- 15 Temmuz 2016
- 8.572
- 14.390
- 248
Bizde ilahiyat camiasından birileri gelse de bir genelleme yapsa diye bekliyorduk zaten.
Burası bunun yeri mi?
Çok doluysanız başka yer bulun kendinize öfkenizi kusacak.
Kaliteli Müslümanlar üzerine alınmazmış!
@Mune yi çağırınca da çocuk gibi oluyoruz ama olsun.
Herkesin birbirini motive etmeye çalıştığı ve birlik olmak için çırpındığımız günlerdeyiz. Fransa'nın dediği gibi 'Bilmediğimiz görmediğimiz bir düşmana karşı savaşıyoruz.''ALLAH AŞKINA NEYİ ALKIŞ İLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ? KENDİNİZİ MOTİVE ETTİĞİNİZİ SANIYORSUNUZ. hEPİNİZ GÜNAHKARSINIZ. DOĞAL AFETLER VE SALGIN HASTALIKLAR GÜNAHKAR OLDUĞUNUZ İÇİN BAŞINIZA GELİYOR. TÖVBE EDİN... ZİKİR EDİN... MÜMİNİN SİLAHI ALKIŞ, DR DEĞİL DUADIR. '
Kusumazsınız! buna ben değil site yönetimi izin vermiyor zaten.evet bunun yeri ne oldu beğenemedin mi?
istediğim yerde öfkemi kusarım.
en günahkarlar da böyle tiplerden çıkıyor işte.
nerede din iman dersi vermeye kalkan varsa en fazla kötülük de onlardan geliyor.
o yüzden aldırış etmeyin.
bu gibi düşünenlerden hayır bulunsaydı islam ülkeleri bugün bu halde olmazdı.
Hah sizin gibi din düşmanlarına da malzeme çıktı hadi bakalım kendiniz çalın kendiniz oymayın.Bak benim çok dindar bir iş arkadaşım vardı 4 aylık evli erkek. Bir gün okulda baş başa kaldık dudağımdan öptü karşılık versem sonu yatak olacaktı birde 5 vakit namaz kılardı hacca gitmiştidiğeri ise annemin en yakın arkadaşı ben ateistim diye nefret ederdi sürekli Allah Allah derdi başımda işyerinden 300 bin çalıp gitti çok gördük bunları
Yoo gerçekler acıHah sizin gibi din düşmanlarına da malzeme çıktı hadi bakalım kendiniz çalın kendiniz oymayın.
yorum yapmazsanız konu uzamaz.Komsunuzla halletseydiniz keske konuyu şimdi burdaki insanlarda birbirine girdi.din konusunun yasak olmasının sebebi bu işte .herkes istediği gibi algılıyor .yorum yapıyor.umarim konu kapatılır.
Keşke 10 bin kere beğenebilsemGerçekten dindar bir insan "günahkarsınız" diye kimseye parmak sallamaz, zira bunun karar mercinin kendisi olmadığını bilir ve işine bakar. Komşunuzun yaptığı dindarlık değil olsa olsa cahillik, yobazlık. Bu gibi insanlarla mücadele edemezsiniz; zira sizin anlattıklarınız karşınızdakinin anladığı kadardır denir, tam da öyle. Cahille neyi münakaşa edebilirsiniz? Böyleleri iletişim kurmaz, sadece saldırır. O yüzden alkışa devam. Alkışlayınca kimse dua etmekten alıkonmuyor. İkisi farklı şeyler. Dünyevi ve uhrevi işleri ayırabilecek kapasitesi olmayan insana, insanların birbirini desteklemesinin kimseyi dinden çıkarmadığını,tam aksine bunun güzel bir şey olduğunu anlatmanın yolu yok.
Yorum yapalım diye acmadini mi ayrıca dur yeni yorum yaptım bismillah !!!!yorum yapmazsanız konu uzamaz.
din düşmanı sizin gibilerdir asıl. olan bitene sırtını dönenlerdir.Hah sizin gibi din düşmanlarına da malzeme çıktı hadi bakalım kendiniz çalın kendiniz oymayın.
konunun yanlıs ve insanları tahrik ettiğini düsünerek keske bu konuyu buraya acmasaydınız dediniz. konuyu uzatarak buna alet oluyorsunuz. ama inadım inat diyorsanız buyrun devam edin. benm için sıkıntı yok.Yorum yapalım diye acmadini mi ayrıca dur yeni yorum yaptım bismillah !!!!
Evet dedim çünkü din konusu yasak olduğu için dedim .kafama göre demedim bunu.buraya üye olurken kurallar kısmında yazıyordu.yoksa size özgü bir cevap değildi bukonunun yanlıs ve insanları tahrik ettiğini düsünerek keske bu konuyu buraya acmasaydınız dediniz. konuyu uzatarak buna alet oluyorsunuz. ama inadım inat diyorsanız buyrun devam edin. benm için sıkıntı yok.
Bak bak beni tanıyor ya sanki nasıl da emin. Ama merak etmeyin biz sizi tanıdık şikayetimizi de yaptık. İnanmıyorsan da saygı duymasını öyle yada böyle bileceksin.din düşmanı sizin gibilerdir asıl. olan bitene sırtını dönenlerdir.
Bu konuyu buraya açtığınıza göre siz de pek iyi niyetli değilsiniz bana göre.Merhaba, sitemizdeki kadınların dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var.(Dün de bildiğiniz üzere sağlık çalışanları tüm Türkiye'de alkışlanarak teşekkür edildi.) Bugun o gruba şöyle bir mesaj geldi;
'ALLAH AŞKINA NEYİ ALKIŞ İLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ? KENDİNİZİ MOTİVE ETTİĞİNİZİ SANIYORSUNUZ. hEPİNİZ GÜNAHKARSINIZ. DOĞAL AFETLER VE SALGIN HASTALIKLAR GÜNAHKAR OLDUĞUNUZ İÇİN BAŞINIZA GELİYOR. TÖVBE EDİN... ZİKİR EDİN... MÜMİNİN SİLAHI ALKIŞ, DR DEĞİL DUADIR. '
Böyle insanlarla nasıl mücadele edilir? Ya da mücadele etmek gerekir mi? Aşırı sinirlendim ve cevap verdim. Bu tarz hastalıklı düşüncelerden vazgeçilmesi gerektiğini vazgeçilemiyorsa da buradan paylaşılmaması gerektiğini yazdım. Normalde cevap vermem bu tür yazılara ama dünya canıyla mücadele ederken, tepkisiz kalamadım. O ve onun gibi düşünen bir kaç komşum tarafından evimin taşlanmadığı kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?