- 12 Ağustos 2025
- 103
- 20
- 13
- 20
- Konu Sahibi kuzeydebirkiz
-
Rahatlıkla görebiliyorum ama kamerada bulanıyor ama gerçekte daha çok belliLaboquick mi canım
Regl olduguna emin misin ama.. Canlı kırmızı bir renk mi.. Yerleşmeyse kahve veya açık pembe olur canım. Benim çamur gibi bir akıntı gelmişti mesela. Kahve telvesi gibi.. Maalesef days dr ve artımed çok yalancı çıkarıyor inşallah vardır amaMalesef artımed ama bulunduğum ilçede başka marka test yok daha önceki aylarda da çok yaptım bu testten ama hiç böyle çıkmadı şimdiye kadar yani adetten 4 gün önce iki tane days docdor test yaptım sonradan silik çıktı ama saatler sonra iki gün önce de bebe time kaset test yaptım oda saatler sonra silik çizgi verdi dün adetim başladı kahverengi olarak bugün de devam etti bugün parçalı geldi yine test yaptım bu sefer anında silik çizgi çıktı ve hâlâ regl oluyorum
Canlı kırımızı değil yada lapa lapa kan değil bulanık kahve gibi kırmızı gibi ama bulanık normal adete yakın miktarda iki defa tuvalette oturduğumda ince ama serçe parmak kadar parça geldi hatda kağıt gibi görünümü vardı oda kırmızı değil bulanık pembe gibi bir şey di o geldikten sonra normal adet gibi devam ediyor ama kıp kırmızı değil kahverengi gibi ha bide ilk gün kahverengi akıntı gelirken uzayan bir yapısı vardı ip gibi ve içi kum gibiydiRegl olduguna emin misin ama.. Canlı kırmızı bir renk mi.. Yerleşmeyse kahve veya açık pembe olur canım. Benim çamur gibi bir akıntı gelmişti mesela. Kahve telvesi gibi.. Maalesef days dr ve artımed çok yalancı çıkarıyor inşallah vardır ama
İnşallah vardır ama kimyasal da olabilir diye düşünüyorum ama kimisi de hamileyken adet gören oluyormuş o ihtimalde geliyor aklıma bir kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorumRegl olduguna emin misin ama.. Canlı kırmızı bir renk mi.. Yerleşmeyse kahve veya açık pembe olur canım. Benim çamur gibi bir akıntı gelmişti mesela. Kahve telvesi gibi.. Maalesef days dr ve artımed çok yalancı çıkarıyor inşallah vardır ama
Anlattıgına göre yerleşme olabilir canımCanlı kırımızı değil yada lapa lapa kan değil bulanık kahve gibi kırmızı gibi ama bulanık normal adete yakın miktarda iki defa tuvalette oturduğumda ince ama serçe parmak kadar parça geldi hatda kağıt gibi görünümü vardı oda kırmızı değil bulanık pembe gibi bir şey di o geldikten sonra normal adet gibi devam ediyor ama kıp kırmızı değil kahverengi gibi ha bide ilk gün kahverengi akıntı gelirken uzayan bir yapısı vardı ip gibi ve içi kum gibiydi
Çatlamaadna sonra 15.gün biraz daha koyu olması gerekirdi diye düşündüm ama inşallah vardır. Ben de çok hayal kırıklığına ugradım bilirim o hissi o yüzden hemen ümitlenmemek lazımİnşallah vardır ama kimyasal da olabilir diye düşünüyorum ama kimisi de hamileyken adet gören oluyormuş o ihtimalde geliyor aklıma bir kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum
Kimyasalsa ona bile şükür edicem çünkü en azından hamile kalabiliyormuşum diye düşünüyorumÇatlamaadna sonra 15.gün biraz daha koyu olması gerekirdi diye düşündüm ama inşallah vardır. Ben de çok hayal kırıklığına ugradım bilirim o hissi o yüzden hemen ümitlenmemek lazım
Regl mi oldunuz tam anlayamadığım için sormak istedim?Sonuç kimyasal oldu ve şunu anladım HCG hormonu olmayınca testlerde kuruma bile çıkmıyor onu fark ettim
Evet regl oldum hastaneye gitmeye de gerek duymadım çünkü regl den önceki testlerim pozitif di silik bir şekilde regl den üç gün sonra tekrar test yaptım negatif olduRegl mi oldunuz tam anlayamadığım için sormak istedim?
Hayırlısı olsun canım benimEvet regl oldum hastaneye gitmeye de gerek duymadım çünkü regl den önceki testlerim pozitif di silik bir şekilde regl den üç gün sonra tekrar test yaptım negatif oldu
Teşekkür ederimHayırlısı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?