• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde eşle haberleşme

Hepiniz aramasın boşver diyo ama kendilerinden bahsederken öğlen konuşuruz bikaç defa mesajlaşırız diye de devam ediyo.benim sıkıntı yaptığım bunun bile olmaması.arama nerdeyse hiç yok gün içinde. belki 3 günde bi falan arar naptın napıyosun diye içinen gelirse.ararsa genellikle gelirken bişey lazım mı diye arar öğlen de bazen bi mesaj hepsi o.muhabbetimiz falan iyi yanımda evdeyken çok ilgili ama ben mesajla da telefonla da bi arasın, seni seviyorum, özledim falan yazsın istiyorum. yeni evli sayılırım çok bişey değil ki beklediğim.bende bi haftadır hiç yazmıyorum ona aramıyorum nerdesin napıyosun vs.o yazdığında soruyorum.ama uzaklaşıyorum böyle olunca kocam yani en yakını olmaz mı insana ben konuşmaya çekiniyorum aman sıkmıyım zaten çok yoğun zorla ilgi istemiyim diye

Sevgili ve nişan döneminde nasılsa eşim şuan da öyle yanı kötü :-) öyle sık sık aramaz mesaj atmaz sadece şuan bebeğimiz oldu arıyor Eda uyudu mu uyumuyor mı hay Allah yaaa neyse madem uyur deyip kapatıyor :-) birde akşam üstü arayıp eve bir şey lazım mı diyor :-)

Hepiniz aramasın boşver diyo ama kendilerinden bahsederken öğlen konuşuruz bikaç defa mesajlaşırız diye de devam ediyo.benim sıkıntı yaptığım da bunun bile olmaması.arama nerdeyse hiç yok gün içinde. belki 3 günde bi falan arar naptın napıyosun diye merak ederse.ararsa genellikle gelirken bişey lazım mı diye arar öğlen de bazen bi mesaj hepsi o.muhabbetimiz falan iyi sayılır ama ben mesajla da telefonla da bi arasın seni özledim seni seviyorum falan yazsın istiyorum yeni evli sayılırım çok bişey değil ki beklediğim.bende bi haftadır falan hiç yazmıyorum nerdesin napıyosun vs.o yazdığında soruyorum.ama uzaklaşıyorum böyle olunca kocam yani en yakını olmaz mı insana ben konuşmaya çekiniyorum aman sıkmıyım zaten çok yoğun zorla ilgi istemiyim diye
Ben seni anlıyorum aslında canım, yazdıklarına da katılıyorum daha önce yazdın mı bilmiyorum ama evlilik öncesi nasildiniz? Benim de bir senelik ilişkim var, tamam konusuruz ederiz ama çok öyle seviyorum özledimler pek yok. Hani düşünüyorum evlenince hiç mi aramiycak etmiycek diye.. ilgiyi çok severim, e sevdiğimiz insan ilgi vermeyecekse kimden alacağız bu ilgiyi :D sonra hani kendini meşgul et diyor insanlar. Ben mesela haftanın beş günü çalışıyorum, gün içinde konusamiyoruz iş çıkışı anca. Ama ben özen gösterirken karşıdan aynısını göremeyince üzülüyorum. Seni de anlıyorum işte. Ama zorla da olmuyor ki. Ayrıligi da düşündüm, yapamadım.. sizin durumunuz daha farklı, evlisin. Bilmiyorum ama bir süre sen de yazma arama.

Back
X