Gundelik hayat bu kadar yorucu olmamalı

tartismaci ciktim

burc vs demisken dogum haritana baktirdin mi hic? ama bayaa detayli boyle gelecek hakkinda biseyler soyleyen.

İşte dedim ben sana Pyiz. Doğru tahmin ettim. P olunca kafa dağınık oluyor. İkizler burcu bi arkadaşım var o da senin gibi cok zeki bir tip matematikçi. O da entp. Aşırı samataci bir tip. Hiçbir şey ciddi diildir onun için. Benim yaşasam kkda 82 konu açacağım şeyleri tek cümleyle anlatır geçer. İkizler ve entp çok ilginç bence öyle bi bağlantı olabilir.
 

Evet ya aslında kendimi çok sikistirmayayim. D vitaminim düşük çıktı takviye alıyorum.
 
Sadece kendi işini yap. İnsanlara vaatlerde bulunma. İyilik yapmak yardımcı olmak güzeldir. Ama bu senin enerjini tüketiyorsa bı anlamı yok sanki.
 
Bu konuda ben de tam olarak senim yani içe dönük. Gezmeyi, sporu cok severim aslinda uyuşuk degilim devamli ama disarda istemedigim kadar fazla insanla ayni ortama girdiysem, sohbet ettiysem benim de enerjim tükeniyor kaçmak istiyorum. Ustelik bana soru sorup, benden birşeyler beklemeseler bile boyle hissedebiliyorum.
Ama her zaman insanlarla iletişimde olmaya mecbur olmadigim için bunun üzerine gitmeyi pek düşünmedim galiba. Cozumu var mi bilmem ben de bakayim yorumlara.
 
Lojistikçi a çıktım ISTJ A

Buna benzer bir test yapmıştım yorumlayan profesör patron olsam yanında çalıştırırım ama kalp doktoru da almak lazım demişti

Stresten ölürsünüz diyordu
 
Lojistikçi a çıktım ISTJ A

Buna benzer bir test yapmıştım yorumlayan profesör patron olsam yanında çalıştırırım ama kalp doktoru da almak lazım demişti

Stresten ölürsünüz diyordu

Istj tam görev adamı, detaycı... zor iş. Oğlak misiniz başak mısınız damdan hanım?
 

ay nedir o test ? hemen çıkıyor mu internette yoksa para verip mi yaptırcaz ? çok merak ettim. help.
 
Ay ben de intp yim ve kafam hep dağınık, bence siz yeterince yapıyorsunuz ya ise git gel yorar zaten normal ben hiç is yapmasam da yataga yorgun giriyorum hiç anlamadım hey şeyi düşünen bir insanim ondan herhalde, belki sizin de kafanızda cok şey vardır yoruyordur sizi beyninizde düşünceler.
 
ben ekibime bu cümleyi kurduğumda beni gidip direktöre şikayet etmişler, "neden o yönetici bizi de yapın" diye :)

Bizde ilan edilen her pozisyon alinan her terfi için isim kapalı sınav ve panelle mülakat iki aşamalı ise alım yapıldığı için ve burada kimseyi tanimadigim icin en azından torpilli onyargisi yok. Ama bunu kim başımıza koydu abv demiyorlar mıdır? Tabi ki diyorlardır
 

Ben de. Ne yaptım da yoruldum diye soruyorum bazen kendime
 
Sizce bu durum boşanma sebebi midir hocam?
Çok tatlısın ya, arada rast geliyorum sana, türkiyeye yeniden uyum sağlamakta zorlanıyorsun, bütün yükleri sırtına alma, hele arkadaşlarına yardım işini sakın alma, insanların kalbi kırılmasın. Yetişemezsin başkalarının işlerini yapmaya
 
bu yazıyı ben yazmış olabilir miyim ?


Gün içinde çok az şey yapıp ( işe git eve gel yemek yap banyo yap uyu ) ama çok yorulan ben

Annelerimiz hem misafir ağırlayıp hem çocuk bakıp hem işe gidip hem ev işi yapıp nasıl çıldırma noktasına gelmemiş hayret ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…