- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Tabi canim bu zihniyet böyle oluyor zaten..Benim deli oldugum nokta da bu..yapiyorsan inancin için yap.. es dost akraba da kim oluyor ki..Yanlarina gittik. Taniyamadim seni filan dedim güldüm. Gayet rahat "esim boyle yerlerde karismiyor" dedi. Mesele inanç filan değil eşinin istegi ve akraba cevresinde kapali desinler.
Yazin tatilde acilip, donuste kapanan çoook duydumda birebir tanidik denk gelmemisti o da oldu. Resmen kadini taniyamadim. Kat kat giyinirdi resmen baya ortuluydu cunku, kocasini tanimasam dikkatimi cekipte taniyamazdim kadini O derece.
Eşiniz çok terbiyesiz..ona ne milletten..ayrıca bi kısa kol giymeye mi bunları dedi pes...ben kapalıyım misal herkesin herkese saygili olması lazim..Eşinizle aranızda ki kıyafet sorununu nasıl çözdünüz hanımlar aşırı karışıyor kıskanıyor sürekli önünü kapat arkanı indir derdinde çok yoruldum çok bıktım artık. Ailem beni hiç anlamıyorum eşim yüzünden arkadaşımda kalmadı sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Bugün izin günü
Tv izliyorduk stil avcıları diye durduk yere dedi bu kadınlara kocaları karışmıyor mu or..pu gibi etek giydiriyor o göğüs dekoltelerini giydiriyor şartellerim attı herkes sen gibi yobaz değil demek ki kıyafetin namus olmadığını biliyor dedim nasıl tanımadığın insanlara o etiketi yapıştırabilirsin dedim e sen yaz geldi mi ne giyeceksin dedi ben de elbiselerim var tişörtlerim var evlenmeden önce ne giyiyorsam onu dedim ben millete X eşine kısa kollu giydiriyormuş or..pu gibi dedirtmem dedi sinir oldum bu lafları nasıl duyarım kısa kollu giyen yolsuz mu oluyo?
Evlenmeden önce böyle değildi asla değildi elbiselerimi tiril tiril beraber alırdık başka şehire gidersek giyersin burda tüm akrabalarım var böyle üzülme ben de üzülüyorum diYor mahcup mahcup ben ne yapıcam
Bana daha hic denk gelmemişdi... gercekden cok değişik bir durum..
Asil soru... bu adam neyin komplexini yaşıyor tanidiklarina karşı?
Ben iki kere tersini yapdım. Gitdigim ülkede mecbur kapandım ama sadece o ülkenin kanunu bu olduğu için yani...
Cok utanmışlardır sizi orda görünce :)))
O adam "ben erkeğim sözümü dinletiyorum" kompleksi yaşıyorBana daha hic denk gelmemişdi... gercekden cok değişik bir durum..
Asil soru... bu adam neyin komplexini yaşıyor tanidiklarina karşı?
Ben iki kere tersini yapdım. Gitdigim ülkede mecbur kapandım ama sadece o ülkenin kanunu bu olduğu için yani...
Cok utanmışlardır sizi orda görünce :)))
Hicte utanmadi gayet rahat. Eşim boyle yerlerde karismaz dedi kasila kasilaNiye utansin yanlarinda 2 cift daha vardi. :) arkadaşlari.
Mevzu sadece akraba cevresi heralde.
O adam "ben erkeğim sözümü dinletiyorum" kompleksi yaşıyor
Oha diyorum.
Aslinda icimden neler diyorum ama mune hemen yakaliyor vallah.
Neyse, vitamin d eksikliği yaşamaz en azindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?