Gün benim için çok zor başladı :(

Bilmiyorum canm ne yapmaya çalisti anlamadim

sen niye mahçup oluyosun senı yuzustu bırakan utansın.üzülme geçer elbette.evlenınce aldatadabılırdı o daha kotuydu.şükret ve önüne bak.dık dur aksıne.
Onda utanma olsaydi hiçbirşey olmamiş gibi davranmazdi bu insanmi simdi anlamadim

Arkadaşım önceki konularına göz gezdirdim bu adam senle hiç bizaman sevgili olmamış, hep sadece arkadaşız demiş sevgilim var demiş ? Senle sadece sohbet etmiş, aranızda hiçbi şekilde b i yakınlaşma geçmemiş?? Bu durumda sen biraz hayal aleminde mi dolaşıyosun, bu neyin hazımsızlığı tam olarak??

Ben şokkk

Varmış canm benle neden konuştu anlamadim inanın kullanmak istedi desem aramızda cinsel bise geçme di yada öyle bir talep olmadıki konusmak için olsa zaten hayatinda o varmiş ben ne oldum simdi onun hayatinda anlamadim

Bazilarinin iliskisi varsa bile flort etmek hosuna gidiyor ya da yedeklemistir
Kiz veya erkek gunumuzde cogu yedekliyor ki bir sey olursa bosta kalmasin.
Genel de yedekleyen kazaniyor cunku sen bir kisiyle olunca ondan ayrilinc tek kaliyorsun onlarin hep alternatifi oluyor.

Adamdaki yüzsüzlüğe bak yahu. Sen sevgilini bırak iki ay sonra evlen. Bir de sizin ilişkinizi bilen insanların olduğu bir iş yerine gel. Biri eskaza ağzından kaçırsa , bir laf söylese ya da ola ki siz bir tepki verseniz eşi her şeyi öğrenecek. Ne cesaret, ne yüzsüzlük!!! Sen utanma arkadasım. O utansın yaptıgından.Onla evlenen kıza yazık olmuş

kızlar noluyo size ya biraz güçlü olun bu ne böyle evleniş işyerine gelmiş. örgütleseydin milleti yaptırmasaydın işlerini uğraştırsaydın. sen güler konuşur espri yaparsan o egon varya kalkar yerden. yazık sana valla. kırıta kırıta gez resmen sana göstermeğe gelmiş.

Unut ne soyledoyse onunla ilgili bence.cunku adam oyle ya da boyle evlenmis soylemis ama evlenmis. Unut gitsin

Çünkü benim ağzimi açipta orda burda konusmyacagimdan okadar eminki adi pislik ya hiçmi insanlik yokmuş anlamadmki nasıl bir kafa bu o kıza niye yazık olsunki olan bana oldu

Ben şuan o boşluğun dibindeyim ya okadsr kötüymki içime sanki bi ateş düştü allah onada düşürsün bugün bana canm acisindan beddua ettirip durdu

Zaten ezik durmuyorum güçlü olmaktan yoroldum kimbilir daha neler yapcak bilmiyorum

SEn bunun için uzulmede ne yap biliyormusun bi sevgilin olunca sende onun gibi yap hatta arkadaşın varsa ikna et onunla boy gösterin ne saçma biseymis demekki hala içinde bir ukte kalmiski böyle yapıyor sende sosyal medya hesabından foto paylas mutluyum falan filan acın ancak böyle hafifler bence

İki ayda evlilik cok ütopik
Evlendigi kızı seninle aldatmıs olabilir kıza daha cok üzüldüm acıkcası

Bu adamla ilgili daha fazla uzuleceginiz bir gun olmayacak.bitti gitti.

Ben şuan o boşluğun dibindeyim ya okadsr kötüymki içime sanki bi ateş düştü allah onada düşürsün bugün bana canm acisindan beddua ettirip durdu

Aciniz var yasayin ama boyle biri icin deger mi dusunun sizi onemseyen kirmaktan cekinmeyen biri icin bir saniye uzulmeye degmez beddua etmeye bile degmez nefret bile bir insana duygu ifade etme seklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…