Gülüşüm bozuldu :(

Kızlar bugün burun estetiğinin 18. Günu ve ben gülerken tipik değişiyor ağzım bi acayip oluyo çok fazlasıyla domuz gibi hissediyorum nolur bunun geçici olduğunu söyleyin daha onceden başına gelen varmı
benim de gülüşüm ilk zamanlar aşırı tuhaftı resmen dişlerim gözükmüyordu dudaklarının üstünde ödem olduğu için öyle görünüyor ödemler zamanla geçtikçe düzelecek

Evet sana söyledim nasıl geçti peki zor oldumu canım

Oldum geçen hafta salı günü yarın alçım çıkacak aşırı şişim morarmadm şu an bile nefes ve koku alabiliyorum ama tıkalı burnum genelde bugün afedesiniz ishal oldum ve ateşim çıktı yeni düşürdük atesi herhalde üşüttüm ikinci ve üçüncü gün çok zorlandım keşke ameliyat olmasaydım bile dedim ama inşallah güzel olacağına inanıyorum eğer psikolojinizi aşırı etkileyen anormal bir görüntünüz yoksa ben ameliyat olmayın derim ameliyat olmak çok zor değil ama risk Alıyosn sonuçta ama sağlık probleminiz varsa ameliyat olmak zorundaysanız estetikte olabilirsiniz sıcak beni çok etkilemedi istanbulun çok bi sıcağı yok bana göre güneşe çıkmadığınız sürece problem olmaz ben taksiyle gidip geldim ve şapka taktım güneş kremini de bir iki ay kullanmak gerekiyor diye biliyorum

benimde 22 günlük gülüşüm başlarda daha tuhaftı ..sanki günden güne toparlıyor gibi

Benim sadece gülüşüm değil komple yüzüm,simam değişti. Asla gülemiyorum ve mimik yapamıyorum delirmek üzereyim
Ayni şekilde benim de öyle sanki ben değilim boş gözlerle etrafa bakıyorum sanki gozlerim degisti bakislarim degisti cok cirkin bisey oldum ciktim sizin uzerinden 7 ay geçti acaba su an memnun musunuz halinizden?

Kızlar bugün burun estetiğinin 18. Günu ve ben gülerken tipik değişiyor ağzım bi acayip oluyo çok fazlasıyla domuz gibi hissediyorum nolur bunun geçici olduğunu söyleyin daha onceden başına gelen varmı
Gülüş değişiyor benimde dişlerim gözükmüyor mimik yok bu çok normal bişey halen sert ödemli , hamburger canım istiyor ama yemiyorum bile ağzımı o kadar açamam diye,kuzeniminde öyleydi geçti rahat ol. Hatta o benden beterdi. İbrahim tatlısesin bıyıksız hali gibi oldun diyorduk dudak içe giriyor. Şimdi gayet iyi.

Aynı durum bende de var ameliyat olalı 1 ay oldu ama gülerken üst dişlerim hala gözükmüyo, mimiklerim sınırlı, botokslu gibiyim. Suratsız bi tipim oldu. Daha ne kadar sürecek bu yaa eski gülüşümü çok özledim:KK43:

Aynı durum bende de var ameliyat olalı 1 ay oldu ama gülerken üst dişlerim hala gözükmüyo, mimiklerim sınırlı, botokslu gibiyim. Suratsız bi tipim oldu. Daha ne kadar sürecek bu yaa eski gülüşümü çok özledim:KK43:
Benim ameliyat olalı 40 günü geçti hala simam yerine gelmedi gülüşüm farklı eskisi gibi sanırım artık eskisi gibi olamam burnum zaten iğrenç kalkık kısa kaldı

Benim 10 gün sonra 2 ay dolacak gülüşüm ilk başlarda daha kötüydü ama şu an biraz daha toparlandığını düşünüyorum yine de hâlâ üst dudağım içe kıvrılıyor gibi ve gülerken eski sîmam yok. Gözlerim kısılırdı normalde ama şu an çok tuhaf bir görüntü var en başlarda daha kötüydü 2 ayda bu kadar toparlandı zamanla daha iyi olacağını umuyorum

Benim ameliyat olalı 40 günü geçti hala simam yerine gelmedi gülüşüm farklı eskisi gibi sanırım artık eskisi gibi olamam burnum zaten iğrenç kalkık kısa kaldı
Herkesin süreci farklı işte kiminin 1 ayda geçmiş kiminin 3 ayda kiminin daha uzun, beklemekten başka yapacağımız bişey yok malesef.

Benim 10 gün sonra 2 ay dolacak gülüşüm ilk başlarda daha kötüydü ama şu an biraz daha toparlandığını düşünüyorum yine de hâlâ üst dudağım içe kıvrılıyor gibi ve gülerken eski sîmam yok. Gözlerim kısılırdı normalde ama şu an çok tuhaf bir görüntü var en başlarda daha kötüydü 2 ayda bu kadar toparlandı zamanla daha iyi olacağını umuyorum
Benimde ilk günlere göre bi tık daha düzeldi denebilir ama hala eski halime dönmeme çok varmış gibi

Benimde ilk günlere göre bi tık daha düzeldi denebilir ama hala eski halime dönmeme çok varmış gibi
Açıkcası ben de öyle hissediyorum yine de zamanla düzelme ihtimali içim rahatlatıyor burnuma gülüşümü feda edeceğimi söyleselerdi bunu kabul etmezdim

Merhaba kaç ay oldu benimde öyle 40 günü geçti bile burnum çok kalkık ve kavisli sizinde öyle mi
Açıkcası ben de öyle hissediyorum yine de zamanla düzelme ihtimali içim rahatlatıyor burnuma gülüşümü feda edeceğimi söyleselerdi bunu kabul etmezdim[/QUOTE

Back
X