Güncel 2010 Aralık Anneleri

karabiber ya, bizim senle aramızda sadece 1 gün var ama senin etiketinde doğuma 246 diyo, benimkinde 239, niyekiiii? Ben yanlış mı girdim bilgilerimi acep

ben bilgisayar işlerinden iyii anlayann bir arkadaşımaa yaptırdımm canımm benn yapmadımm o yüzden bilmiyorumkii

Kızlar akşama görüşürüz, size iyi muhabbetler, ben biraz salınıyım ortalarda, gezeyim tozayım....

umarım burası son topik gezişimiz olur. benide yazmışsınız sevindim. ellerinize sağlık...
benimde hiçbir belirtim yok. bende biraz daha bekleyip ay sonu gibi doktora gitmeyi düşünüyorum.
geç mi acaba? hem keseyi hemde kalp atışalrını görürdük. neyse allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... görüşmek üzere....zemuszemus

canım link yolladım arkadaşlarımıza..belki buraya gelmiş olanlara da yollamışımdır ama... onlar da kusura bakmasınlar artık:)))

merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor gunler bende simdilik sadece kasik agrisi var baska bise yok bide ben dun testi tekrarladm 13gun testim yani adet gunumden birgun sonraki sonuc 170 sizce deger nasil

bende adetimi ikigün geçince yaptırdımmmm
890.54 çıktı benimde canımmm

hanı ben nerdeyim ilk hamilelerden olmama rağmen kırıldımmm :) alabama şebnem 38 son sat 26 şubat 3 Aralık 67kilo

merhaba arkadaşlar,
bugün ilk doktor kontrolumuze gittik aslında pazartesi gidecektik ama ben dayanamadım
alttan bakacak sandım henüz 5+4 çünkü çok miki.ilk önce karından bi bakalım dedi görmezse alttan bakacaktı veeeeeeeeee görüldü bizim minik kurabiye...
şimdilik herşey yolunda..hafta içi de tahlillerim yapıalcak..
son adet tarihim 2 mart gebe kaldığım tarih ise 20 ya da 21 mart çünkü ovulasyon testi kullanmıştım.

çoook güzel bir duygu görünce ağladım..Allah isteyen herkese nasip etsin ilk 3 ay riskli olduğundan bahsetti..ne yapalım ne yazıldıysa onu yaşayacağız kendimize iyi bakmaktan başka yapacak birşey yok şu anda..

bir ay sonra yine kontrol var..bu arada dün ve bugün ilk defa çok hafif bir ara midem bulandı kusacak gibi oldum ama geçti.akıntıyı sordum normal dedi.yani ıslaklığı..
cinsel hayatımız hakkında konuştuk dikkatli olmak koşulu ile bir sakınca yok dedi.ama onu düşündüğümüz yok zayen öğrendiğimizden beri..varsa yoksa bebiş..yani 9 ay yasak dese de hiç önemli değil şu an
işte böyle kızlar..çok mutluyum hala rüyada gibiyimmm elma çekirdeği kadar şu anda ultrasonda kağıt verdi baka baka bir hal oldum..bişey gözükmüyor halbuki

sezen canimm gözün aydinnn alkisalkisalkis
massallah senin elma cekirdegine,bizde mercimek diye seviyoruz su an kaydirigubbakcemile3
1ay demissin,cok uzun degilmi canim ya,kalp atislarini o zaman mi dinleyeceksin?
ay hadi hayirlisi,saglikli olsunlarda..
bu arada bana hersey yasak..
15 dkdan fazla yürümek bile,merdiven cikmak,ani hareketler yapmak,cinsel hayat...
sükür bebis saglikli falan ama maksimum önlem aldiriyor benim doktor..niyeyse artik..
sende dikkat et canim kendine...saglikla büyüsünler bebislerimiz insallah

Son düzenleme:
Sezencim 7 haftalık olduğunda mutlaka git ve kalbini dinle bence. Şu anda sadece keseyi görmüşsün. Kalp atışı da çok önemli. En azından kesenin dolu olduğundan emin olmanı tavsiye ederim.
Ben 5+2 gittim ve üstten biz de keseyi gördük. Doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışını da duyalım dedi. Haftaya Ctesi 7+2'de tekrar gideceğiz.
benim fazla belirtim yok. Göğüslerim şiş ve damarlı. Ne yesem gazım oluyor. ıştahım çok açık maşallah. Midem bulanmadı henüz. Ben de endişelendim başta ama hamilelerin %20'si mide bulantısı ve kusma yaşamazmış. Annem de bana hamileyken hiç midesi bulanmamış. Ben ilk 3 ay çok kilo alacağım bu gidişle :)
Bugün yinede tekrar test yaptırdım, herşey yolunda mı diye. Bir arkadaşım boş gebelik yaşadı, ben de çok korkuyorum bu yüzden. Bizimki tüp bebek olduğundan zaten başından herşey adım adım. Yumurta, sperm kaliteli mi, kaçı döllendi, kaç hücre oldu, 5. güne dayandı mı, tuttu mu derken gün ve gün her türlü olumsuzluğu düşünüyor insan.
neyse sonuç 22211 çıktı :)) Transfer sonrası 25. gün.

Canım benim gözün aydın çok sevindim, darısı başımıza, ben de salı gününü iple çekiyorum, bir an önce gelsin istiyorum, tabi bi yandan da korku var bi aksilik çıkarsa diye, ama pozitif olmaya çalışıyorum, iyi düşünelim ki iyi olsun... Heralde ilk gördüğümde ben de çok duygulanırımmm boshayallersmile

canim arkadaasim sonunda tanistin minik kurrabiyeenle...gözün aydın çok sevindim canimm..41 keere masallah... darısı başımıza saglikla sihhatle ve hayirlisiyla insallah.....Allah'im , bebeklerimize ve bize saglik sihhat versin insallah...bende 26 nisanda gidecegim ilk randevuya bakalim nasil gececek gunler...Allah saglik sihhat ve sabir versin cumlemize...Amin...

Son düzenleme:
eee kizlar nerrdesiniz digerleri ugramamis hic...hhaberleri mi olmadi acep....

ellerine sağlık esracım

canım çok sıkılıyor dış gebelik olabilir dedi doktorum dün değerim 130 a çıkmış değerler çıkıyor ama dış gebelikte olabilir dedi doktor pazartesi gideceğim dr. inşallah herşey yoluna girer dua edin bana

gözün aydın arkadaşım ne mutlu sana bide göremeyenler görebilse inşallah

Ersucum moralinii sakin bozma...Allah'in izni ile insallah oyle degildir...Allah korusun seni ve bebegini dr neye istinaden soyledi ki bunu sadece degerine bbakarak mi....insallah olumlu yonde ilerler degerin...

değerin güzel artmış ama iç veya dış gebelik olabilirsin dedi pazartesi gel dedi kanaman olursa hemen gel dedi bilmiyorumki acile gitmiştim korkuyorum çünkü olmaz denilen oldu hamileyim ama inşallah kaybetmem

canimm insallah dis gebelik degildir,moralini yüksek tutmaya calis..dualarimiz seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…