Gün geçmiyor ki nişanlımla ilgili konu açmayayım ????

Nişanlın da ailesi de sizi mutsuz edecek tiplere benziyor. Gelmeyen altının hesabına şimdiden düşmüşler. Hiç güven vermiyorlar.

Babanın kararının arkasında mı git dersiniz?

Öncelikle sürekli kavga ediyor musunuz?
Saygınız birbirinize sevginiz nasıl?
Keza anne babanın bakış açısıyla nedir?belki nişanlında veya ailesinde senin görmediğin kötü özellikler vardır.Babana da niçin birden öyle dedigini sor aile büyüklerinede danış. Bana yıpranmış geldiniz bıkmışsınız sanki.aileler arasında saygı yoksa sorun,nişanlın ailesini çok kayıran biri gibi gelmedi bana ama öyleyse emin olmadan evlenme.evlilikte daha çok tartışma yaşıyor insan

Siz ailecek yersiniz bu cocugu.. Bu nedir boyle ya?! Her seyden sorun cikarip, kendi tabirinle kuplere binip binip saldirmissin.. Babana anlatman ve babanin arayip isi ayrilik noktasına kadar getirmesi ayri bi facia.. Biraz saygi duyun karsinizdaki insanlara, surekli dediginizi yaptirip baskin gelmek zorunda degilsiniz.. Boyle evlilik olmaz.. Ne saygi kalir ne sevgi ne de guven..

Son düzenleme:
Siz ailecek yersiniz bu cocugu.. Bu nedir boyle ya?! Her seyden sorun cikarip, kendi tabirinle kuplere binip binip saldirmissin.. Babana anlatman ve babanin arayip isi ayrilik noktasına kadar getirmesi ayri bi facia.. Biraz saygi duyun karsinizdaki insanlara, surekli dediginizi yaptirip baskin gelmek zorunda degilsiniz.. Boyle evlilik olmaz.. Ne saygi kalie ne sevgi ne de guven..

Ama babam diyor ki benimle yüksek sesle konuşuyordu karşımdan bağrırır gibi diyor.... kenisine söylediğimde ise laf anlatmaya çalışıyordum kendimi ifade edemiyordum dedi..
Bu aralar bana da yüksek sesle konuşup devamlı ikaz etmeme rağmen benim kendi babama da bunu yapması beni bile sinirlendirdi...
Bbam da bunu fark etmiş ve anlattığım konulara da bayağı sinirlenmiş ki bir andan fevri hareket etmiş...

Konulariniza baktim da siz severek baslamamissiniz bu iliskiye ve bence hala da sevmiyorsunuz.
Nisanlinizi da anlamadım ki bu sevgi mi takinti mi
Sevdiginizi bile uzun yillar soylememissiniz. Çekilir mi

ilk paragraftan ailede ne kadar söz hakkın olacağın net görünüyo. gerisini okumadım bile. Allah yardımcın olsun

Gün geçmiyorki bir kızımız daha kendini ateşe atmasın... Baban haklı bence sizin ilişkiden bi nane olmaz.
İlla evlenecem diyorsan da eşini dinle balayına bir gün geç gidin ama altınları banka kasasına koyun.

Valla bi sorun varsa nişanlınızla halledersiniz.
Halledemiyorsanız ayrılırsınız öyle söylersiniz babanıza falan.
Babanızı niye şu durumda onunla muhattap ettirdiniz ki?
Adam napsın yani kızını savunacak elbet.
Ve damatla aile arasında bi pürüz çıktıysa o olacak olan evlilik hoş olmuyor, nerde kaldı huzur?

Ama babam diyor ki benimle yüksek sesle konuşuyordu karşımdan bağrırır gibi diyor.... kenisine söylediğimde ise laf anlatmaya çalışıyordum kendimi ifade edemiyordum dedi..
Bu aralar bana da yüksek sesle konuşup devamlı ikaz etmeme rağmen benim kendi babama da bunu yapması beni bile sinirlendirdi...
Bbam da bunu fark etmiş ve anlattığım konulara da bayağı sinirlenmiş ki bir andan fevri hareket etmiş...
Baban birden ozelinize dalip çıkışınca, gercekten kendini ifade etmek icin sesi yuksek cikmis olabilir.. Bence artik 'ama ama' demek yerine hatani kabul et.. Gereksiz fevrilik var ve akillica davranmamissin, isler rezil hale dönmüş.. Neden ucuzlastiriyorsunuz iliskinizi ailenizde olsa insanlarin gözünde?

