Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

Bu diyardan gitmeyi öyle çok istiyorum ki artık ailemin bu sebepten boşanılmaz lafı yüzünden bunaldım azıcık param olsa şehir değiştirip kendime yeni hayat kurucam zaten.
Eşiniz bu düşüncelerini değiştirmeli. Sakın dediğini yapmayın,sakın alıştırmayın.
Sizi başta nasıl sevdiyse öyle kabul etmeli.
Başta tunik giy yakışıyor falan diyordu alırken alıyordum meğer ben salak adamın amacı farklıymış

terbiyesiz
esiniz azmis kudurmus
ya cok fena agzimi bozucam da banlanmaya bile degmez herif
cakamadiniz mi agzina iki tane
agiz degil les kuyusu
Ben de böyle dedim sen koldan tahrik oluyorsan o senin azgınlığın dedim

Sen kısa kollu giyiyosun diye akrabaları niye giymiyo da seni onlara benzetmeye çalışıyo?

Bu mantıkla evlenmeden önce yolluymuşsun e o da seninle evlendiğine göre sıfatı belli

Çok hadsiz tükürmelik
Onlar türbanlı hepsi hem de
aynen oyle herif o kadar azmis ki kol gorunce bile tahrik oluyor
pis sapik
Evden çıktı gitti umarım hiç gelmez
Bizde boyle sorunlar hic olmadi. Karismaz bana.

Zaten dekolte ve mini giyinmiyorum. Pantolon bluz gomlek tisort vs.

Yani şurani kapat diyecek bir yanim olmadi. Benim tarzim onada uyuyor.

Ama senin koca fena!!!!
Bende öyleyim
Elalem ne der diye yaşayanlar işte

Kısa kollu giyen or... oluyomuş vay canına! Memelekette hiç namuslu yok desene işin çok zor bu hadsiz cahille

Konuyu okuyamadım afakanlar bastı

“Eşine şunu giydirmek bunu giydirmek, izin vermek” gibi laflara bile tahammülüm yok. Her birey özgür ve istediğini giyer. Net
Boşan git diyor bana uymayacaksan ben sanki buna katlanmaya çok meraklıyım ..

Bu durumda ben or...pu oluyorum.esim ne oluyor acaba?zira karisnaz hic sacna sapan dusunceleri ve kiskancliklari yoktur .ayrica esinize soyleyin kadinlari erkekler giydirmez kendileri giyinirler.hani demis ya oyle giydirtmem diye

Vişşşş... karinin ve kocasinin zihtiyetine bayildim. Şehir dışı carmen electra... şehir ici Mother Theresa...

sizin eşiniz hem korkak hemde fitneci biri neden mi? kendi fikrinin arkasına saklanıyor akrabaları laf ediyor edecekmiş gb göstererek.
ne tuaf ki eşiniz ile aynı yapıya sahip gibisiniz o açıklar sizde kapalılar gibi kadınları ikiye ayırıp yargılıyorsunuz.

Hayır bakın eşimin annesi de böyle ben açığım diye bak örtünmezsen X karısını kapatamamış erkek değil demek ki derler dedi eşim kulağı duya duya onların payı büyük

Bu durumda ben or...pu oluyorum.esim ne oluyor acaba?zira karisnaz hic sacna sapan dusunceleri ve kiskancliklari yoktur .ayrica esinize soyleyin kadinlari erkekler giydirmez kendileri giyinirler.hani demis ya oyle giydirtmem diye
Ah ah babam da aynı bu zihniyette bi insan yağmurdan kaçarken doluya tutuldum

Orada Allah yok sanıyorlar demekki :) tövbe ya ne salma sapan işler yapıyor bu insanlar.

Kisa kollu giyinene de o... gözüyle mi bakiliyormus. Valla o zaman straplez giyen ben en afillisinden oluyorum töbe yaa.

Zor olmuyor mu bu terbiyesizle yaşamak

Vişşşş... karinin ve kocasinin zihtiyetine bayildim. Şehir dışı carmen electra... şehir ici Mother Theresa...

Yazin tatilde acilip, donuste kapanan çoook duydumda birebir tanidik denk gelmemisti o da oldu. Resmen kadini taniyamadim. Kat kat giyinirdi resmen baya ortuluydu cunku, kocasini tanimasam dikkatimi cekipte taniyamazdim kadini O derece.

Demek kisa kollu giyen kadin o..pu oluyormuş oylemi?Zihniyetine tukureyim onun ben!

Peki kisa kollu giyen kadinlara agzindan salyalar akarak bakan adamlar ne oluyormuş o zaman?Emin ol kendisi boyledir..o yüzden karisiyor sana..
Acikcasi bu kafada bir adamla evli kalmak istemezdim ben..Igrenirim,midem almaz yani..
Seni bilemem..cozum belli çünkü..

görücü üsülümü evlendiniz? onlar bu taleplerini hiç dile getirmedi mi?
şunu da sorun neden kapanmamı istiyorsunuz
elalem için mi sizin için mi?ne için kapanıcaksınız

Akrabalar var diye çarşaf giyin hatta. Nasılsa akrabalar herşeyden önemli. Yaşam tarzınızı, giyiminizi, saçınızı, makyajınızı, çocuğu hep onlar için yapacaksınız.

Adam şiddete meyilli değilse giyin istediğiniz gibi. "Ben giycem" diyin konuyu da uzatmayın hiç. İnatlaşıp kavga da etmeyin. Net olun. Alışır zamanla.

Yazin tatilde acilip, donuste kapanan çoook duydumda birebir tanidik denk gelmemisti o da oldu. Resmen kadini taniyamadim. Kat kat giyinirdi resmen baya ortuluydu cunku, kocasini tanimasam dikkatimi cekipte taniyamazdim kadini O derece.
Ayy gülmeyin ama ya..kadin hakli,orada Allah görmüyor(Tovbe tovbe)

Kapalı ve açık olarak siniflandirma yapan cahiller oldukça daha cooook damga yicez.

Reactions: KV_
Tum sulalesi kapali ,o yuzden giydurmiyor vs demissiniz ama sulaleyle ilgisi yok bunun.esle ilgili.benim esiminde tum sulalesi kapali .tek acik benim.10 yildir evliyim 10 yildir tek bir laf tek bir ina etmediler.hele bir etsinler basta esim olmak uzere ve bem tabiiki hadlerini bildiririm ki ustelik kisa kolluda giymem.askili giyerim,sortumu giyerim,yeri gelir mini etegimi giyerim.bikinimle denize girerim vs.ama eltilerim kapali cunku onlarin esinin kafa esinin kafasi.ben yanlarinda sort askiliyla dururken onlar kayinpeder geliyor diye pantalonun uzerine bir de uzun etek geciriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…