Gün geçtikçe eşimle aramız açılıyor

Bakın yazdıklarımdan bir cümleyi cımbızla çekip onun üzerinden yürümeniz güzel bir şey değil.Yazdığım şeyi içinden cümleler çekerek değil bir bütün olarak değerlendirin.Konu sahibi konu başlığına eşimle git gide uzaklaşıyorum demiş.Demek ki temel konu bu.Peki neden uzaklaşıyorlar?Evet çocuk psikolojisi çok önemli.Ama aile sadece çocuğu idare etmek psikolojisini önemsemek değildir.Ailede bir koca bir baba var.Burada konu eşle uzaklaşma olduğu için adam açısından düşünüyorum.Ben olsam çocuğumla vakit geçirirken sürekli uyarı alırsam sıkıntı yaparım kendimi rahat hissedemem sonra sinir patlaması yaşarım.İnan bana hikaye kitabından daha önemli bir konu.Senin için olmayabilir senin seçimin o olabilir benim için bu daha önemli.Benim yorumum bu.Katılıp katılmamak konu sahibine kalmış bir şey.

Ne güzel senin bilginden faydalanıp çok iyi anne baba olabilirsiniz. Esin maalesef ezik hissediyor ancak bunu asmaniz lazım. Psikolojik destek almaya ikna edin.sen uyarmazsan 1-2-3-... En sonunda çocuğun dengesi bozulur sonra vay efendim annesi çocuğu simartmis bakmamış. O bile sana kalır. Bence taviz verme

Aynısını düşünüyorum ne alakası var kadın üni mezunu koca lise mezunu diye yanlışa yanlış da mı demesin yani. Ben de ev hanımıyım ama eşim çocuklara karşı yanlış davranınca uyarıyorum. Ya da eşim beni uyarıyor. Ne yapayım ev hanımıyım diye aşağılık kompleksine mi gireyim. Ayrıca ben de çok tartışırım eşimle çocukların yanında izlediğin dizilere filmlere dikkat et diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…