- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi pportakall
-
Bence stresde var degılmıNeredeyse tüm konularını biliyorum
Ama bu sefer abartmışsın
Bana ailen haklı geldi
Seninki biraz dolmuşluk. Ne olsa patlıyorsun gibi duruyor
Ooo tabi canım . Ben hakkım olan dairenin kirasını almak için abimi doldurmuş abim aşağıdaki kirayı alacaz yeğenlerin için dedi yok öyle bş dünya dedim izin vermedim sonra yenge hnm yaa ama biz araba alacaktık dedi pardon dedim bana mı güvendin dedim .. ooo abime söyleyip söyleyip istediğini yaptırıyordu abimde para göz zaten sen ne demek istiyorsun kardeşim o benm demedi ohh gelsinde yüz verdi:)) anlatsam ağzın açık kalır .. ama ben evlenirken salonda en çok ağlayan yenge hnmdı:)) şimdi mesela yenge yi aramam görüntülü konusmada gelirse gelir mrb mrba abimi bayramdan bayrama halamı hiç o arar :) bu yuzden kv görumce vız geliyor:))Şok oldumgelın gelın degıl yılanmıs
Sonra neden aramıyorsun neden böylesin neden soğuksun modu sizi kandilde bayramda aradığıma şükredin en son halama dedim sana hakkımı helal etmiyorum dedim abime tlfnda açtım ağzımı söylendim ama gene soğumadı içim ..Kizim bebekti belki 1 yasinda vardi belki yoktu. Cep tlfnumda kontorum yok arayamiuorum msj attim anneme mi abimemi hatirlamiuorum. Cocuk cok kotu atesler icinde mosmor oldu gelinde hastaneye goturelim (yanliz yasiyodum)
Beni aradilar ha ha ha hi hihi abim yemek yiyomus bitirsin cikarmis ama cok boyle normal bise diyomusum gibi konustular.
Ambulansi cagirdim hastane bana 1km uzakta. Ambulansa bindik, ambulansci madam bukadar yakin mesafe icin 50 euro odemeye degermi ambulans cagirmisiniz sizin icin soyluyorum parraniza yazik degilmi dedi taksi cagirsa 10 euro tutmaz dedi.
Ah ah iste o 10 euro olsa zaten eyvallah etmem dedim icimden.
Iste benim donum noktam o oldu.
Anlattığımız durumda anormal bir durum yok bence..genel olarak ta bakarsak sürekli ailenizle zitlasiyorsunuz ve kavga halinde siniz biraz da onları anlamaya çalışsanız her konuda değil ama bazı konularda onlarada hak vermiş olsanız ve bunu da onlara yansitsaniz belki bu kadarda üstünüze gelmezler ..sonuçta kardesinize karşı böyle değiller ..haklı olduğunuz konularda sinirlenmeden anlatmaya çalışsanız ..onlarında haklı olduğu konuları anlamaya çalışsanız belki sorunlar cozulecekArkadaşlar sorun gene ailemin beni insandan saymaması. Her aradıklarında mutlaka sinirlendiriyorlar. Öğretmenlik mülakatım olacak. Şehir değişikliği yaptığım için eskiden oturduğum şehirde olacak buraya 3-5 saat arası değişiyor mesafe. Otobüsüne göre. Bugün aradılar mülakatın ne zaman diye sordu babamla annem dedim işte şu tarihte 1 gün önceden gidersin abinde kalırsın di mi dediler.Hayır sabahtan biner giderim dedim. Mülakatım
öğleden sonra çünkü saat 13.30 da , ben buradan 7 de binsem 12 de orada olsam taksi bulamasam dolmuşla gitsem bile yetisirim her türlü. Otogarla okul yakın semtlerde çünkü. Bizimkiler başladı işten izin al demeye ya diyorum izin alamam vermezler (izin alırım ama almak istemiyorum ücret kesintisi oluyor) iş çıkışı bin o zaman dediler işten 7ye doğru çıkıyorum en yakın otobüs saat 10 da eee evden otogara gitmek için taksi kullanacağım mecbur. Gecenin köründe orada olsam oradan tekrar taksiye binip abimin evine gitsem birsürü masraf. Ve yolda ikide bir beni darlayacaklar neredesin binerken haber ver inerken haber ver şöyle yap böyle yap. Neyse diyor ki bunun şakası olmaz illa bir gün önceden bin git. Ya ben kendimi sizden daha çok düşünüyorum dedim. En sonda dedi ki kendin mi gideceksin kardeşinle mi gideceksin ? Orada çıldırdım ya 25 yaşındayım eskiden oturduğum semtte sınava gireceğim kardeşim ne alaka ? Hani desem ki arabası falan var o yüzden diyorlar yok. Ben kendi başımın çaresine bakamam Diye diyorlar. Kendim giderim kardeşim ne alaka dedim Keşke bana söylemeseydin diyo bir de babam ya hem kendileri soruyor irdeliyor hem de cevabı beğenmeyince keşke söylemeseydin oluyor. Bir de gıcık olduğum başka bir şey tam kapanmada maaş alamadık malum bunu da daha önce 2 kere sordu çalışmadığını günlerin ücretini alabilecek misiniz diye hayır dedim. Bugün tekrar sordu. Sanki inadına inadına soruyor gibi geliyor
Eminimki evlensem artık kocanın sorumluluğundasın diye beni bırakırlar. Karşındaki erkeğe benden daha çok saygı gösterirler. Ama benim evlenmek gibi bir düşüncem yok. Olduğum gibi kabul görmek saygı görmek istiyorum
Ben teyze dayi sorunsalini kaldirdim ortadan. Dayimla iki sokak var aramizda ama yinede gorusmuyorum bayramda bittu seyrandaSonra neden aramıyorsun neden böylesin neden soğuksun modu sizi kandilde bayramda aradığıma şükredin en son halama dedim sana hakkımı helal etmiyorum dedim abime tlfnda açtım ağzımı söylendim ama gene soğumadı içim ..
Yok ben teyze dayı fln umurumda değil zaten ben abi yenge ve hala dan bahsettim hala bizimle kaldığı için maalesef içeri de ama evlendim gitti umurumda değiller artıkBen teyze dayi sorunsalini kaldirdim ortadan. Dayimla iki sokak var aramizda ama yinede gorusmuyorum bayramda bittu seyranda
Teyzem Turkiyede oldugu icin bayram dogumgunu okadar
Ama anneyle istedigin kadar kes biyerde bulusuyosunuz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?