Gün gelir o paraya muhtaç kalırsın :(

Bence tam tersi calisiyorsunuz, asgari gecim sıkıntısı cekmiyorsunuz. Kazandiginiz parayi tabi ki kendinize harcayabilirsiniz.
Şu sürekli aman ev alalim, hemen ev kredisine girelim derdindeki insanlardan gina geldi
Ki ev kredisi içinde birikmişsiniz var çok şükür

Arkadaşınıza ameliyat fikrinizi söyleyip,ücretini belirtirseniz o da fikrini söyleme hakkı bulur kendinde olumlu ya da olumsuz.Bu çok normal.

Sonuç olarak bu karar için birilerinin gazına ihtiyacınız yok.Kendi paranız kendi hayatınız,içinize nasıl sinecekse,kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapmalısınız.

Daha yaptırmadık bu yaz yaptıracağız. Büyük şehirde yaşıyoruz özel hastane araştırıyorum bende aslında dünya gözde olan çok tanıdığımız var ama yaşadığımız yerde şubesi yok. Eğer senin yaşadığın yerde dünya göz hastanesi varsa tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. Dünya göz bende düşünüyordum.

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
Sizin rahatsız ediyorsa modunuzu düşürüyorsa niye yaptırmayasınız ki ? Sonuçta çalışıyorsunuz , emek veriyorsunuz böyle durumlarda kimseyle paylaşmamak en iyisi oluyor. Yani benim de arkadaşım oldu hatta bahsettiğiniz rakamın neredeyse 3 katına. Ama böyle mutlu şimdi. Çalışıyor bi şekilde yerine koyacak. Sizde çok takılmayın bence böyle şeylere.

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :(
Memursanız az çok gelir bellidir sizin bahsettiğiniz rakam şu an neredeyse benim en düşük aylık gelirim ama ben devlette ameliyat olacağım çünkü bakmakla yükümlü olduğum kardeşim var içim almaz lüxe o parayı harcamaya sizde bence biraz uyguna gidin

Ben 3 sene önce devlet hastanesinde 1600tl gibibi paraya burun ameliyatı oldum.
Veridigim en doğru kararlardan biriydi devlette bu işi çok iyi yapan hekimler var araştırın mutlaka.
Benim doktorum özel muayene açtı yoksa kesin tavsiye ederdim.

Param hazır yani bu iş için borca falan girmeyeceğim ve evet çok istiyorum ameliyat olmayı ama gerçekten çok moral bozdular yaaaa:KK43:
İnsanlar anca konuşur. Yaptırdıktan sonra da konuşacaklardır, takmayın.
Para sizin burun sizin, çalışıyorsunuz, maddi sıkıntınız yoksa ve mutlu olacaksanız yaptırın.

Kime ne ya? Çalışıp Çile çekmeye mi geliyorsun dünyaya?
Kimseye parasini söyleme. İnan zor değil. Ablam da evlilik surecinde kimseye para söylememe kararı aldı. Haliyle kimse hiç bir konuda kıyas akıl verme vs vs işine girisemedi. Hala bilmeyiz salon kaç paraymis kaç altın almış da ne olmus

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
hiç söylememek lazım , uydur bişey geç.estetik olanların çoğu diyo ya burnumda kemik kaymışşş ondan diye :olamaz: nefes alamıyorum deyip geçseydin.niye çocuğunun hakkına giresin ya çocuğun aç mı açıkta mı? sen de insansın,tabiki kendine de yatırım yapıcaksın.gün gelir herkes muhtaç olabilir ya da çok zengin de olabilir, böyle kendini demoralize ede ede yaşanmaz ki, onlar mı geçindiriyo sanki seni.boşveeer.Sen yalnızca yaptıracağın yeri ve doktoru ÇOK dikkatli seç.

Çok sinir oluyorum böyle insanlara bence o iyi bir arkadaş değil sizden daha çok mu düşünüyor sizin çocuğunuzun ve gelicek durumunuzu istiyorsanız, kendinizi kötü hissediyorsanız yaptırın.

Düğün yaptıran, kına için şaşalı şeylerle uğraşan, arabası bir tık üst olsun diyenler, ikinci evini alanlar, ev varken bir de yazlık alanlar, bir ayakkabıya bir sürü para verenler, telefonunu en son model alıp 24 ay ödeyenler, bir restaurantta gece kutlama için yemek yiyenler ... kısacası tanıdığınız herkesin kendisi ile ilgili bir seçimi oluyor ve bu insanların başkalarına sorduğunu sanmıyorum. İhtiyaç değil estetik ve keyfi bir durum. Sizin keyfiniz bilir.

Maddiyatla alakalı şeylere siz karar verirsiniz, doktor seçimi konusunda belki iyice araştırın önerim olur, iyi karar verin. 10000 bir burun estetiği için fazla bir rakam değil. İllere göre rakamlar değişiyor gerçi.
İyi bir operasyon olmayınca iki kez vs yaptıranlar oluyor. İyi birisi olsun da gerisi bence boş...

Hepi topu 2 aylık maaşın. Kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin, parası ne kadarsa ödedim ve canım istedi ameliyat oldum dışında.

sizi cok rahatsiz ediyorsa tabiki yaptirin. maddi durumunuz da yetiyorsa kime ne sizin harcadiginiz rakamdan.calisiyorsunuz kazaniyorsunuz sonucta.

bazi arkadaslarim vardir, benden cok beni desteklerler, onlara her seyi soylerim,
genelde de yaparsin edersin cevabi alirim, hatta yetmezse ben vereyim sen kafana takma cevabini, canikolarim benim.

ama bazi tanidiklarim vardir ki olacak ise bir suru kulp takarlar,
heh iste o kisilere o isi yaptiktan sonra haber veririm,
genelde de yarim agiz hiyirli olsun cinim alirim.

siz soylemekle hata yapmissiniz.

10 TL ye de yaptirsaniz insanlar yine edecek laf bulur. Bu sefer de çektiğin acıya değer mi Allah başka sağlık problemi verir diye vicdan yaptırır. İnsanoğlu bu konuşur da konuşur.

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :(
Ben yıllar once burun ameliyatı oldum. Iyı ki olmusun diyorum cunku kendımı cok kotu hissediyordum. Bu arada para biriktirmeyı cok seven biriyim oldum sonra o parayı geri biriktirdim. Sizde oyle yapın olun ameliyat sonra yine bırıktırursınız ne olacakkı isiniz varmıs sonucta. Ben sımdı dıslerım yaptırıcam param var kosede arastırma halindeyim.

Burun estetiği için 10 bin TL bir tek bana mı az geldi acaba 🙄
Bazı tip insanlar vardır ;tatile gidersin o kadar verilir mi der ;diyetisyene gidErsin o parayı aç kalmak için mi veriyorsun der ..yani sen kulaklarını tıka istediğini yaptır

Back
X