Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtileri kafana takma şuan vücut kendini hamile sanıyor ya ama kasık ağrıların devam ederse sonucun olumlu olması olası hep yorumlar öyle. Kendini dinleme akışına bırak yoksa çok üzülüyor insan rahat bırak kendini

Çok doğru söylüyosun inan ama artık 17 aydır deneyince olmayacak mı diye düşünüyorİlişki kaçırdım mı acaba diye üzülüyorum bi yandan da herkes gün aşırı devam etmiş çünkü

Selam aleyküm hanımlar benim iğnenin 13 yumurtlamaninda 12 günü bugün test yaptım çok sillik cıktı iğnenin etkisi olabilirmi kaç gün sürüyor çok heyecanliyim hemde stresli boşunda umutlanmak istemiyorum

Aslında çıplak gözle daha iyi görünüyor

Kızlar biri cevap versin lütfen çatladım meraktan

biraz daha mı belirginleşmiş mi bana mi öyle geliyor bide 5 dk içinde cıktı

Sen ne zaman tedaviyi bırakacaksın o zaman hamile kalacaksın. Çünkü hep öyle oluyor. Tedavi sırasında umutlanmamak gibi bir şey olamaz illaki umutlanacaksın. Bana geçen sene doktorlar tüp bebekle %20 doğal yollarla %0 şansın var dediler. Biz olmayacak demekki deyip boş Erdik 2 yıl uğraştıktan sonra. Uğraşmayı bıraktık ve 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim başka rahatsızlığım olduğu için bebeklerim öldü. Demekki olabiliyor kafayı rahat bırakmak lazım. Ben bu ay tedaviyi bırakıyorum akışına bırakacağım Allahım nasip ederse olur deyip yoksa her ay üzüntü üzüntü halim kalmadı

Çok doğru söylüyorsun tedaviyi stres çok etkiliyor. Benim doktorumda demişti aynısını. Umarım rabbim gönlümüze göre verir boş bırakmasın kucağımızı er ya da geç

Bende üç ay önce klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım boş gebelikmiş 7. Haftada kürtaj oldum sonra bir ay bekledik sonraki 2 ay yine olmayınca tekrar doktora gittim yine aynı tedaviyi verdi 24 ünde vuruldum sonucu bekliyorum 4 gözle.

İnşallah senden güzel haberler alırız canım

Bide kimse cevap vermedi iğne etkisi kaç gün sürüyor benim bugün 13 günüm hayla etkisi olabilirmi

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar ben iğnenin 13 günü test yapmıştım sillik çizgi çıkmıştı bugün 15 günü bu sabah yaptım negatif demeki iğnenin etkisi geçmemişti

İğnenin 11. Günündeyim evde test yaptım be bembeyaz bu ayda tutmadı sanırım

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar ben iğnenin 13 günü test yapmıştım sillik çizgi çıkmıştı bugün 15 günü bu sabah yaptım negatif demeki iğnenin etkisi geçmemişti
Demekki çünkü ben 7 ay önce merional 5 iğne kullanıp sonrasında çatlatma yapmıştım ve 12. Günü idare testi yaptım silik çıktı sonraki gün kanda yaptım çıktı ama 8 haftalıkken kalbi atmadıgı için kürtaj oldum

Çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptım bembeyaz çıktı sonrasında pozitif çıkan varmı böyle bir durum yaşayan var mı

Bende hiç böyle şeyler olmuyor iğneden sonra belki herkeste farklıdır belirtisi benimde son 4 günüm hayırlısı bakalim inş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…