama demekki sana gerek duymadım doktorun herkese vermiyolar bakalım hele şu okul acilana kadar duzeliyim :)Sağa sola çevirmekBen daha dokunmadım bile burnuma doktorum masaj kesinlikle yaptırmadı dokumamı yasakladı kaşınınca elimi sallayarak hava ile kaşımaya çalışıyorum Nasıl oluyorsa işte
kaşıntı geçiyor psikolojik olarak
Evet benim doktorum baş hizamı ayarladı ilk 3 hafta göz hizama bakıyordum 3 haftadan sonra göz hizamın hafif üstüne bakıyorum sanki uzun birinin yüzüne bakar gibiyim hafif kalkıyor başım ve ellemek yokAaa niye benimki de tam tersi masaj verdi elim hep burnumda çok yumusatti burnumu ama demekki sana gerek duymadım doktorun herkese vermiyolar bakalım hele şu okul acilana kadar duzeliyim :)![]()
Canım yorumlarınızı yeni okudum aynı dert bende de var ve benim şuan 10 Günlük burnum alçı falan çıktı ama ben ben değilim sanki bi garibim sen ameliyat olalı 2 ay geçti nasılsın bu durumdan kurtuldun mu düzelme var mı ?Saç, kirpik, kaş dökülmesi yaşadım