• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde eşle haberleşme

Günde bir kere arar,akşam da bişey lazım mı diye arar :) ben hiç aramam :)) anca bişey lazımsa artık. Alışın evlilikte böyle ilk zamanlat tuhAf geliyor Ama alışırsın :))

Bütün gün mıç mıç olmaya, her şeyi bildirmeye ne gerek var.
Adam nişanlıyken gönlünüz hoş olsun diye yapmış.
Çalışırken her daim sizi düşünecek hali yok. Burası evlilik müessesesi.

Ben mühendisim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum e böyle evde olunca da evin içinde daha çok ilgi bekliyorum.İş hayatımın olmasına izin vermiyorsa daha çok ilgilenmesi arayıp sorması gerekmez mi
Bosver sen onu is bul .O zaman daha cok ilgilenir sende daha kıymetli olursun .Hayat srnin hayatın o kadarına karısmamalı.

Sürekli yazar, arar çok yoğun olmadığı sürece. Çok yoğun olursa da günde 4 kere falan arar ya da yazar. Extra bir iş olursa daha da yoğunlaşır bu. Bizimki böyle. Ama her çiftin elektriği ve alışılmışı farklı bence. Kimine normal kimine anormal gelir.

Esin haklı yani abartmaya gerek yok zamanla sizde bu duruma alısacaksınız bizimkide bisey dıcekse arar yada yazar aynı sekilde bende oyle onun dısında cok nadir mesajlarız cok yogun calısıyor.

Sende takma kafaya zamanla alışırsın.

Ben bunları bilmiyo muyum sizce tabi ki hepsinin farkındayım ve evlendiğimizden beri bu konuda eşimle tartışıyoruz ama çalışırsam eğer huzursuz olcağını ve evde huzurun olmucağını söyledi olmucakta eminim bende kariyerdense mutlu olmayı seçtim bu kadar basit bi seçim değil yani bu kararı verene kadar çok çabaladım
Beyefendi neden huzursuz olacakmış bunu anlamadım. Çalışman mı onu huzursuz edecekmiş, neden ki ?

Ben mühendisim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum e böyle evde olunca da evin içinde daha çok ilgi bekliyorum.İş hayatımın olmasına izin vermiyorsa daha çok ilgilenmesi arayıp sorması gerekmez mi
Sen çalışmak istiyor musun? İstiyorsan adamı daraltmaya devam et, hatta abart. Öyle ki kendi teklif etsin sana çalışmanı:halay: Yok, çalışmak istemiyorsan da evlilik böyle canım. Hele zaman geçtikçe hiç aramazlar. Gerçi ben çok aranmaktan yakınıyordum. 6 yıllık sevgililik+8 yıllık evlilik sonunda 3 yıl önce bu dertten kurtuldum. Akşam görüşüyorsunuz zaten, gün içinde de farklı şeyler yaşayın ki biraz konuşacak konu biriksin. Birbirinize özel alan bırakın, yoksa evlilik sürmez.

Çok ekstra bişey yokken halinizi hatrınızı sormasını istemeniz sevgili zamanından kalma bir alışkanlık bence çok takılmayın. Akşam eve vaktinde geliyor umursamaz değilse evdeki ilişkiniz normal ise... Boşuna kendinizi de eşinizide yıpratmayın.

benim eşim gün içinde beni o kadar arasa, mesaj atsa ben rahatsız olurum.
sanırım ev hanımısınız, maalesef iş hayatında bazı günler eşin aklına gelmeyecek kadar yoğun olunuyor.

kendinize meşgale edinmenizi tavsiye ederim. istediğiniz ilgi, kötü bir şey değil ama alamayınca sıkıntı çıkartıyorsanız bu maalesef bir sorun.

Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
yanındayken gece haftasonu nasılsınız

Kızlar tek tek cevap yazamıyorum ama hepinizin yorumları bana her zamanki gibi çok çok iyi geldi.
Eşimi değil ama (çünkü uzun zamandır bu tatminsizlikten ona bahsetmedim) galiba kendimi boş yere hırpalıyorum.Sevgililiği devam ettirme isteği,evliliğe adapte olamamak benim sorunum ilişkinin değil.
Çünkü dedikleriniz doğru eşim eve zamanında gelir, haftasonunu beraber geçiririz, akşam muhabbet ederiz ama gün içinde en fazla 1-2 kez mesajlaşma hepsi bu işte.
Ama bu konuyu açarken ilgisiz bi eşim var diye düşünürken şimdi böyle demenin ona haksızlık olcağını düşünüyorum.Arada tabi ki çok ilgililer var onlar şanslılar ilgili eşin kıymetini bilin, ama benim durumumda olan kadınların epey fazla olduğunu ve bu durumu çok normal görmeleri beni rahatlattı.
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Sizi seviyorum.

Allah aşkına akşam zaten görüşüyorsunuz, her hareketini yazar mı insan? Misal ben şöyle mi diyeceğim: "Şimdi zil çaldı, şimdi derse gireceğim, dersten çıktım, nöbet tutuyorum" vs. Bu nedir yahu? Komik değil mi sizce de?

Darlamıyorum zaten artık bikaç defa darladım hiçbi işe yaramadı eşim asla içinden gelmeden ne beni arar ne yazar o yüzden akışına bıraktım içinden gelen 1 defayla yetiniyorum

Yeni evlisiniz coluk cocuk yok. Aksam butun vakitler sizin zaten. Gun icinde tabiki icinden gelmez.
15 dakikalik ne sohbeti edebilir ki telefonda insan? Bilmiyorum biz basladiysak sohbete 1 saate kadar gideri olur. Oyuzden telefonda kisa konusuruz. ìs yerinde calisiyor olan insan da napiyorsun demek icin gunde 10 kere aranmaz ki.

Bizde de cocuk yok 4 yillik evliyiz. Isten geldigi saat bellidir aksamlari sohbet etmeye vakit oluyor. Haftasonu cumartesi pazar yine bizimdir.
Soyleyecek seylerimi ben hep aksama saklarim. Yogun işi olan biri nolursa olsun arar diye birsey yok. Telefonda dakikalarca muhabbet edebiliyorsa yogun degildir bu kadar net. Esim bazen beni is yerinde tuvalete gittiginde tuvalette arardi en fazla 3 dakika :KK70:

Ama sehir disindaysa ve aksam eve gelemeyecekse kamerada uyudugumuzu biliyorum. Ilgisizlik degil yani aksam eve gelecekse gun icinde 10 kere aramamak.

Benim öyle bi şansım yok malesef bu kuralı baştan koydu attığın her adımı haber verceksin küs bile olsak diye
dinlememe zamanı gelmiş
attığınız her adımı haber vermeyi sizin de canınız istiyor bence

eee bana neden haber vermedin derse çok haberleşmiyoruz zaten hayatım merak ettiğini sanmıyorum gibi dersiniz

Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Bunun bir ölçütü yok.İşlerimizin yoğunluğu engel olabilir.

eşiniz doğru demiş

Esim surekli arar sagolsun :işsiz:nisanliyken de ayniydi 2yildir evliyiz bakalim ne zaman degisecekk:halay:

Hakikaten akşam eve gelip de konuşacağınız bir insanla gün içerisinde ne konuşmayı istiyorsunuz ki?
Hamileliğim başlayana kadar önemli bişey olmadıkça gün içerisinde konuşmazdık, akşamları gelirken bişey lazım mı diye sorardı eşim o kadar. Şimdi mide bulantıları vs sebebiyle bazen soruyor nasılsın napıyorsun diye. Ama günde 5 kez arasın diye beklemek nedendir anlamıyorum onu.

Back
X