- Konu Sahibi sevdicegim
-
Bence günah almıyosun sonuçta adama bi iftira atmıyosun sadece şüpheleniyosun ve çok haklısın...Ben de genelde üzülürüm böyle bişeyle karşı karşıya kaldığımda sanki o kişiye haksızlık ediyorum gibime gelir...Böyle bi olayı teyzemin kocası tarafından yaşamak da işin ilginci...Sen sen ol bu adamla çok muhatap olma....Sapık insan kaç yaşında olursan ol aynıdır...İşin içine alkol de giriyor ki Allah muhafaza....Tecrübe konuşuyor....Hislerine güven canım....
evet çok kötü bir durum bu..biraz olsun içimi rahatlattın teşekkür ederim.. aynı dediğin gibi acaba haksızlık mı yapıyorum diyerek yazdım yazımı.. şakayla karışık anneme söylemiştim bayağı önce o da saçmalama x amcan o senin demişti.. o yüzden burada yazıp fikir almaktan başka çarem yok..
annenin tepkisi çok acayip.
çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz destek için.. dediğiniz gibi elimden geldiğince mesafe koyup arkadaşım olmadan oraya gitmeyeceğim... alkollü zamanlarında daha çok tanınmicak halde olur kendisi.. evde kıyametler kopar savaş alanına döner.. dediğiniz gibi alkollü halde tekken..... Allah korusun.. oldukça temkinli olmalıyım..
annemin tepkisine gelince.. evet bende şaşırmıştım açıkçası.. kaldı ki ben sadece şaka olarak söylediğimde o tepkiyi vermesi, size yazdıklarımı anlatırsam kimbilir o zaman ne diyecek.. bu konuda ebeveynlerin çocuklarına inanmamaları çok iğrenç... deneyim aldım bunu, ilerde çocuğum bana böyle birşey derse altını kurcalayacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?