Günden güne şişiyorsun.

Dost gerçek bile olsa yüzüne pat diye söyleyen kişi değildir.Oyle insanlar aynısı kendilerine yapıldığında anlar,kendileri hazmedemez hamilelik sağlıklı ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın kiloyu sonra düşünürsünüz,tekrarlarsa bu durumu siz de dersiniz,ben sürekli şişiyorum sen de zarganaya dönüyorsun,kaderimiz bu...

Dost denilecek seviyede bir arkadasligim yok qma dediğiniz gibi dost bile söylemez bunu
Evet kendine bir sey dendiginde de alingan oluyor
Bu ilk beni kizdiran sözü değil belki de o yüzden biraz icerledim yoksa sistim ben de farkındayım elbet

60 kiloyla hamile kalip 90 kiloyla doguma gittim gorumcemin esi alman bana dondurma topu gibi oldun diyordu (en boy bir olmustu) son zamanlarimda bende gulup geciyordum sizde gulup gecin. Kizimda doga doga 3 kilocuk dogmustu. Ama o saglikli ben saglikli onemli olan o sizde saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah

Cidden ya
Ömrü hayatında görmeyeceğin tanımadığın adamlar kadınlar bile kadınların kilosu göbeği hamileliği konuşup duruyor. Örneğin otobüste, dolmuşta pazarda kasiyer kıza
Bilmiyorum bizim memlekette mi bu kadar fazla bu durum?
Etrafa bakıyorum olimpos dağından tanrılar ve tanrıçalarda göremiyorum hiç bir yerde
Hani eleştirdikleri bireylerden daha güzel daha fit sağlıklı falan olurlar neyse dersin millete aynaya bakmadan eleştirip duruyor.

Off hamilesiniz işte şişeceksiniz zaten ne bekliyordunuz karın kası çıkarmayı mı? Kadının kötü niyetle söylemediği belli. En güzel zamanların diye eklemiş zaten. Şişmekten kastı da bebeğin günden güne büyümesi, karnınızın belirginleşmesi. Her şeye alınanlar yüzünden iki kelime konuşamaz olduk.

Şişin nolacak? Kilo alın nolacak? Bunlar hep kafamıza yerleşmiş kalıplar, kötü bir şey değil şişmek. Arkadaşınız da kötü niyetli mi bilemem, düşünmemiştir belki alınacağınızı. Siz takmayın bebecik hisseder her şeyi, bu kötü enerjileri nasıl geri püskürttüğünüzü, içselleştirmediğinizi hissetsin. Gelecekte o da böyle durumlarda içgüdüsel olarak sizin bu yönteminizi tercih eder

Boyle insanlarin agzina terlikle vuracaksin valla. Inan bu insanlardan cok var. Herseye karisan yorum yapan Ulan sanane. Hic takilma yeterki saglik olsun verirsin dogumdan sonra. Bebegini sag salim kucagina al da. