- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.412
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Bilen bilirSizce bu durum boşanma sebebi midir hocam?
bu bizde var maalesef. yetisme tarzindan mi nesilden mi bilmiyorum.
benim simdi turkiyede hicbir isim yok bos geziyorum bir de gunde 3-4 saat bilgisayardan ise bakiyorum. gece eve gelip yattigimda sanki tas cekmisim gibi kendimi dusa sonra yataga zor atiyorum. ne yaptim abi ben yani hicbir sey. boyle basim agriyor, insanlarin konusmasi bile beni yoruyor. okuldayken yine ayniyim, en azindan o zaman dogru durust bir seyler yapiyorum da yoruluyorum ama.
babam da sabah 6da kalkar spor+dus+kahvalti sonra ise gider butun gun calisir, aksam vaktinde cikabilirse arkadaslariyla gorusur veya ata binmeye gider veya tenis oynar. eve gelir kitap okur, yazilacak yazilarini halleder, gorusmelerini yapar, kardeslerimle oynar. gece yatarken hala enerjiktir. yas 72.
ama soyle bir sey var ben gun icinde cok plansizim, herkesle muhatap oluyorum. babamin plani bellidir, ornegin randevu disinda babasinin oglu gelse bakmaz. veya yolda arkadasimi gordum dur onunla bir oturayim demez, isi neyse ona gider. cok bolunmez yani. belki de bu yuzden yorulmuyordur her seyi planli oldugu icin.
Bilen bilir
Ben öyle kolay kolay boşan demem
Her üyeyi tanımam ama Sizi hiç unutmuyorum Süt oğlan.
Hep Bi şikayet hep Bi şikayet...
Siz bir ara Afrika gibi bir yerde görevliydiniz değil mi? Sizin konularını roman okur gibi okuyorum.Merak ediyorum sizi
Içindekileri sal gitsin valla
Akisina birak herseyi
Ben onceden cok planli cok dakik duzenli biriydim aha simdi bi bebek gelmis peeeee
Randevularimi tlfn ajendama yaziyom
Camasirlari doldugu icin haftanin 4gunu yikiyom
Kuzenim dogum yapti hayirlicam cocuk 1aylik oldu daha arayamadim
Dayim hastanede yatiyo aricam daha arayamadim
Amaaaaan okadar saldimki anlatamam
Abi bir kişilik testi var 16 kişilik diye. Ben bu burç takıntımi bırakıp biraz ona baktım çok uyumlu olunca da biraz sardım. Ergen ergen işlere çok meraklıyım. Bak sen de ben de kesin Pyiz. Ben infp arabulucu kişilik çıktım. Senin de kesin p ile bitiyor. J ile bitenler çok planlı. Biz planlı degiliz hiç. Kafa toplu değil çok dağınık. Bu kafa ve ilgi dağınıklığı da beni çok yoruyor abi. Kesin bu dediğin bence. Tespit gibi tespit yaptın.
tartismaci ciktimAbi bir kişilik testi var 16 kişilik diye. Ben bu burç takıntımi bırakıp biraz ona baktım çok uyumlu olunca da biraz sardım. Ergen ergen işlere çok meraklıyım. Bak sen de ben de kesin Pyiz. Ben infp arabulucu kişilik çıktım. Senin de kesin p ile bitiyor. J ile bitenler çok planlı. Biz planlı degiliz hiç. Kafa toplu değil çok dağınık. Bu kafa ve ilgi dağınıklığı da beni çok yoruyor abi. Kesin bu dediğin bence. Tespit gibi tespit yaptın.
.. konuyu açmaktan da kendimi alamadım.
Attin yikattin onu cikarip sermesi var toplamasi katlamasi utusu var, sahi utu neydi ya hi evet bayramda ellemistim o seyYa evet çamaşırları makineye atmak bile bir iş değil mi, geçmiş olsun araması yapmak bile. Yani bunların hepsi bir iş gibi geliyor yani canım ciğerim anam babam olsa bile öyle geliyor.
İşte o arabulucu kişilik sorun
Yani hallederiz ya da halletmeliyiz hissi
Bir şey ya siyah ya beyazdır ama sen gri isteyenler için önce siyahı güneşe koyup rengini açmaya çalışıyorsun olmadı mı şimdi de beyazı alıp kirletip gri yapmak istiyorsun
Ama gri isteyen senin dünya kadar emek verip oluşturduğun griyi istemiyor
Ya varsa gri vereceksin onlara ya da siyah ya da beyaz var istersen al, istemezsen sen bilirsin diyecek, çekileceksin
Altı kişilik ekibi sen yönetiyorsan onlara sorunlarınız neler demeyerek başlayabilirsin kendini dinlendirmeyeÇünkü zittiri problemlerle her gün gelip kafa şişirdiklerini tahmin etmek hiç zor değil
Tamam da zittiri olmasa da normal sorunlarla gelseler de sen yine yorulursun. Boşver herkes kendi sorununu kendi çözsünYok ya çok iyi hepsi çalışkan da insanlar ama ben böyle bir girisle yine tutamayacağı sözler veren konumuna düştüm yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?