Güncel 2010 Aralık Anneleri

gözün aydın canım benim..demek gördün minik meleğini..allah bizlere de nasib eder inşallah..senle aynı gün gidecektik ama sen dayanamamışsın..:)ii de etmişsin ..için rahatlamıştır canım..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...bakalım ben de görebilecekmiyim yarın:))

arkadaşlar hepinize merhaba
sezen 10 tebrik ederim ne güzel görmüşsün bebeğini herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim dilerim en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın pıt pıt:):)
ben şu an tam 4 haftalık hamileyim daha önce de belirttiğim gibi tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..son zamanlarda kasık ve bel bölgemde ara ara şiddetli sancılarım oluor sonra geçior doktorumla görüştüm normal olduğunu belirtti ama insan gene de tedirgin oluor merak ettim sizlerdende bu tür sancılar yaşayan var mı yaa daha önce yaşdınız mı acaba??

canimm öncelikle hayirli olsun..
canim bizde 4+6 olduk ama sancilarimiz hala devam ediyor..keseyi görmeye gittigimde doktorum bunlarin normal oldugunu söylemisti..bu arada bende y.takibiyle hamile kaldim..
kafani takma yani..bol bol dinlen

çook teşekkür ederim canım..
seninde hamileliğin hayırlı olsun sonuna kadar çok güzel olsun..
demek ki hakikaten normal insan yaşayan arkadaşlardan duyunca daha bir rahatlıor doktor söylemiş olsada..
bu arada siz 4+6 da keseyi görmüşsünüz ne güzel doktorum bana 5+4 olan güne randevu verdi keseyi görmek için
bir an önce keseyi görüp kalp atışlarınıda duysak nasıl rahatlayacak hepimizin içi...
biraz daha sabır...hep bekleyiş..

Pozitif düşün canım, umarım herşey yolunda gider... Moralini yüksek tut, dualarımız seninle minişinle canım....

Canım benim de vardı kasık ağrılarım, artık yok denilecek kadar az, yani günde ya bir kez giriyor ya girmiyor sancı, normalmiş ama, rahimde bebişimiz için yer açılıyomuş:) Seninki kadarken sürekli sancım vardı, hatta o zaman hamile olduğumu bilmediğim için adet olucam diye bekleyip duruyodum:)

bende aralık annesi olucam inşallah arkadaşlar. beklemediğimiz bir anda oldu . hala çok heycanlıyım ve şoktayım. 4+3 teyim bu hafta kontrole gidicem inşallah.

bende aralık annesi olucam inşallah arkadaşlar. beklemediğimiz bir anda oldu . hala çok heycanlıyım ve şoktayım. 4+3 teyim bu hafta kontrole gidicem inşallah.

canım hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza, bilgilerini gönderirsen eklerim listeye hemencik hihoyyyt

bayanlar hepinize meraba bikaç gündür giremiyorum ben ya uyumak ve miğde bulantısı mahvetti beni.. sizde debaşladımı bulantılarınız nasılsınız. bu rada esra liste güzel olmuş eline sağlık canım. aramızada yeni hamişler katılmış.hepinizi tebrik ederim. allah meleklerimi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.hepinizi öptüm meleklerin anneleri:)

Kızlar bugun dayanamayıp hastaneye gıttım moralım cooook
bozuldu hıc bıse gorulmedı kasık agrım var dıye gıdıyım dedım baktı sadece rahım sısmıs dedı hamılelıge hazırlanıyor ama eger kanaman veya agrın cok sıddetlı olursa gel belkı dıs gebelık olabılır dedı nıye oyle dedı yaaaaaaa

selam kizlar...Yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun. esracim benim bilgilerde biraz eksiklik var onlari düzeltirsen sevinirim canim. ilk doktor tarihim 8 nisan kilomda 55

Hoşgeldin canım tekrardan, Bende arada oluyo bulantı, ama uykum yok, sadece eskiye nazaran daha çabuk yoruluyorum

canım bozma moralini, henüz çok küçük, ondan görünmemiştir heralde...

selam kizlar...Yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun. esracim benim bilgilerde biraz eksiklik var onlari düzeltirsen sevinirim canim. ilk doktor tarihim 8 nisan kilomda 55

eksiklikler tamamlandı canım, eee ne dedi doktor ilk muayenede? Benim de 2 gün kaldı ilk muayeneye, hem korkuyorum bi terslik çıkarsa diye hem de çok heyecanlıyım...

teşekkür ederim canım bi anda girince o ağrılar korkuyordum ama sizlerden de duyunca normal olduğunu hatta güzel bi şey olduğunu anladım tekrar teşekkürler:)

canım sen hiç üzülüp boşuna bebeğide üzme stress yapma...
henüz çok küçük görünmesi anormal olurdu ama doktorun abartmış bence dış gebelik olabilir demek için bile çok erken o sadece olabilecek bütün ihtimalleri sıralamış tüm bu riskler her hamilelikte var sen içini ferah tut...

Kızlar ya siz daha 4 haftalıkken doktora gidince kendimi çok sorumsuz hissettim, 6.haftayı doldurduk ama ben daha doktora gitmedim. Acaba doktorum bu duruma ne diyecek? Nerde kaldın filan derse zaten stresli olucam, valla açarım muslukları.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…