Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birinci tedavimde femara ve ovitrelle igne kullandim sonuc negatif aldim doktor tekrar ayni tedaviye basladik bu durumda olup da ikincide hamile kalan var mi arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.

Birinci tedavimde femara ve ovitrelle igne kullandim sonuc negatif aldim doktor tekrar ayni tedaviye basladik bu durumda olup da ikincide hamile kalan var mi arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.
Ya canım ben 2. De de hamile kalmadım bence ve doktoruma göre kafamı rahat bırakmadığın için olmadı o yüzden lütfen kafanı boşalt rahatla akışına bırak

Arkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Belki senin regl bitiminden hemen sonra yumurta ölüsüyledir. Bazılarının 13 günü oluşur bazıları regl biter temizlendikten hemen sonra hamile kalır değişiyor

Belki senin regl bitiminden hemen sonra yumurta ölüsüyledir. Bazılarının 13 günü oluşur bazıları regl biter temizlendikten hemen sonra hamile kalır değişiyor
Teşekkür ederim cevabınız iÇin. Geçen ay aynı tedaviyi görmüştüm ama yumurtalıklarım çok geç olgunlaşmıştı. Reglime 8-9 gün kala 15,5 mm di bu ay bu kadar erken olması şaşırttı. Çok teşekkür ederim

Rica ederim yazım yanlışım için kusura bakmayin lütfen

Kızlar merhabalarr, bende gonal f kullandım bu ay ilk defa. 20 martta doktor kontrolümde solda 2 yumurtam olduğunu söyledi. ( bu arada gonal f i 15gün kullandım) Biri 18.5 diğeri 17mm çok kaliteli dedi. Ertesi gün 21 martta öğlen 12de çatlatma iğnesini yap dedi. (Çatlatma iğnesinden 1hafta öncesinde göğüslerm çoook acımaya başladı el değmiyordu, hala da öyle 14 marttan beri hassas iç çamaşırım değse acıyor) 22-23mart ilişki önerdi sonrasında da gün aşırı. Biz eşimle 21-22-23-25 Martı değerlendirdik sonra hiç ilişki olmadı. Ve iğneden beri kasık ağrılarım var sağlı sollu batma şeklinde hatta dünden beri adet olacak gibi ağrım var. 5nisan bat günüm. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İlişki kaçırmış mıyım? Sonrasında da girseymiydik?. Dediğim gibi göğüs ağrım çatlatma iğnesinden 1hafta önce başladı hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…