Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

Kisa kola karismasi da cok sacma olmus ama. Cok acik ve dar giymeye benimkide karisir ama oyle sacma sapan benzetmeler yapmaz. Yakismamis der, cok cirkin olmus der benim giyme hevesimi birakmaz em fazla. Ki bende zaten cok fazla acik ve dar giymem. Mesela taytla falan cikmam disari kendim rahat edemem. Yazinda askili falan giymem. Ama atiyorum bir tatil yoresinde yasasaydik giyerdim o zaman bir sey demezdi. Bazen cevrede etkileyebiliyor ama kisa kol icin abartmasina hic gerek yok. Veya madem oyle evlenmeden oncede tavrini belli etseymis. Benimkinin rengi zamaninda da boyleydi. Hatta evlenince daha rahat bile oldu diyebilirim. Mesela beraber askili uzun bi elbise almistik yazin ogrenciyken. Onun ustune zorla bolero aldirmisti. Bende tabiki o cirkin seyi elbisenin ustune giymektense elbiseyi giymemeyi tercih etmistim. Ama evlendikten sonra elbiseyi askili haliyle giymeme hic ses etmedi. Bu adamlar bazenncok degisik ‍

Yanlarina gittik. Taniyamadim seni filan dedim güldüm. Gayet rahat "esim boyle yerlerde karismiyor" dedi. Mesele inanç filan değil eşinin istegi ve akraba cevresinde kapali desinler.
Tabi canim bu zihniyet böyle oluyor zaten..Benim deli oldugum nokta da bu..yapiyorsan inancin için yap.. es dost akraba da kim oluyor ki..
En tehlikeli tipler bunlar aslında..

Yazin tatilde acilip, donuste kapanan çoook duydumda birebir tanidik denk gelmemisti o da oldu. Resmen kadini taniyamadim. Kat kat giyinirdi resmen baya ortuluydu cunku, kocasini tanimasam dikkatimi cekipte taniyamazdim kadini O derece.

Bana daha hic denk gelmemişdi... gercekden cok değişik bir durum..
Asil soru... bu adam neyin komplexini yaşıyor tanidiklarina karşı?
Ben iki kere tersini yapdım. Gitdigim ülkede mecbur kapandım ama sadece o ülkenin kanunu bu olduğu için yani...

Cok utanmışlardır sizi orda görünce :)))

Eşiniz çok terbiyesiz..ona ne milletten..ayrıca bi kısa kol giymeye mi bunları dedi pes...ben kapalıyım misal herkesin herkese saygili olması lazim..

Hicte utanmadi gayet rahat. Eşim boyle yerlerde karismaz dedi kasila kasila Niye utansin yanlarinda 2 cift daha vardi. :) arkadaşlari.
Mevzu sadece akraba cevresi heralde.

Reactions: KV_
O adam "ben erkeğim sözümü dinletiyorum" kompleksi yaşıyor

Siz birbirinizi tanimadan mi evlendiniz? Bu tarz laflar edecek biri kendini az cok belli eder diye dusunuyorum, acaba bazi detaylari gormezden gelmis olabilir misiniz? Evlilikte esler arasi uyum cok onemli, hayat gorusu de bunu belirlemede en buyuk etken bence.

Hicte utanmadi gayet rahat. Eşim boyle yerlerde karismaz dedi kasila kasila Niye utansin yanlarinda 2 cift daha vardi. :) arkadaşlari.
Mevzu sadece akraba cevresi heralde.

Oha diyorum.
Aslinda icimden neler diyorum ama mune hemen yakaliyor vallah.
Neyse, vitamin d eksikliği yaşamaz en azindan :)

Reactions: KV_
Hem açık kızlara suları sarkar hem de evlendikten sonra beğenmeyip kapatmaya çalışırlar tokatladığımın hödükleriii.
Ne yani sizi kolunuz molunuz açıkken gördü, sevdi, size o... gözüyle mi bakıyordu o zaman? Diyemiyor musunuz "ben o... muydum o zaman" diye!

Beni böyle beğenip evlendin diyecek ve tavrınızı koruyacaksınız alttan aldıkça tepenize çıkar!
Eşiniz el ne derci ayrıca, kim ne derse desin o diyemiyor mu "ben eşime güveniyorum istediğini giyer " diye?

Okumaya bile katlanamıyorum böyle şeyleri. İnsanları giyimine göre nasıl sınıflandırır eşiniz, ayrıca sizin ne giydiğiniz akrabalarını neden ilgilendiriyor? Elalem için yaşanmaz, şimdiden kararlı davranmazsanız sonradan önüne geçmeniz zor olur.

Sakın taviz verme.Yoksa sonu gelmez.Zorla dediğini yaptırmakla erkeklik olmaz.Erkekse ailesine karıma karışmayın deseydi.Kocana saydırmıycam çünkü sana içim acıdı.Ona söyleyeceğim sözleri senin göğüslemeni ve daha çok üzülmeni istemiyorum.Sen benim yerime kendin bol bol saydır.

Ya kuzum allah askina bosan. 2 ayda cekmedigin sey kalmadi. Bosan ve bu 2 ayi unut. Hayatinda hic olmamis gibi...

Kisi kendinden bilir isi derler diyecemde zaten yazmissinz tvdeki kadınlara laf atıyosa herkesi kendi gibi sanması gayet dogal. Siz onun kapatması değilsiniz nihayetinde. Ayrıca benim kafamdaki örtüden yada başkasının mini eteği kısa kollusundan kime ne ? Eşinize belirtin bence ahlaksal normlar kıyafetin uzunluğu yada kısalığıyla degil beynin sınırlarıyla ilgili birşeydir vicdani birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…