Belirtileri kafana takma şuan vücut kendini hamile sanıyor ya ama kasık ağrıların devam ederse sonucun olumlu olması olası hep yorumlar öyle. Kendini dinleme akışına bırak yoksa çok üzülüyor insan rahat bırak kendiniKızlar merhabalarr, bende gonal f kullandım bu ay ilk defa. 20 martta doktor kontrolümde solda 2 yumurtam olduğunu söyledi. ( bu arada gonal f i 15gün kullandım) Biri 18.5 diğeri 17mm çok kaliteli dedi. Ertesi gün 21 martta öğlen 12de çatlatma iğnesini yap dedi. (Çatlatma iğnesinden 1hafta öncesinde göğüslerm çoook acımaya başladı el değmiyordu, hala da öyle 14 marttan beri hassas iç çamaşırım değse acıyor) 22-23mart ilişki önerdi sonrasında da gün aşırı. Biz eşimle 21-22-23-25 Martı değerlendirdik sonra hiç ilişki olmadı. Ve iğneden beri kasık ağrılarım var sağlı sollu batma şeklinde hatta dünden beri adet olacak gibi ağrım var. 5nisan bat günüm. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İlişki kaçırmış mıyım? Sonrasında da girseymiydik?. Dediğim gibi göğüs ağrım çatlatma iğnesinden 1hafta önce başladı hala devam ediyor.
Çok doğru söylüyosun inan ama artık 17 aydır deneyince olmayacak mı diye düşünüyorBelirtileri kafana takma şuan vücut kendini hamile sanıyor ya ama kasık ağrıların devam ederse sonucun olumlu olması olası hep yorumlar öyle. Kendini dinleme akışına bırak yoksa çok üzülüyor insan rahat bırak kendini
Sen ne zaman tedaviyi bırakacaksın o zaman hamile kalacaksın. Çünkü hep öyle oluyor. Tedavi sırasında umutlanmamak gibi bir şey olamaz illaki umutlanacaksın. Bana geçen sene doktorlar tüp bebekle %20 doğal yollarla %0 şansın var dediler. Biz olmayacak demekki deyip boş Erdik 2 yıl uğraştıktan sonra. Uğraşmayı bıraktık ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim başka rahatsızlığım olduğu için bebeklerim öldü. Demekki olabiliyor kafayı rahat bırakmak lazım. Ben bu ay tedaviyi bırakıyorum akışına bırakacağım Allahım nasip ederse olur deyip yoksa her ay üzüntü üzüntü halim kalmadıÇok doğru söylüyosun inan ama artık 17 aydır deneyince olmayacak mı diye düşünüyorİlişki kaçırdım mı acaba diye üzülüyorum bi yandan da herkes gün aşırı devam etmiş çünkü
Çok doğru söylüyorsun tedaviyi stres çok etkiliyor. Benim doktorumda demişti aynısını. Umarım rabbim gönlümüze göre verir boş bırakmasın kucağımızı er ya da geçSen ne zaman tedaviyi bırakacaksın o zaman hamile kalacaksın. Çünkü hep öyle oluyor. Tedavi sırasında umutlanmamak gibi bir şey olamaz illaki umutlanacaksın. Bana geçen sene doktorlar tüp bebekle %20 doğal yollarla %0 şansın var dediler. Biz olmayacak demekki deyip boş Erdik 2 yıl uğraştıktan sonra. Uğraşmayı bıraktık ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim başka rahatsızlığım olduğu için bebeklerim öldü. Demekki olabiliyor kafayı rahat bırakmak lazım. Ben bu ay tedaviyi bırakıyorum akışına bırakacağım Allahım nasip ederse olur deyip yoksa her ay üzüntü üzüntü halim kalmadı
Canım ben görüyorum, yarın tekrar yap koyulaşacak mı bi bakEki Görüntüle 2812402 biraz daha mı belirginleşmiş mi bana mi öyle geliyor bide 5 dk içinde cıktı
İnşallah senden güzel haberler alırız canımBende üç ay önce klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım boş gebelikmiş 7. Haftada kürtaj oldum sonra bir ay bekledik sonraki 2 ay yine olmayınca tekrar doktora gittim yine aynı tedaviyi verdi 24 ünde vuruldum sonucu bekliyorum 4 gözle.
Yarın koyulaşma olurmuki iki günde bir artıyormuş ya yani çarşamba mi yapsam acabaCanım ben görüyorum, yarın tekrar yap koyulaşacak mı bi bak
Hamilemisinizdoktorum bana 14. günden önce yapma dedi ama kimi hekimler 12-14 arası yapılabilir diyorlar zaten diğer topiclerde 11. günde öğrenen bile olmuş. sizin kaçıncı gününüz ?
Demekki çünkü ben 7 ay önce merional 5 iğne kullanıp sonrasında çatlatma yapmıştım ve 12. Günü idare testi yaptım silik çıktı sonraki gün kanda yaptım çıktı ama 8 haftalıkken kalbi atmadıgı için kürtaj oldumSelam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar ben iğnenin 13 günü test yapmıştım sillik çizgi çıkmıştı bugün 15 günü bu sabah yaptım negatif demeki iğnenin etkisi geçmemişti
Senin göğüs uclarında dokununca çok ağrıyormuydu benim 11. Günüm test negatif çıktı ama agrım var4 gün gecikme ile adet oldum arkadaşım
Bende hiç böyle şeyler olmuyor iğneden sonra belki herkeste farklıdır belirtisi benimde son 4 günüm hayırlısı bakalim inş tutarKızlar merhabalarr, bende gonal f kullandım bu ay ilk defa. 20 martta doktor kontrolümde solda 2 yumurtam olduğunu söyledi. ( bu arada gonal f i 15gün kullandım) Biri 18.5 diğeri 17mm çok kaliteli dedi. Ertesi gün 21 martta öğlen 12de çatlatma iğnesini yap dedi. (Çatlatma iğnesinden 1hafta öncesinde göğüslerm çoook acımaya başladı el değmiyordu, hala da öyle 14 marttan beri hassas iç çamaşırım değse acıyor) 22-23mart ilişki önerdi sonrasında da gün aşırı. Biz eşimle 21-22-23-25 Martı değerlendirdik sonra hiç ilişki olmadı. Ve iğneden beri kasık ağrılarım var sağlı sollu batma şeklinde hatta dünden beri adet olacak gibi ağrım var. 5nisan bat günüm. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İlişki kaçırmış mıyım? Sonrasında da girseymiydik?. Dediğim gibi göğüs ağrım çatlatma iğnesinden 1hafta önce başladı hala devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?