Hoşgeldin canım, inşallah hamilesindir sen de, hemen ekleyiveririz listemize...:)AYYY tam bi curcuna benim kafam karıştı neyse bana uygun burası daha hamiş degilim ama olsun sizleri sevdimm o ysden bu tpikteyim...hamile olduunuzu bilmeden önce belirtileriniz neydii kendimi dinleyip duruyorum da :)
Merhaba kızlar sabahtan beri giremedim topiğe
sinir oldum
bu arada 2 gündür yavaş yavaş bulantı başlıyor sabahtan beri
vardı tuzlu kraker yedim o kadar
acaba sabah aç karnına demir hapı içiyorum 2 gündür ondanmı bulnıyorum acaba yoksa normalmi anlayamadım
Bende ilkinden hem korkuyorum hem heyecanlıyım.kısmetse pazartesi eşimle gidicez.
Canımm benimm normall olacağım adet günüme 3 gün kalaa bendenn leke geldii ve benn kendimii hasta olacamm diyee düşündümm birdee benn hamilelik beklemiyordummm yaa günn falanda saymadımmmAYYY tam bi curcuna benim kafam karıştı neyse bana uygun burası daha hamiş degilim ama olsun sizleri sevdimm o ysden bu tpikteyim...hamile olduunuzu bilmeden önce belirtileriniz neydii kendimi dinleyip duruyorum da :)
Hoşgeldin canım, inşallah hamilesindir sen de, hemen ekleyiveririz listemize...:)
Benim adetim yaklaştığında normalde göğüslerim şişerdi, bu ay o olmadı, ama adet günüm geçtikten sonra şişmeye ve acımaya başladı. Ayrıca her an adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyodu, ben de heralde adet olucam diye önemsememiştim ama 1 hafta geçiktikten sonra dayanamadım test yaptım. Doğum günümde öğrendim hamiş olduğumu, en güzel doğum günü hediyesiydi benim için, doktora gitmedim ama daha, umarım herşey yolundadır
Bi de eşim kucağıma yattığında karnımda grultuların olduğunu söylüyodu, meğersem inşaat çalışmalarıymış alkisalkisalkis
normall canımm hamileliktenn artıkk bundaNNN BAŞLAYACAKK VE 3 AY BİTENE KADAR BAZI ANNELERDE DEVAM EDECEKKMerhaba kızlar sabahtan beri giremedim topiğe
sinir oldum
bu arada 2 gündür yavaş yavaş bulantı başlıyor sabahtan beri
vardı tuzlu kraker yedim o kadar
acaba sabah aç karnına demir hapı içiyorum 2 gündür ondanmı bulnıyorum acaba yoksa normalmi anlayamadım
Valla laff aramızda ben 2 tane normall doğumm yapmışş birii olarakkk yinede çokk korkuyorumm doğum yapmaktannn,o yüzdenn başımaa geleceklerden korktuğumm içinnn hergünn gözyaşıı döküyorummmm neden hamile kaldımmm diyeeeNe güzel deneyimlisin sen, ben ço kkorkuyorum, ilk muayeneden, beni nelerin beklediğinden, hatta abartıp doğumdan bile korkmaya başladım delikafadulden
AYYY inşallah bende hamişimdirrr daha adetime 10 gün varrCADIARZU
Valla laff aramızda ben 2 tane normall doğumm yapmışş birii olarakkk yinede çokk korkuyorumm doğum yapmaktannn,o yüzdenn başımaa geleceklerden korktuğumm içinnn hergünn gözyaşıı döküyorummmm neden hamile kaldımmm diyeee
Sizii korkutmak istemiyorumm sadeceee yaşayanlarr dahaa çokk korkuyooooo
Banaa kalsaa 1 çocukk yeterrrrr amaa eşim varya eşimmmmklava:
Doğum konularımızz gelsinn bir artıkk konuşuruzz bol boll
benn yapabilirsemm artıkk epidurel normall doğumm yapayımm diyorumm 2 çocuktan sonraa sezaryende kötüü olurrrr of ki offf
Kızlar peki bu kaçıncı bebeğiniz, benim ilk olacak inşallah, o yüzden heyecanım tavan yapmış durumda, hem de deneyimsizliğimin. Doktora gidiş tarihime bile çok zor karar verdim , kimi dedi biraz daha geç git alttan baktırma, hem de keseyi görmen kesinleşsin, kimisi dedi geç kalmışsın, neden gitmedin. Şaşırdım kaldım. 6. haftamız dolmuş olacak gittiğimizde, 6+2 de olucaz sanırım.
Alttan bakar mı ki?
Kızlar peki bu kaçıncı bebeğiniz, benim ilk olacak inşallah, o yüzden heyecanım tavan yapmış durumda, hem de deneyimsizliğimin. Doktora gidiş tarihime bile çok zor karar verdim , kimi dedi biraz daha geç git alttan baktırma, hem de keseyi görmen kesinleşsin, kimisi dedi geç kalmışsın, neden gitmedin. Şaşırdım kaldım. 6. haftamız dolmuş olacak gittiğimizde, 6+2 de olucaz sanırım.
Alttan bakar mı ki?
Ben de 3 çocuk istiyorum, ne güzelll, inşallah Allahım sağlık sıhat verir de olur... Biz 2 kardeşiz, hep 3. olsun istemişimdir.... Başta eşim de 2 tane yeter diyodu ama şimdi o benden hevesli 3.ye... olumunekankayizsmile
Alttan bakar mı ki?
benimde ilk çocuğum canım
bende heycanlıyım
galiba 8 haftalığa kadar alttan bakıyormuş dr canım
bende şuan 6+2 yim
Neyse başa gelen çekilir, tek başıma olsam bu kadar kasmam da eşim de egelecek ya, o yüzden geriliyorum, alttan bakabilir dediğimde bile suratı düşüyo adamcığımın, orda doktora müdahale ederse hiç şaşrımıycam :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?