günahlarini almak istemiyorum fakat işin içindede cikamiyorum?

Malesef gerçek bi arkadaşınız değilmiş ..

Kusura bakmayın ama Türk'üm diyorsanız nerede yaşarsanız yaşayın Türkçe'yi düzgün kullanmak zorundasınız,zorundayız !

Cogu kisi klavye basinda birisinin açığını bulmakla bunu dillendirmekle kendisine gore dert edindigi şeyi kucumsemekle ne elde ediyor merak ediyorum...Türkçeyi dogru telaffuz etmek kadar dogru kelimelerle dogru cumleler oluşturup incitmedende insanlara uyari yapilabildigini gosterebilmek asıl marifet. Neysee
Arkadasinizin arkanizdan birseyler çevirdiği hissiyati oluştu hikayenizi okudugumda. Durustlugu konusunda supheniz varsa gozlemleyin biraz. Ele verecektir kendisini

Benim bi arkadaşim var, bildiğin sammimi arkadaşlardik, onun için gerçekten 24 saat hazir bir arkadaştim öyle söyleyim.. Fakat bazen anlamadiğim durumlar vardi, aslinda bi cok var ama bi tanesini söyleyim..
Senin böyle bi arkadaş için yapabileceğin en fazla ergenlik sivilcelerini patlatmaya yardım etmek olur. Daha büyüyememiş o sıkıntı yaratmış sana ama takmanı gerektirecek bir kişilik olduğunu düşünmüyorum

Kimsenin kimseyi küçümsediği yok hanımefendi,insanlar bildiği doğruları yanlış yapanlara bildirmekle de yükümlüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…