GÜNAHKAR OLDUĞUMUZU SÖYLEYEN KOMŞU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
emr-i bil maruf dinin emri diye önüne gelene iyilik adı altında karışma hakkını kendinde görenler yine dinin emri üzere mirastan yarım pay almayı ya da şahitliğinin yarım sayılmasını asla kabul etmezler.
emirler arasında seçim yapılmaz hanımlar.
şu emir işime geliyor alayım şu işime gelmedi yapmam olmaz.
burası din kurallarıyla yönetilen bir ülke değil. dinin emri savunması altında kafanıza eseni yapamazsınız.

“Tamam sizden biri hasta olduğunda hastaneyi aramayız, günahlarınız için dua ederiz” dersiniz. Salak bunlar alkış doktorlara ve sağlık çalışanlarına kendilerini riske attıkları ve b.k gibi bir moralle çalıştıkları için moral ve destek vermek içindi.

Biz cok iyi anladik merak etme.
Yetkili kişi de dogru anlayacaktir bekleyip gorun.

Komşuların lafları ne kader çirkinse burada bir iki kendini bilmezin yaptığı genellemeler de o kadar çirkin.

O komşulardan bir farkıniz var sanıyorsunuz ama sizde onların farklı bir versiyonusunuz.

ben ne olduğunu çok iyi biliyorum ama sizin anlamadığınız o ''iyilik'' dediğiniz herkese göre farklı oluyor işte.
bu da savaşa kadar götürüyor.
örnekleri ortada.
Hayır yanlış anlamadım ama olaya bakışınız genellemeye tabi bu yanlış.
Bakın ne güzel dediniz kişiden kişiye değişiyor diye.
Din değişmez.Ama dini emirleri uygulamak kişiden kişiye değişiyor.
Bunu da herkese dayatamayız ki dayatmamalıyız.

"Müminin silahı doktor değildir" mi demiş bir de o asdfgh
Dualarını yaradanına bir an önce kavuşmak için ediyorsa sorun yok ama hasta olmamak için ediyorsa kafası fena yanmış demektir.
Allah akıl fikir versin.

Mücadele edemezsiniz. Ama iyi cevap vermişsiniz. Acaba aynı sitede oturuyor olabilir miyiz? kadınların olduğu bir Whatsapp grubu varmış ama ben yokum. Bundan 3 sene sonra haberim oldu
konyadayım :) ben gruptan cıktım. girmenizi onermem

Keşke cevap vermeseydiniz böyle konusan insana ne desen bos almaz ki kafası
Polise tüküren umreciyle aynı zihniyet galiba buda istedikleri kadar ibadet yapsınlar içleri böyle pis olduktan sonra

Yetkili kişide dogru anlayacaktir. Aklin yolu birdir.
bir yanlısım varsa tabiki düzeltilsin. kimseyi yanlıs yonlendirmek kırmak uzmek istemem. uyarılarınız için sağolun. umarım gereği yapılır ters bir durum varsa ama daha fazla sinirleriniz oynamasın. konuyu takıp etmeyin

nasıl din değişmez?
dinden herkes aynı şeyi mi anlıyor da uyguluyor.
daha namazın rekat sayılarında anlaşamamış bir dinden nasıl tek bir doğru çıkarabilirsiniz?

Deli mi ne? Kendini neye dayanarak ayrıştırıyor :) bizim başımıza gelen ona gelmemiş mi oluyor ben güldüm valla. Ben olsam “sizin gibi kendinden başkasını düşünmedikleri, kimseyi günahkar diye yargılayacak cürette olmadan canlarını tehlikeye atma pahasına insanlığın yararına çalışmalarını alkışladık. Ettikleri yeminden değil vicdanlı oldukları için sizin gibi kokuşmuş zihniyetleri ayrıştırmıyorlar bunun için alkışladık.” derdim.

Gülersem çarpılırım , gülersem çarpılırım.Ciddiye alıp cevap vermeye dahi tenezzül etmeyin.Siz sadece komşusunuz birde ben evde bu türden biriyle yaşıyorum ya da yaşamaya çalışıyorum diyelim

Dindar birine aşıksınız ama burada dindarlara nefret kusuyorsunuz. Çok tezat doğrusu.

Yok günahkar olabilirsiniz de alkışla bir şey çözmeye çalışmıyor ki insan. Çalışanlara yaptıkları fedakarlıklar için yapılan bir jest. Heralde alkışlayınca coronayı korkutmaya çalışıyorlar falan sandı dengesiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…