:KK43: ne yapayım yanii
Nişanlınızla ciddi bir şekilde konuşun. Özellikle bu para pul konularını. Neye katlanamazsınız bunları açık açık söyleyin. Bu konularda tavizsiz olduğunuzu bilsin. Kabul ederse ne ala. Etmezse de nişanlılık birbirini tanıma sürecidir. Bunlara katlanamam derseniz ayrılırsınız. Ya da çok seviyorum fedakarlık yaparım diyeceksiniz.

Konulariniza baktim da siz severek baslamamissiniz bu iliskiye ve bence hala da sevmiyorsunuz.
Nisanlinizi da anlamadım ki bu sevgi mi takinti mi
Sevdiginizi bile uzun yillar soylememissiniz. Çekilir mi

Takıntı olduğunu sanmıyorum, neden derseniz çok üstüne gidip üzdüğüm zamanlar oldu... takıntılı biri de bunlara tamammül eder miydi bilmiyorum, ama gurursuz biri değil, bana karşı zamanında gurursuz davrandı evet... ama şuan o da gururlu,mesela artık ayrılalım desem kabul edecek durumda... önceden öyle değildi..

Takıntı olduğunu sanmıyorum, neden derseniz çok üstüne gidip üzdüğüm zamanlar oldu... takıntılı biri de bunlara tamammül eder miydi bilmiyorum, ama gurursuz biri değil, bana karşı zamanında gurursuz davrandı evet... ama şuan o da gururlu,mesela artık ayrılalım desem kabul edecek durumda... önceden öyle değildi..
Sevgi olsaydi karşılıksız olunca biryerde biterdi ama nişanlıniz bitirememis bu kadar uzmenize ragmen o yüzden takinti olduğunu düşündüm

Ailesi ortada.
Nişanlın zaten hep ortada. Malum konularınızdan biliyoruz.
Babanda ayrı bi sert çıkışıp son sözü söylemiş.

Neden nişanı atmak bu kadar zor geliyor. Evliliği ailecek ticarete ceviriyolar farkında degilsin.
Ha karşındaki adam sanada değer vermiyor.

Ailesi ortada.
Nişanlın zaten hep ortada. Malum konularınızdan biliyoruz.
Babanda ayrı bi sert çıkışıp son sözü söylemiş.

Neden nişanı atmak bu kadar zor geliyor. Evliliği ailecek ticarete ceviriyolar farkında degilsin.
Ha karşındaki adam sanada değer vermiyor.

nerden anladınız değer vermediğini

yine siz haksızsınız. kusura bakmayın ama gerçek bu.
tamam kayınpeder altınların üstüne yatmak istemiş diyelim, adam kabul etmiş ona vermemeyi. aileler arasında haksızlık olmasın diye de bankaya yatıralım demiş, bunlar gayet ortadan giden sıkıntısız hareketler. babam yardım etmeyecek madem öyle demiş, ki yardım etmek zorunda değil adam, onu da bi atarla söylemiştir yapılması gereken yapılırdı ki sizin zaten düğüne kalmış 40 gün aileler çoktan yapmışlardır bişeyleri, şu saatten sonra onun ailesinden neye ne kadar fayda gelebilir yani.
babanıza söylemeniz zaten başından sonuna yanlış. ben anlamıyorum çiftler her çıkmaza girdiklerinde neden ailelere yansıtıp da işi iyice çözümsiz hale getirirler. baban sana da deseydi bu işe artık rızam yok diye, sen ne yapmayı planlıyordun? peki baba diyebilecek miydin de hemen babana anlatıp bide nişanlını arattın? bi de gidip adama babam ne derse o diyosun yani, adam da iyi madem dese düğüne 40 gün kaldı terk edildim diye oturup ağlardın.
açık söyleyim konunun başından sonuna kadar bi şekilde orta yol bulmaya çalışan bir adam ve işi yokuşa süren bir kadın gördüm. hayırlısı olur umarım ikiniz için de :işsiz:

Back
X