Hepimiz karışığız benceBugün çatlatma iğnesinin 15.günü ve pazar günü regli olmam lazımdı bugün oldum karışığım
Zamanı var demek ki o zamana kadar sabırlı olmak lazımHepimiz karışığız benceBenim de 14.gün bugün test yaptım negatif henüz regl yok...
Ya canım ben 2. De de hamile kalmadım bence ve doktoruma göre kafamı rahat bırakmadığın için olmadı o yüzden lütfen kafanı boşalt rahatla akışına bırakBirinci tedavimde femara ve ovitrelle igne kullandim sonuc negatif aldim doktor tekrar ayni tedaviye basladik bu durumda olup da ikincide hamile kalan var mi arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler dogru soyluyorsunuz rahatlamam lazim.Ya canım ben 2. De de hamile kalmadım bence ve doktoruma göre kafamı rahat bırakmadığın için olmadı o yüzden lütfen kafanı boşalt rahatla akışına bırak
2. Tedavinden önce flim cekilip tuplere bakti mi doktor ?Ya canım ben 2. De de hamile kalmadım bence ve doktoruma göre kafamı rahat bırakmadığın için olmadı o yüzden lütfen kafanı boşalt rahatla akışına bırak
Benim de bu ikinci iğnem ama femara ve klomen kullanisim 3 .çü bana dedi ama ben istemedim son bir ker daha denemek ıstiyorum bende2. Tedavinden önce flim cekilip tuplere bakti mi doktor ?
2. İgnede sonuc negatif mi cikti peki üçüncu de cekmek istedilerBenim de bu ikinci iğnem ama femara ve klomen kullanisim 3 .çü bana dedi ama ben istemedim son bir ker daha denemek ıstiyorum bende
Daha yeni vuruldum ben bugün üçüncü günü2. İgnede sonuc negatif mi cikti peki üçüncu de cekmek istediler
İnşaallah senin benim gibi olanlar olumlu sonuc alir bnm de bugun 4.gunde ondan sordum.Daha yeni vuruldum ben bugün üçüncü günü
Hayır bakmadı ben daha önceden hamilelik yaşadım ikiz gebelikti normal yollarla kaldım ama şeker varmış bende o yüzden kalpleri durdu2. Tedavinden önce flim cekilip tuplere bakti mi doktor ?
Başınız sagolsun inşaallah bu tedaviniz de guzel sonuc alirsinizHayır bakmadı ben daha önceden hamilelik yaşadım ikiz gebelikti normal yollarla kaldım ama şeker varmış bende o yüzden kalpleri durdu
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinBaşınız sagolsun inşaallah bu tedaviniz de guzel sonuc alirsiniz
Varmi belirti günlerde geçmiyor sankiİnşaallah senin benim gibi olanlar olumlu sonuc alir bnm de bugun 4.gunde ondan sordum.
Belki senin regl bitiminden hemen sonra yumurta ölüsüyledir. Bazılarının 13 günü oluşur bazıları regl biter temizlendikten hemen sonra hamile kalır değişiyorArkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim cevabınız iÇin. Geçen ay aynı tedaviyi görmüştüm ama yumurtalıklarım çok geç olgunlaşmıştı. Reglime 8-9 gün kala 15,5 mm di bu ay bu kadar erken olması şaşırttı. Çok teşekkür ederimBelki senin regl bitiminden hemen sonra yumurta ölüsüyledir. Bazılarının 13 günü oluşur bazıları regl biter temizlendikten hemen sonra hamile kalır değişiyor
Rica ederim yazım yanlışım için kusura bakmayin lütfenTeşekkür ederim cevabınız iÇin. Geçen ay aynı tedaviyi görmüştüm ama yumurtalıklarım çok geç olgunlaşmıştı. Reglime 8-9 gün kala 15,5 mm di bu ay bu kadar erken olması şaşırttı. Çok teşekkür ederim
Olur mu öyle şey ne kusuruRica ederim yazım yanlışım için kusura bakmayin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?