Gün içinde ilgisiz davranan sevgili

Akillibirdelii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
25
4
1
39
Selam hanımlar.
Henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik gerçi. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan birşey var. Görüştüğümüz zamanlarda son derece ilgili. Ne istersem onu yapıyor. Son derece centilmen, çok ilgili. Sürekli el eleyiz. Uzun uzun gözlerime bakar, iltifatlar eder. Yani yanındayken o kadar iyi hissettiriyor ki kendimi anlatamam. Ama gündüz işteyken telefonla görüşme zaten yok ikmiz de çalışıyoruz. Mesajlaşma da çok çok az. O da biraz benim çabamla oluyor doğrusu. Bilmiyorum mesajlaşmayı mı sevmiyor? İşim çok yoğun diyor ama işinden bahsettiğine göre öyle çok yoğunluğu olacak bi iş değil. Sabah uyanınca günaydın yazıyor. Öğlen yemek sırasında naber falan. Bi de akşam 9 gibi napıyosun yazar. Hepsi bu. Mesajda muhabbeti sürdürmeye çalışan taraf hep ben oluyorum. Bir gün yazmadım hiç. O gün merak etti. Noldu bi sorun mu var bana mı kızdın falan diye yazdı. Böyle mesajlaşma konusunda çok isteksiz davranınca, " bundan olmaz bu ne böyle" falan diyorum kendi kendime. Görüşmelerde çok ilgili davranınca da " haksızlık ediyorsun adama" diyorum Çok ikilemde kalıyorum. Neden mesaj yazmıyorsun muhabbetlerine de hiç girmiyorum. Oraya girersem dengeleri bozacağımı biliyorum. Ama böyle de hep bir tatminsizlik var. Ben mi fazla beklenti içerisine giriyorum acaba? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

İş saatleri içinde konuşmamak bana garip gelmezdi. Size öğle arasında yazıyormuş. Yani bana anlattıklarınızda ilgisizlik var gibi gelmedi. Çalışan insan elinde telefon liseliler gibi habire mesajlaşamaz neticede. Akşam neden telefonla konuşmuyorsunuz onu anlamadım ama.

Artık koskoca insanlarız, iş güç derken bu tarz iletişim kopuklukları normal. Lisede değiliz ki durmadan mesajlaşıp arayalım. Hem belki tarzı değildir mesajlaşmak. Biz de gündüz pek bazen de hiç konuşamıyoruz. Endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Peki akşam?
Aksamlari konusmuyor musunuz telefonda?
Eger aksamlari konusuyorsaniz bence oglen arasi naber demesi vs yeterli.

Gun icinde baska ne konusulur ki
İkiniz de işteymissiniz

Evde yataga uzanip ellerinizi yanaklariniza koyup ee anlat bakalim geliyor musun hic buralara muhabbeti yapabilecek durumda degilsiniz işte oldugunuzdan

Ee guzelin miyim gercekten tadinda flortoz seyler varsa bana yeterli gelirdi ahahdjkdj

Bence iş vakti yeteri kadar konuşuyorsunuz ama bu size normal gelmiyorsa açık açık düzgün bir şekilde neden sormuyorsunuz onu anlamadım neden dengeler bozulsun ki? Sevgilim değil mi ister 1 aylık ister 1 ömürlük yaparım tribimi Denge neymiş denge sizsiniz.

10.000 sms zamanında değilsiniz hanımefendi. O zaman sadece sms bitsin diye saçma sapan yerlere bile mesaj atardık boş insan işidir sürekli mesajlaşmak.
Of bu tavırlar bana çok sıkıcı ve saçma geliyor yaw.

Not: bir de o ele ele falan olaylarını anlatmışsınız ya çok nostaljik geldi siz galiba kalbinde kelebekler uçuşan bi hatunsunuz. Adam aslında sadece elinizi tutuyor. Birde daha 1 aylıkmışsınız. Bu kadar anlam yüklemeyin bence.

KK klasik sorusu aksam seninle neden konusmuyor evli olmasin sakin..

Gündüz vakti yazamaz anlarım ama ilgisiz deyince çok daha farklı düşünüyorum. Bu adam çevrimiçi de size mi yazmıyor. Gün içinde kaç defa mesajlaşma trafiği oluyor. Telefonda konuşuyor musunuz?

Yalnız karşınızda bir erkek var ve siz davranışlarınızın aynısını ondan bekliyorsunuz bu en büyük hatanız. Beklentiniz devam ederse çok kavga ve ayrılık yaşarsınız bence adam gayet yazıyor ediyor.

Ay bu benimki. İşi yoğun eyvallah farkındayım ama akşam da duştu yemeğiydi eve geldiği gibi onlarla uğraşıp uyuyor. Bakalım artık yeter dedik bugün ne olacak göreceğiz. Herkes ergenler gibi her dakika konuşulur mu demiş ama seni en iyi ben anlarım. Çünkü bu iletişimsizlik benim soğumama sebep oluyor umarım sende de aynısı olmaz.

İki kere konuştuk akşamları. İkisinde de ben aramıştım. Onun böyle bi talebi olmayınca ben de aramadım daha.

mesajlaşmayı sevmiyor olabilir. telefonda konuşmayı seviyor mu?

Gündüz vakti yazamaz anlarım ama ilgisiz deyince çok daha farklı düşünüyorum. Bu adam çevrimiçi de size mi yazmıyor. Gün içinde kaç defa mesajlaşma trafiği oluyor. Telefonda konuşuyor musunuz?
Yoo çevrimiçi değil. Mesela ben bişey yazınca ya çok geç girip görüyor mesajı. Bi de cevap yazmasıyla çıkması bir oluyor. İkincisini yazma fırsatı vermiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…