- 24 Eylül 2010
- 6.209
- 20.308
- 548
- Konu Sahibi sensizlink
Nişanlın da ailesi de sizi mutsuz edecek tiplere benziyor. Gelmeyen altının hesabına şimdiden düşmüşler. Hiç güven vermiyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanın kararının arkasında mı git dersiniz?
benim mi? nişanlımın mı ?Ayrilmak istedigini ve bunun icin hazir olmadigini bu nedenle destek bekledigini dusunuyorum?
Siz ailecek yersiniz bu cocugu.. Bu nedir boyle ya?! Her seyden sorun cikarip, kendi tabirinle kuplere binip binip saldirmissin.. Babana anlatman ve babanin arayip isi ayrilik noktasına kadar getirmesi ayri bi facia.. Biraz saygi duyun karsinizdaki insanlara, surekli dediginizi yaptirip baskin gelmek zorunda degilsiniz.. Boyle evlilik olmaz.. Ne saygi kalie ne sevgi ne de guven..
Nişanlın da ailesi de sizi mutsuz edecek tiplere benziyor. Gelmeyen altının hesabına şimdiden düşmüşler. Hiç güven vermiyorlar.
Baban birden ozelinize dalip çıkışınca, gercekten kendini ifade etmek icin sesi yuksek cikmis olabilir.. Bence artik 'ama ama' demek yerine hatani kabul et.. Gereksiz fevrilik var ve akillica davranmamissin, isler rezil hale dönmüş.. Neden ucuzlastiriyorsunuz iliskinizi ailenizde olsa insanlarin gözünde?Ama babam diyor ki benimle yüksek sesle konuşuyordu karşımdan bağrırır gibi diyor.... kenisine söylediğimde ise laf anlatmaya çalışıyordum kendimi ifade edemiyordum dedi..
Bu aralar bana da yüksek sesle konuşup devamlı ikaz etmeme rağmen benim kendi babama da bunu yapması beni bile sinirlendirdi...
Bbam da bunu fark etmiş ve anlattığım konulara da bayağı sinirlenmiş ki bir andan fevri hareket etmiş...
Seninbenim mi? nişanlımın mı ?
Nişanlınızla ciddi bir şekilde konuşun. Özellikle bu para pul konularını. Neye katlanamazsınız bunları açık açık söyleyin. Bu konularda tavizsiz olduğunuzu bilsin. Kabul ederse ne ala. Etmezse de nişanlılık birbirini tanıma sürecidir. Bunlara katlanamam derseniz ayrılırsınız. Ya da çok seviyorum fedakarlık yaparım diyeceksiniz.ne yapayım yanii
Konulariniza baktim da siz severek baslamamissiniz bu iliskiye ve bence hala da sevmiyorsunuz.
Nisanlinizi da anlamadım ki bu sevgi mi takinti mi
Sevdiginizi bile uzun yillar soylememissiniz. Çekilir mi
Sevgi olsaydi karşılıksız olunca biryerde biterdi ama nişanlıniz bitirememis bu kadar uzmenize ragmen o yüzden takinti olduğunu düşündümTakıntı olduğunu sanmıyorum, neden derseniz çok üstüne gidip üzdüğüm zamanlar oldu... takıntılı biri de bunlara tamammül eder miydi bilmiyorum, ama gurursuz biri değil, bana karşı zamanında gurursuz davrandı evet... ama şuan o da gururlu,mesela artık ayrılalım desem kabul edecek durumda... önceden öyle değildi..
Sevgi olsaydi karşılıksız olunca biryerde biterdi ama nişanlıniz bitirememis bu kadar uzmenize ragmen o yüzden takinti olduğunu düşündüm
Ailesi ortada.
Nişanlın zaten hep ortada. Malum konularınızdan biliyoruz.
Babanda ayrı bi sert çıkışıp son sözü söylemiş.
Neden nişanı atmak bu kadar zor geliyor. Evliliği ailecek ticarete ceviriyolar farkında degilsin.
Ha karşındaki adam sanada değer vermiyor.