- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
Onun hakkinda öyle şeyler dediki evlenmeden onu sevmiyorum keşke tayinu yanima cikmasa onla mecburum dedi ya bunu diyen adamin simdiki haline bakiyirum hayret ediyorum
Son anda anlatti işte herşeyi ayrılırken önceden olan biriymiş hayatında beni seveceğini bilememiş onuda birakmazsmis çünkü aileler bile biliyomuş sözü verilmis işteSevmiyorsa neden evlendi ?
Neden mecburmus ?
Son anda anlatti işte herşeyi ayrılırken önceden olan biriymiş hayatında beni seveceğini bilememiş onuda birakmazsmis çünkü aileler bile biliyomuş sözü verilmis işte
Üzmeyin kendinizi.Hiçbirşey hissetmiyorum demedimki hala seviyorum sadece mesele sevgi durumunu aşti düşürdüğü duruma üzülüyorum brni
Varmış canm benle neden konuştu anlamadim inanın kullanmak istedi desem aramızda cinsel bise geçme di yada öyle bir talep olmadıki konusmak için olsa zaten hayatinda o varmiş ben ne oldum simdi onun hayatinda anlamadim
Çok güzel yazmişsiniz çok teşekkür ederim ben en azindan evet insanlik göstermesini istedim onu bile yapamadi o kadar öfke doluymki bazen onu arayip ağzima geleni saymak istiyorum sirf eşine saygimdan yapamiyorumSiz niye rezil olmuş hissediyorsunuz? Ne yaşadıysanız dürüstçe yaşamışsınız. Karşınızdaki insansa karaktersizin tekiymiş. İki ay önce biriyle ilişki yaşıyorken, tutup başkasıyla evlenebiliyorsa, zaten duygusal dünyası pek gelişmemiş, evlendiği kişiyle de çok derin bir bağ kurmamış, bin tane mutluluk fotoğrafı da paylaşsa, hayatı sığ yaşayan bir hödük olmaktan öteye geçemeyecek biri yani kendisi.
Bu adam sizinle evlense mutlu mu olacaktınız? Buna mı layıksınız? Üzülmenizi anlıyorum, insan duygularını açtığı, bir şeyler paylaştığı, bir gelecek düşlediği insanın, en azından "insan" çıkmasını bekliyor, olmamış. En azından kurtulduğunuza sevinin. Umarım bundan sonra güzel insanlarla karşılaşırsınız.
İstemezdim çünkü onuda küçük düşürdü karsimda ama onla evli nihayetinde kızın haberi yok gayet mutluAllah korumuş sizi aslında. Gerçekten o kadının yerinde olmak ister miydiniz?
O sadece bana karaktersizdi etrafina hep iyi oldu merhametli oldu vicdanli oldu üzüldüğum buya insan olarak bile bana değer vermemis ya birakin sevgililiğiBu ne yahu beşik kertmesimi
Bahaneye bak..
Kişiliği karakteri yerine oturmamış ne istediğini bile bilmeyen bir adam için kendinizi üzmeyin.
Hatta kurtuldum diye de sevinin
Aman şimdi arayıp tepki gösterseniz, egosu okşanır emin olun. Hala beni düşünüyor, acı çekiyor diye havalara girer. Ona bu zevki tattırmayın. En büyük intikam hiç var olmamış gibi yapmak.Çok güzel yazmişsiniz çok teşekkür ederim ben en azindan evet insanlik göstermesini istedim onu bile yapamadi o kadar öfke doluymki bazen onu arayip ağzima geleni saymak istiyorum sirf eşine saygimdan yapamiyorum
O sadece bana karaktersizdi etrafina hep iyi oldu merhametli oldu vicdanli oldu üzüldüğum buya insan olarak bile bana değer vermemis ya birakin sevgililiği
Aynen bide o boyutu var zaten görmuyomuş gibi davranıyorum başka carem yokAman şimdi arayıp tepki gösterseniz, egosu okşanır emin olun. Hala beni düşünüyor, acı çekiyor diye havalara girer. Ona bu zevki tattırmayın. En büyük intikam hiç var olmamış gibi yapmak.
Adamın şu sözlerinden bile ne kadar karaktersiz olduğu belli. Kurtulduğuna şükret karısı düşünsün.Son anda anlatti işte herşeyi ayrılırken önceden olan biriymiş hayatında beni seveceğini bilememiş onuda birakmazsmis çünkü aileler bile biliyomuş sözü verilmis işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?