merhaba arkadaşlar,
bugün ilk doktor kontrolumuze gittik aslında pazartesi gidecektik ama ben dayanamadım
alttan bakacak sandım henüz 5+4 çünkü çok miki.ilk önce karından bi bakalım dedi görmezse alttan bakacaktı veeeeeeeeee görüldü bizim minik kurabiye...
şimdilik herşey yolunda..hafta içi de tahlillerim yapıalcak..
son adet tarihim 2 mart gebe kaldığım tarih ise 20 ya da 21 mart çünkü ovulasyon testi kullanmıştım.
çoook güzel bir duygu görünce ağladım..Allah isteyen herkese nasip etsin ilk 3 ay riskli olduğundan bahsetti..ne yapalım ne yazıldıysa onu yaşayacağız kendimize iyi bakmaktan başka yapacak birşey yok şu anda..
bir ay sonra yine kontrol var..bu arada dün ve bugün ilk defa çok hafif bir ara midem bulandı kusacak gibi oldum ama geçti.akıntıyı sordum normal dedi.yani ıslaklığı..
cinsel hayatımız hakkında konuştuk dikkatli olmak koşulu ile bir sakınca yok dedi.ama onu düşündüğümüz yok zayen öğrendiğimizden beri..varsa yoksa bebiş..yani 9 ay yasak dese de hiç önemli değil şu an
işte böyle kızlar..çok mutluyum hala rüyada gibiyimmm elma çekirdeği kadar şu anda ultrasonda kağıt verdi baka baka bir hal oldum..bişey gözükmüyor halbuki
arkadaşlar hepinize merhaba
sezen 10 tebrik ederim ne güzel görmüşsün bebeğini herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim dilerim en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın pıt pıt:):)
ben şu an tam 4 haftalık hamileyim daha önce de belirttiğim gibi tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..son zamanlarda kasık ve bel bölgemde ara ara şiddetli sancılarım oluor sonra geçior doktorumla görüştüm normal olduğunu belirtti ama insan gene de tedirgin oluor merak ettim sizlerdende bu tür sancılar yaşayan var mı yaa daha önce yaşdınız mı acaba??
canimm öncelikle hayirli olsun..
canim bizde 4+6 olduk ama sancilarimiz hala devam ediyor..keseyi görmeye gittigimde doktorum bunlarin normal oldugunu söylemisti..bu arada bende y.takibiyle hamile kaldim..
kafani takma yani..bol bol dinlen
ellerine sağlık esracım
canım çok sıkılıyor dış gebelik olabilir dedi doktorum dün değerim 130 a çıkmış değerler çıkıyor ama dış gebelikte olabilir dedi doktor pazartesi gideceğim dr. inşallah herşey yoluna girer dua edin bana
Canım benim de vardı kasık ağrılarım, artık yok denilecek kadar az, yani günde ya bir kez giriyor ya girmiyor sancı, normalmiş ama, rahimde bebişimiz için yer açılıyomuş:) Seninki kadarken sürekli sancım vardı, hatta o zaman hamile olduğumu bilmediğim için adet olucam diye bekleyip duruyodum:)arkadaşlar hepinize merhaba
sezen 10 tebrik ederim ne güzel görmüşsün bebeğini herşeyin yolunda olmasına da çok sevindim dilerim en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın pıt pıt:):)
ben şu an tam 4 haftalık hamileyim daha önce de belirttiğim gibi tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..son zamanlarda kasık ve bel bölgemde ara ara şiddetli sancılarım oluor sonra geçior doktorumla görüştüm normal olduğunu belirtti ama insan gene de tedirgin oluor merak ettim sizlerdende bu tür sancılar yaşayan var mı yaa daha önce yaşdınız mı acaba??
bende aralık annesi olucam inşallah arkadaşlar. beklemediğimiz bir anda oldu . hala çok heycanlıyım ve şoktayım. 4+3 teyim bu hafta kontrole gidicem inşallah.
bayanlar hepinize meraba bikaç gündür giremiyorum ben ya uyumak ve miğde bulantısı mahvetti beni.. sizde debaşladımı bulantılarınız nasılsınız. bu rada esra liste güzel olmuş eline sağlık canım. aramızada yeni hamişler katılmış.hepinizi tebrik ederim. allah meleklerimi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.hepinizi öptüm meleklerin anneleri:)
Kızlar bugun dayanamayıp hastaneye gıttım moralım cooook
bozuldu hıc bıse gorulmedı kasık agrım var dıye gıdıyım dedım baktı sadece rahım sısmıs dedı hamılelıge hazırlanıyor ama eger kanaman veya agrın cok sıddetlı olursa gel belkı dıs gebelık olabılır dedı nıye oyle dedı yaaaaaaa
merhaba kızlar;
bende yeni öğrendim..yarın doktora gidicem..herkesin hayırlı olsun..
selam kizlar...Yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun. esracim benim bilgilerde biraz eksiklik var onlari düzeltirsen sevinirim canim. ilk doktor tarihim 8 nisan kilomda 55
teşekkür ederim canım bi anda girince o ağrılar korkuyordum ama sizlerden de duyunca normal olduğunu hatta güzel bi şey olduğunu anladım tekrar teşekkürler:)Canım benim de vardı kasık ağrılarım, artık yok denilecek kadar az, yani günde ya bir kez giriyor ya girmiyor sancı, normalmiş ama, rahimde bebişimiz için yer açılıyomuş:) Seninki kadarken sürekli sancım vardı, hatta o zaman hamile olduğumu bilmediğim için adet olucam diye bekleyip duruyodum:)
Kızlar bugun dayanamayıp hastaneye gıttım moralım cooook
bozuldu hıc bıse gorulmedı kasık agrım var dıye gıdıyım dedım baktı sadece rahım sısmıs dedı hamılelıge hazırlanıyor ama eger kanaman veya agrın cok sıddetlı olursa gel belkı dıs gebelık olabılır dedı nıye oyle dedı yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?