Gün içinde ilgisiz davranan sevgili

buluşmak istiyor mu peki. burcu ne?

Liseli ergen aşıklar gibi olduğumuzu kabul ediyorum Yani sanırım birlikteyken çok fazla ilgili oldugu için görülmediğmiz zamanlarda da bu kadar ilgisiz kalması beni dumura uğratıyor. İki durum arasında ucurum fark var. Sadece el ele tutuşmuyoruz. Çok fazla temas halindeyiz sirekli bi sarmaş dolaş. Yani o şekilde o ladar yakın olmayı isteyen de kendisi. Bende de çok fazla ilgi açlığı oldugu için akışına bırakıyorum doğrusu. Birlikte yakaladığımız güzel bi uyum var. Son buluşmamızda şey dedi mesela. "Ara sıra susup dalıyorsun başka yerlere bakıyorsun ya, beni korkutuyorsun. " Neyden korkuyorsun dedim. " Aklına başkası falan mı geliyor diye endişeleniyorum" dedi. Böyle düşünen birisi neden gün içinde tam tersi ilgisiz oluyor anlamlandıramıyorum.

Iyi de daha 1 aylık bir ilişki bu ne ilgisizlik yıllanmış bir ilişki olsa anlarım güven ve ilişki oturmuş normal derim ama baştan böyle ise sıkıntılı bence herkes çalışıyor bunlar bahane değil gün içinde yazamıyorum der arar sorar 10 dk bile olsa bence memnun değilseniz ve halen devam ediyorsa bu ilgisizlik zorlamaya gerek yok

Mesajlaşmak neyse de akşam aramaması hoş değil. Uzun süredir neden ilişkisi yok burdan belli. İnsan merak eder bugün ne yaptın der sesini duymak ister.
Yontulmamış biri var karşında. Enerjin varsa yontmak için uğraş kendine eş-koca yap. Gerçi nikahtan sonra eski haline dönme ihtimali de çok yüksek.
Enerjin yoksa yol ver gitsin. Flört de olmayacaksa çekilmez bu adamlar.

Burç ve yaş konusunu ben de çok merak ettim. Bazı burçlardaki erkekler telefon üzerinden iletişim kurmayı sevmiyor.

Buluşmak istiyor. Haftasonu için ısrarla beni davet etti mesela. Planlar yapmış şunu yaparız bunu yaparız diye. Burcu ikizler.
o zaman adam demekki telefonla iletişim kurmayı çok sevmiyor. bence olumsuz düşünme. çünkü istemeyen insan buluşmak da istemez

Liseli ergen değilde çok fazla türk filmine maruz kalmış gibisiniz
Bu arada hiç bi erkek sarmaş dolaş olmaya karşı çıkmaz sanırım

Valla çalışırken bazen işe vardığımı ya da çıkma saatine yakın saatte bile yazamıyordum yoğunluktan ve telefonla oynamayı sevmiyorum çalışırken.

Çünkü herkesin kendi işleri ve ailesi de var, özel alanı var. Gün içinde sürekli mesajlaşmaktan kendinize odaklanamazsiniz zaten. Gun icinde de mesajlasiyormussunuz sorun ne tam olarak?

kimisi normal demiş kimisi yadırgamış. Yok mu bu işin standardı keşke anket olsaydı merak ediyorum ben de konuyu

tamam mesaj sevmeyebilir onu anlarım ama akşamları bi telefonda konuşmak gerekir bence. ben bu yüzden flört aşamasında daha ilişkiye dönmeden kestim mesela. ki gerçekten etkilendiğim biriydi. ama insan kendini değersiz, önemsiz hissediyor. seninki en azından buluşmak için planlar falan yapıyor. telefonda konuşma konusunda bence açık açık konuş. benimki kendini öyle bi çekmişti ki açıkça söylemekle uğraşmak istemedim. iletişimsizlik ilişkilerde ciddi bir problem.

Erkeklerin sarmaş dolaş olması sevgi böcüğü oldukları manasına gelmiyor bence ilgili ve seven bir adam, esas yan yana değilken, mesajlaşmayı sevmese bile , en azından arar 5-10 dk bile olsa sesinizi duymak ister. Bence beklentinizi dile getirin , isteklerinize değer verip yapmaya çalışacak mı gözlemleyin

35 yaşında biri en azından akşamları konuşur yani ne bileyim sonuçta ergen kafası yok 2 yetişkin insan bir şekilde konuşur veya bir ilişkide konuşulması gerektiğini BİLİR.

Gün içinde mesajı anlarım ama konuşmamak çok garip. Her gün buluşma olmayacağına göre düpedüz iletişimsizlik bu. Bir aradayken farklı sebeplerden ve isteklerden dolayı da müthiş hissettiriyor olabilir. Çok kaptırmayın buna.

Sadece dokunabildiği zamanlarda enerji harcayan, dokunamadığı zamanlarda kendini yormayan ve zaman ayırmayan erkek tipi....Tamamen maddesel bakan tiplerden...Hiç sevmem...Ne yani daha 1 aylık ve güniçinde merak etmiyor, tamamen kadını sadece temas edilecek bi varlık olarak görenlerden...

Bana da bunu düşündürüyor işte. Rahatsız edici bir durum. Mesaj yazıyor tamamen hiç yazmıyor değil ama mesajlar bana çok yüzeysel geliyor. Sanki öylesine, sırf görüşmeye devam edelim, iletişimi kesmeyeyim diye yazıyor gibi. Ya da ne bileyim belki de mesajla duyguyu doğru bir şekilde veremiyor- alamıyor da olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…