- Konu Sahibi Akillibirdelii
-
o zaman ailesinden cekiniyor olabilir. yaslar kac
buluşmak istiyor mu peki. burcu ne?Selam hanımlar.
Henüz 1 aylık yeni bir ilişkim var. Biraz hızlı ilerledik gerçi. Bu ilişkide beni çelişkide bırakan birşey var. Görüştüğümüz zamanlarda son derece ilgili. Ne istersem onu yapıyor. Son derece centilmen, çok ilgili. Sürekli el eleyiz. Uzun uzun gözlerime bakar, iltifatlar eder. Yani yanındayken o kadar iyi hissettiriyor ki kendimi anlatamam. Ama gündüz işteyken telefonla görüşme zaten yok ikmiz de çalışıyoruz. Mesajlaşma da çok çok az. O da biraz benim çabamla oluyor doğrusu. Bilmiyorum mesajlaşmayı mı sevmiyor? İşim çok yoğun diyor ama işinden bahsettiğine göre öyle çok yoğunluğu olacak bi iş değil. Sabah uyanınca günaydın yazıyor. Öğlen yemek sırasında naber falan. Bi de akşam 9 gibi napıyosun yazar. Hepsi bu. Mesajda muhabbeti sürdürmeye çalışan taraf hep ben oluyorum. Bir gün yazmadım hiç. O gün merak etti. Noldu bi sorun mu var bana mı kızdın falan diye yazdı. Böyle mesajlaşma konusunda çok isteksiz davranınca, " bundan olmaz bu ne böyle" falan diyorum kendi kendime. Görüşmelerde çok ilgili davranınca da " haksızlık ediyorsun adama" diyorumÇok ikilemde kalıyorum. Neden mesaj yazmıyorsun muhabbetlerine de hiç girmiyorum. Oraya girersem dengeleri bozacağımı biliyorum. Ama böyle de hep bir tatminsizlik var. Ben mi fazla beklenti içerisine giriyorum acaba? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Liseli ergen aşıklar gibi olduğumuzu kabul ediyorum10.000 sms zamanında değilsiniz hanımefendi. O zaman sadece sms bitsin diye saçma sapan yerlere bile mesaj atardıkboş insan işidir sürekli mesajlaşmak.
Of bu tavırlar bana çok sıkıcı ve saçma geliyor yaw.
Not: bir de o ele ele falan olaylarını anlatmışsınız ya çok nostaljik geldisiz galiba kalbinde kelebekler uçuşan bi hatunsunuz. Adam aslında sadece elinizi tutuyor. Birde daha 1 aylıkmışsınız. Bu kadar anlam yüklemeyin bence.
Buluşmak istiyor. Haftasonu için ısrarla beni davet etti mesela. Planlar yapmış şunu yaparız bunu yaparız diye. Burcu ikizler.buluşmak istiyor mu peki. burcu ne?
o zaman adam demekki telefonla iletişim kurmayı çok sevmiyor. bence olumsuz düşünme. çünkü istemeyen insan buluşmak da istemezBuluşmak istiyor. Haftasonu için ısrarla beni davet etti mesela. Planlar yapmış şunu yaparız bunu yaparız diye. Burcu ikizler.
Ailesinden çekinme durumu yok. Yaşlar 35. Genç de değiliz öyle hanio zaman ailesinden cekiniyor olabilir. yaslar kac
Burç ikizler. Yaş 35Burç ve yaş konusunu ben de çok merak ettim. Bazı burçlardaki erkekler telefon üzerinden iletişim kurmayı sevmiyor.
Liseli ergen değilde çok fazla türk filmine maruz kalmış gibisinizLiseli ergen aşıklar gibi olduğumuzu kabul ediyorumYani sanırım birlikteyken çok fazla ilgili oldugu için görülmediğmiz zamanlarda da bu kadar ilgisiz kalması beni dumura uğratıyor. İki durum arasında ucurum fark var. Sadece el ele tutuşmuyoruz. Çok fazla temas halindeyiz sirekli bi sarmaş dolaş. Yani o şekilde o ladar yakın olmayı isteyen de kendisi. Bende de çok fazla ilgi açlığı oldugu için akışına bırakıyorum doğrusu. Birlikte yakaladığımız güzel bi uyum var. Son buluşmamızda şey dedi mesela. "Ara sıra susup dalıyorsun başka yerlere bakıyorsun ya, beni korkutuyorsun. " Neyden korkuyorsun dedim. " Aklına başkası falan mı geliyor diye endişeleniyorum" dedi. Böyle düşünen birisi neden gün içinde tam tersi ilgisiz oluyor anlamlandıramıyorum.
35 yaşında biri en azından akşamları konuşur yani ne bileyim sonuçta ergen kafası yok 2 yetişkin insan bir şekilde konuşur veya bir ilişkide konuşulması gerektiğini BİLİR.
Gün içinde mesajı anlarım ama konuşmamak çok garip. Her gün buluşma olmayacağına göre düpedüz iletişimsizlik bu. Bir aradayken farklı sebeplerden ve isteklerden dolayı da müthiş hissettiriyor olabilir. Çok kaptırmayın buna.
Bana da bunu düşündürüyor işte. Rahatsız edici bir durum. Mesaj yazıyor tamamen hiç yazmıyor değil ama mesajlar bana çok yüzeysel geliyor. Sanki öylesine, sırf görüşmeye devam edelim, iletişimi kesmeyeyim diye yazıyor gibi. Ya da ne bileyim belki de mesajla duyguyu doğru bir şekilde veremiyor- alamıyor da olabilirim.Sadece dokunabildiği zamanlarda enerji harcayan, dokunamadığı zamanlarda kendini yormayan ve zaman ayırmayan erkek tipi....Tamamen maddesel bakan tiplerden...Hiç sevmem...Ne yani daha 1 aylık ve güniçinde merak etmiyor, tamamen kadını sadece temas edilecek bi varlık olarak görenlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?