Gün geçmiyor ki bir kadın daha ezilmesin.. Kıyafet sorunu

Kusura bakma ama esin tam bi hoduk. Tssetturlu biri olarak soyluyorum bunu. Valla kilik kiyafetle olacak is degil bu . Insanin kalbi temiz olmali. Imani kuvvetli olmali. Valla ne insanlar biliyorum mine etekle namazlarini kilan . Belki Rabbim benden daha cok seviyordur onlari diyerek kimsenin kilip kiyafetine karismam . Allah kalplerdeki herseyi bilir.

Ya arkadasim eşin ve evliligin hakkinda 1 haftada kactane konu actin bi baksana.. bak bacim bu adamdan bi halt olmaz sana actigin konularda Sayfalarca yorum yapiyoruz sen hee hee diyorsun ama sonra yine farkli konularla geliyorsun. . Kuzum sen ne istiyorsun bi desene..

bacak göğüs dekoltesi falan hoş şeyler ki ben çok severim ama kol kısa uzun olmuş ne fark ediyor ben anlamıyorum valla. koldan tahrik olan bi erkek var mıdır dünyada ya. çok garip değil mi

Esim medeni acik giyinsemde bana degil bakan hirbolara soylenir ki benim zaten sucum yok izmir gibi biyerde mini etegime elinde cocuguyla yuzuyen adam donup bakiyorsa benim ne kabahatim var esiniz sorunlu

Hadsizliğe gel.

Gün geçmiyor ki bir er kişi tarafından o....pu ilan edilmeyelim arkadaş. İnsan mizojinist olmayagörsün işte.

Hayır böyle bi adamın ömür boyu dişi sineğe bile yaklaşamaması, kadınsızlıkla terbiye edilmesi lazım ama nerdee, adam evli bi de

Bi dayak yese nasıl iyi gelir biliyo musunuz

Öhöm neyse ne diyoduk, şimdi deveye hendek atlatmak bu adamı yontmaktan daha kolay. Siz elbiselerinizi ateşe verin, kısa kolluları da konu komşuya dağıtın en iyisi. Bu sefer de niye tesettüre girmiyorsun diye başlasın. Onu da yapın ama kesmeyebilir, o zaman da çarşafa girersiniz. Burka da olur.

Zira adama göre kadın kendi aklı olmayan, kocasının keyfine göre giydirdiği bi şişme bebek olduğundan, "adamı insanlığa davet edip rest çekin, yok ben homo sapiens olamadım, neandertal olarak hayatıma devam edicem diyosa da boşayın" desem ciddiye de almayacağınızdan en iyi çözüm gardrobu toptan yakmak sanırım.

Bir kadın için şu cümleyi kuran adamdan buz gibi soğurum ben kusura bakmayın.

yuh artık yobazlığın da bu kadarı

Namus kavramını bu kadar basite indirgeyen biriyle bi ömür geçireceğiniz için allah yardımcınız olsun... Bu adamdan çocuklarınız da olacak dimi bide ne diyim yazık çok acınası.... egitim sart... bu egitim dedigimiz sey yalnızca diploma degil ama eminim bu zihniyet onu asla anlamaz... tekrarlıyorum Allah yardımcınız olsun...

Eşinizin namus kavramı yerlerde sürünüyor , o zaman namussuz dediği kişilerden biri de kendi karısı sonuçta sizi kısa kollu açık halinizle beğenip evlenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…