günah çıkartma

ya anlamıyorum insanları neden bu kadar önemsiyorsunuzki, olduğunuz gibi davranın annenizin babanızın yanında nasıl rahatsanız onlarada öyle davranın, başka insanlar altın kaplamadan yapılmadı, bu arada ailenize karşı yaptığınız haksızlığın farkındasınız,buraya yazıp günah çıkartmak yerine davranışlarınızı değiştirmelisiniz,ozaman vicanınız rahat eder

ya anlamıyorum insanları neden bu kadar önemsiyorsunuzki, olduğunuz gibi davranın annenizin babanızın yanında nasıl rahatsanız onlarada öyle davranın, başka insanlar altın kaplamadan yapılmadı, bu arada ailenize karşı yaptığınız haksızlığın farkındasınız,buraya yazıp günah çıkartmak yerine davranışlarınızı değiştirmelisiniz,ozaman vicanınız rahat eder

Çocukluktan bazı kalıntıların var. Ailene olan ani parlamaların da ya kızgınlığından ya da bastırdığın kinden geliyor. Evin içinde şiddet olması, anne baba tartışları en büyük etken tanımladığın ruh durumu için. Eğer anne baba arasında iletişim sorunu yoksa öz güven veremeyecek şekilde ilgisiz kalınmış. Ama sende kesin bir kalıntısı var geçmişe yönelik.

Anne babana karşı ani patlamaların da bazen “keşke daha farklı şeyler öğretseydiniz” in kelimeye dökülmemiş hali.

Sende hangisi var?

Dogal olmaya calisma dogal ol sevdim bu sözü. Saol. Aile baska tabii. Yine de arkadas cevresi de olmali insanin biseyler paylasacagi

Dogal olmaya calisma dogal oo

Başka insanlar altin kaplama degil kimsede kimseden üstün degil. Hickimse de mükemmelddeğil. Bunu yavas yavas icsellestiriyorum inşallah.

OTE="elifbursa86, post: 37009800, member: 578239"]ya anlamıyorum insanları neden bu kadar önemsiyorsunuzki, olduğunuz gibi davranın annenizin babanızın yanında nasıl rahatsanız onlarada öyle davranın, başka insanlar altın kaplamadan yapılmadı, bu arada ailenize karşı yaptığınız haksızlığın farkındasınız,buraya yazıp günah çıkartmak yerine davranışlarınızı değiştirmelisiniz,ozaman vicanınız rahat eder[/QUOTE]
Bas

Canım ewt icimdeki uzuntulerden ofke patlamasi yasiyorum evde ve vicdanimi da sizlatiyor bu durum. Konu da bu. Doktordan ziyade kendi dusuncelerimle asabilmeliyim busorunu ve istiyorum da.

Hiçbirisi . Aileme belirli bi kinim kizginligimdan degil o an olan bir olayi buyutuyorum.

enIpek, post: 37009811, member: 180514"]Çocukluktan bazı kalıntıların var. Ailene olan ani parlamaların da ya kızgınlığından ya da bastırdığın kinden geliyor. Evin içinde şiddet olması, anne baba tartışları en büyük etken tanımladığın ruh durumu için. Eğer anne baba arasında iletişim sorunu yoksa öz güven veremeyecek şekilde ilgisiz kalınmış. Ama sende kesin bir kalıntısı var geçmişe yönelik.

Anne babana karşı ani patlamaların da bazen “keşke daha farklı şeyler öğretseydiniz” in kelimeye dökülmemiş hali.

Sende hangisi var?[/QUOTE]
Hicbirisi

[QUOT hic sevmediğim kisilik tipi evde aslan kesilen kocalar. Tv haberlerinde eslerini doven cocuklarina bakmayan adamlari duydukca sinir oluyorum ben de.

ncr, post: 37009337, member: 543655"]Bu durum eşini döven erkeklerin durumuna benziyor dışarda sosyal bir çevre edinememis bunun baskısını hissedip eve gelince hirsini eşinden çıkarıyor öncelikle etraf odaklı yasamayalim kendi degerimizi bilmek için illa onlarca arkadasa gerek yok siz kendi değer noktanizi tam oturtamamissiniz arkadaşlık ve sosyalligi düşünmeden öncelikle bunu oluşturmaya çalışın ilgi çekmek için konuşma konularında kendinizi zorlamayın akışına bırakmaya çalışın[/QUOTE]

Hiç sevmedi

Başka bir psikoloğa git.

psikologdan öte psikiyatriste gitsin bir süre onu rahatlatacak ilaçlar kullanması iyi gelebilir.çünkü arkadaşın öz güveni yok, sosyal fobisi var var da var.önce rahatlasın sonra kimse için o kadar kasılmayacagını kafasına yerleştirsin

İlaç kullandigim zamanlar oldu. Ben artik ilac kullanmadan yana degilim. Olaylara bakis acimi degistirerek sakinlesebilir ancak insan. Onu bi basarabilsem. Yorum icin tesekkur ler

TE="sebatiye, post: 37015166, member: 424775"]psikologdan öte psikiyatriste gitsin bir süre onu rahatlatacak ilaçlar kullanması iyi gelebilir.çünkü arkadaşın öz güveni yok, sosyal fobisi var var da var.önce rahatlasın sonra kimse için o kadar kasılmayacagını kafasına yerleştirsin[/QUOTE]
Ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…