Günah Almak İstemiyorum Ama Sonuçta Bi Genç Kızım..

aman kızım sen o eve gitme mümkünse dışarıda görüş babası tel açıp gel dese dahi evlerine gitme ! zaman kötü !

aman kızım sen o eve gitme mümkünse dışarıda görüş babası tel açıp gel dese dahi evlerine gitme ! zaman kötü !

kızım diye hitap ettiğinize göre benden yaşça büyüksünüz.. bende yazınızı çok samimi buldum, bir anne gibi.. çok teşekkür ederim samimiyetiniz için.. dediğiniz gibi yapıp babası olduğunda özellikle olmak üzere oraya gitmeyeceğim..

anlattıkların bilindik hikayelerin bir parçası ve sonuç her zaman bellidir bu hikayelerde..
olması gereken senin artık o adam oradayken oraya gitmemen olacak midesiz herif seninle akran olan bi kızı var ve yaptıgı hareketlere bak..

arkadaşınla ne kadar samimi olursan ol bu adam sana bunları düşünmeye itmiş bi kere ve senin yapman gereken şey burada bi çok kişinin söylediği gibi alt komşuyla ilişkiyi kesmek olmalı.. kendine çook dikkat etmelisin zaman kötü.......

kimseye bahsetmee canım ama uzaklaş gitme evlerine sakın

aman amannnn Allah'tan herşeyin farkındasın..alkolde alan birisiymiş aman hayvan gibi güçlüdür aman diim gidip gelme hergün neler duyuyoruz,,insanlar kendi babalarından amcalarından ne görüyo elin adamı yani kendini koru..zaten biz bayanlar böle konularda çok cin gibiyizdr,,,ortada bişi yoksa şüphelenmeyiz,,şüpheleniyosak da mutlaka bişi vardr

bence imalarda bulunabilirsiniz.haberlerden falan konu açarsınız ya da dizilerden,yaş farkı önemli bence kızlar babaları yaşında insanlarla beraber oluyo çok yanlış hatta midesizlik falan deyin

Kesinlikle günah almıyorsun cnm bu adam kendi kızıylada +18 konuşuyormu acaba...
İnsan bu devirde öz babasına güvenmiyor komşuda kim oluyor kesinlikle uzak dur bu sapıktan, imada bulunman filan bence işe yaramaz... onun midesi kızı yaşında birine sarkmayı kaldırıyorsa... kesinlikle uzak dur cnm.

Canım, benze rşeyleir bende yasadım. Liseye giderken arkadaşımın babası asıldı bana. Üstelik ayıkken ve kendi işyerinde. Komsun alkolde alıyormuş. Sakın yalnız kalma bu adamla. dikkatli ol. Sakın iyi niyet arama. Adam basbayağı asılıyor sana

görüşleriniz için teşekkürler kızlar.. öyle yada böyle en azından neler yapmam gerektiğini sizin yazdıklarınızla analiz ediyorum.. sonuçta bu tedbir amaçlı birşey.. söylediklerim olmayacaksa bile.. kendimi çok kötü hissediyorum.. sahipsiz gibi görülmek çok zoruma gidiyo.. neden 45 yaş üstündeki çoğu erkekte böyle bir eğilim var.. tiksinti geliyor hepsinden.. kendi evlatlarına böyle birşeyin iması dahi yapılsa namus davasına döner olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…