Güncel 2010 Aralık Anneleri

AYYY tam bi curcuna benim kafam karıştı neyse bana uygun burası daha hamiş degilim ama olsun sizleri sevdimm o ysden bu tpikteyim...hamile olduunuzu bilmeden önce belirtileriniz neydii kendimi dinleyip duruyorum da :)
Hoşgeldin canım, inşallah hamilesindir sen de, hemen ekleyiveririz listemize...:)
Benim adetim yaklaştığında normalde göğüslerim şişerdi, bu ay o olmadı, ama adet günüm geçtikten sonra şişmeye ve acımaya başladı. Ayrıca her an adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyodu, ben de heralde adet olucam diye önemsememiştim ama 1 hafta geçiktikten sonra dayanamadım test yaptım. Doğum günümde öğrendim hamiş olduğumu, en güzel doğum günü hediyesiydi benim için, doktora gitmedim ama daha, umarım herşey yolundadır

Bi de eşim kucağıma yattığında karnımda grultuların olduğunu söylüyodu, meğersem inşaat çalışmalarıymış alkisalkisalkis

Canım ben de sabahtan giremedim, demekki sitede varmış bi problem. Geçmiş olsun umarım çoğalmaz bulantıların, ama insanın midesinin bulanması bile güzel geliyo bu durumda, sonuçta sebebi küçük mercimeklerimizzzz kaydirigubbakcemile3

Bende ilkinden hem korkuyorum hem heyecanlıyım.kısmetse pazartesi eşimle gidicez.

Biz de salı gidicez, Pazartesi mutlaka burada neler olduğunu paylaş olur mu? Hiç sevmem doktorları, hastane ortamını, muayene olmak düşüncesi bile karın ağrısı yapıyo bende... Sanki sınava girecekmişim gibiyim eyvahedigeldismile

AYYY tam bi curcuna benim kafam karıştı neyse bana uygun burası daha hamiş degilim ama olsun sizleri sevdimm o ysden bu tpikteyim...hamile olduunuzu bilmeden önce belirtileriniz neydii kendimi dinleyip duruyorum da :)
Canımm benimm normall olacağım adet günüme 3 gün kalaa bendenn leke geldii ve benn kendimii hasta olacamm diyee düşündümm birdee benn hamilelik beklemiyordummm yaa günn falanda saymadımmm
Neysee benn kanamaa çoğalacak diye beklerkenn 1gün sonra olduu gelen giden yokkk sonra yine lekenmemm olduu,o yüzden yine hamile gibii hissetmedimm amaa kasıklarımda belimde adet olacakk gibii sancılarr vardııı ,
Sonra 30unda yine kanamam geldii amaa çok az böyle pembe lekee gibiii
Oyüzden hamile olduğumu hiç düşünmedimm bennnn
Baktımm normal adet günümm 1mart dedimm test yapayımm hatta benn diyete başlamıştım zayıflamakk içinn sabahhh ,güzelce yürüyüş yaptımmm
Duramadım ezcaneye gittimm test aldımm yaptımm sadecee su içitimm okadar testee baktımm kıpkırmızıııı benimm şokaa girdimm
Kan testii yaptırana kadar hamile değilimdirr falan dedimm amaa hamileymişimmm
Kasık ağrısı çok oluyooo canımmmm

AYYY inşallah bende hamişimdirrr daha adetime 10 gün varrCADIARZU

normall canımm hamileliktenn artıkk bundaNNN BAŞLAYACAKK VE 3 AY BİTENE KADAR BAZI ANNELERDE DEVAM EDECEKK

Ne güzel deneyimlisin sen, ben ço kkorkuyorum, ilk muayeneden, beni nelerin beklediğinden, hatta abartıp doğumdan bile korkmaya başladım delikafadulden
Valla laff aramızda ben 2 tane normall doğumm yapmışş birii olarakkk yinede çokk korkuyorumm doğum yapmaktannn,o yüzdenn başımaa geleceklerden korktuğumm içinnn hergünn gözyaşıı döküyorummmm neden hamile kaldımmm diyeee
Sizii korkutmak istemiyorumm sadeceee yaşayanlarr dahaa çokk korkuyooooo
Banaa kalsaa 1 çocukk yeterrrrr amaa eşim varya eşimmmmklava:
Doğum konularımızz gelsinn bir artıkk konuşuruzz bol boll
benn yapabilirsemm artıkk epidurel normall doğumm yapayımm diyorumm 2 çocuktan sonraa sezaryende kötüü olurrrr of ki offf

Kızlar peki bu kaçıncı bebeğiniz, benim ilk olacak inşallah, o yüzden heyecanım tavan yapmış durumda, hem de deneyimsizliğimin. Doktora gidiş tarihime bile çok zor karar verdim , kimi dedi biraz daha geç git alttan baktırma, hem de keseyi görmen kesinleşsin, kimisi dedi geç kalmışsın, neden gitmedin. Şaşırdım kaldım. 6. haftamız dolmuş olacak gittiğimizde, 6+2 de olucaz sanırım.
Alttan bakar mı ki?

Ben de 3 çocuk istiyorum, ne güzelll, inşallah Allahım sağlık sıhat verir de olur... Biz 2 kardeşiz, hep 3. olsun istemişimdir.... Başta eşim de 2 tane yeter diyodu ama şimdi o benden hevesli 3.ye... olumunekankayizsmile

Benim 3ncü olacak canımmm
Ben diğerlerindee günümm 10 gün geçincee test yapardımm daha ozamn hamile olduğumuu öğrenipp ondann sonra giderdimmmm alttan bakılmadıı hiççç
amaa ne yalann söyleyeyim bunda günüme birgün kalaa öğrendimm bende gitmiyorum alttan baktırmamak içinn
sen haftaya git canımmm

benimde ilk çocuğum canım
bende heycanlıyım
galiba 8 haftalığa kadar alttan bakıyormuş dr canım
bende şuan 6+2 yim

Bendee 2 kardeşimm en çokk annem ve eşim seviniyoo
annem hep der şimdikii aklımm olsaa daha yapardım 2 de bırakmazdımm diyee
şuann erkenn yaşta yanlız kaldılarr ben evliyim kızkardeşimm üniversitedee

canım benim düşük yaptığım hamileliğimde 5+3 de gitmiştim ilk üstten bakar bakmaz görünmüştüü alttan bakmazlar git bence görünürr artık üstten :ecrin_bebek:

Neyse başa gelen çekilir, tek başıma olsam bu kadar kasmam da eşim de egelecek ya, o yüzden geriliyorum, alttan bakabilir dediğimde bile suratı düşüyo adamcığımın, orda doktora müdahale ederse hiç şaşrımıycam :)))))))))

benimde ilk çocuğum canım
bende heycanlıyım
galiba 8 haftalığa kadar alttan bakıyormuş dr canım
bende şuan 6+2 yim

ingilizcem olmadığı içinn cetvelindekii yazanı anlayamadımm canımmm orda daha farklıı gösteriyoo nedemek istiyooo

karabiber ya, bizim senle aramızda sadece 1 gün var ama senin etiketinde doğuma 246 diyo, benimkinde 239, niyekiiii? Ben yanlış mı girdim bilgilerimi acep

bu eşlerr varya bu eşlerr çok kıskançlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…