Gün geçmiyor ki buraya ailemle ilgili bir konu acmayayim

Ben zaten geceden bineceğim gece 2-3 gibi. O saatteki firmanın servisi var. Bunu da anlattim yok illa kendi istedikleri olacak. Rötar arıza olsa bile en fazla 3 saat oynar. Bu mülakata girecek olan benim kendimi daha çok düşünüyorumdur. Fikir verilir dinlemiyorsa saygı duyulur

Sen evlen de kurtul ya. Valla bak. Ailen senin özgür kız tribini görmüyor, görmeyecek de. Bence bu anlattıklarında bir sorun yok ama genel olarak ailenin ataerkil tavırlarından ancak böyle kurtulabilirsin.
Allah canımı alsada kurtulsam Jale geldi aklıma

Evet belirli bir yaştan yasanmisliktan sonra baba evine dönmesi çok zor. Bunun aslında yaşla da alakası yok. 2⁸ yaşında arkadaşım eşiyle kötü diye annesinin evine gitti 15 gün zor kaldı. 1 sene kocası eve gelsin diye kendi evinde bekledi. Annemin hep bı lafı vardır ekmek bölündü. Yani insan bir kere o kapıdan çıkınca ister istemez eskisi gibi olmuyor. En iyisini yapmissiniz

İkisini de yapamıyorum maalesef ya ben de diğer kardeşlerim gibi saygı ve olduğum gibi kabul görmek istiyorum.
Bence sakın ol
Ozgecan konusunu bılıyorsundur
Bırazda Allaha emanet yasıyoruz
Tum ınsanlar aıle evınde yada ayrı
Ortamlar kotu
Bence ondan endıse edıyorlar
Ama tek basınıza sorumluluk alabılecegınızı dusunmusler
Hepımız bunu yapmak zorundayız
Kafeste kus gıbı sevdıklarımızı kapatırsak
Bız olmadıgımızda bır gun olamadıgımızda
Sevdıklerımız hayatla mucadele etmeyı bılemeyecyı ıcın hep kaybeder
Kendı ayakları uzerınde durabılen ozgur bıreyler yetıstırmek zorundayız

Onu ben cok yaptim. Taki gecenlerde kucagimda bebegimle yanimda kizimla psikolojik tedavi gormeye gittigimde soylediklerini duyunca durakladim

Simdi pazardan beri 3gun oldu konusmuyorum vicdanda yapmiyorum artik

Cok uzuldum adiniza

Bende bundan cok korkuyorum
Allah esimi basimdan eksik etmesin
Guclu kadinim herseyin ustesinden geldim tek basima ama annemlerin himayesi altina girmek istemiyorum tekrardan. Cok korkunc. Hep mutsuzdu icim
Evlendim dunya varmis dedim
Allahtan esimde iyi cikti

Bence siz Allahın izniyle kesin bi atanın ya da olmadı hayırlı bir kısmet çıkarsa direk evlenin o da olmadı bi iş bulup uzak bir şehire, ayrı bir eve çıkın..

Belki o zaman anlarsınız ailenizin kıymetini..

Rabbım esınden sevdıklerınden ayırmasın
Okadar yandıkı yureyım
Bılmıyorum
Kırgınım galıba hayata

E tamam o zaman madem erken gitmek istemiyorsunuz hııı diyin geçin, daha da sorarlarsa bilet bulamadım / yetişemedim / izin alamadım bunlardan birini söyleyin geçin. Yetişemezseniz hayatınızın sorumluluğu size ait sonuçta, ama bu konuda dahi iddialaşmanız çok çocukça...

Diğer kardeş erkek mi? Siz tek kızsınız sanirim

Rabbım esınden sevdıklerınden ayırmasın
Okadar yandıkı yureyım
Bılmıyorum
Kırgınım galıba hayata
Amiinn
Cok uzucu bise sizin yerinize koyunca icim titredi suan

Terapi yaptinizmi, yardim alin lutfen kolay bise degil
Eger esime bise olsun, hayata kuserim heralde
Bu benim 2.evliligim oyle askimdan olerek evlenmedim ama sevdim, esimi hergun gorunce iyiki diyorum.
Ben evli 2 cocul annesiyim annem bu sekilde bile hayatima karisiyo

Belki budur güçlü yapan insanı . Tam olarak bende aynı şeyleri yaşadım :)) seni çok seviyoruz kızım he he diyordum çoğu zaman :)) .. Bakıyorum mesela abim hala tek başına bir şey yapamaz her şey ona altın tepsi de sunuldu tek kalsa sudan çıkmış balık gibi kalacak ..

Ay yapan ayri eve ciksanda yapiyo
Evlensende yapiyo
Oyuzden sinirini simdiden ciz
Evlenmeyi bekleme
Benim en büyük hatam bu oldu

Arkadasım
Evlense esı cok kotu cıkabılır
Bır kadın ınsan dıyeyım
Kadın yada erkek degıl
Kendı ayaklarının uzerınde durmayı basarabılmelıdır
Ben hayatımda ılk kez oglumla yanlız kaldım
Konu sahıbı gıbı kendım ayrı yasamadım
Sudan cıkmıs bır balık gıbıyım bılıyormusunuz
Esıme sırtımı dayayarak yasamaya alısmıstım
Bır gun dahı tek yatmamıstım
Yapayanlız kaldım
Ama 5 ay gectı gun be gun alısmaya calısıyorum
Aıleme kızgınım
Benı bagımlı yetıstırdıklerı ıcın
O esın
Basımızda duracagının garantısı yokmus

Reactions: Z P
Ay buda ben
Aman burda benimle ayni kaderi yasayan bisuru bacilar varmis kele

Soyleme yahu sende. Tarih daha belli degil de. Herdey bitince soylersin.

Birçok konunuza denk geldim. Bazı yerlerde gençliğinize istinaden size hak vermeye çalıştim. Fakat şu konunuzla kafamda netleşti, kesinlikle siz ailenizi hiç sevmiyorsunuz.

Maalesef ki Dünya sizin etrafınızda dönmüyor . Özgürlük demek bu değil;
Siz Ağaç kovuğundan mı çıktınız? Yada şöyle sorayım Evladınız olsa hiç onu merak etmeyecek misiniz?

Yorumlarda ailenizi destekleyen cevaplar görünce hemen çark dönüyor ;

Destek görmek için, yok bana hizmet ettiriyorlar, yok Abinden izin al diyorlar, yok kardeşinle git diyorlar..

Umarım ileride Size Aile bağlarını, birlik beraberliği, kardeşliğin,anne- babanin değerini hatirlatacak kötü olaylar yaşamazsınız.

Artık yavas yavas sınırınızı koyun
Ben oyle yaptım
Az arayın
Ararsa uzun konusmayın
Hayatınızı bu hale getıren aılenız
Artık buna bır dur demelısınız
Ama cızgıyı sakın ve yavas cekın
Bahaneler bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…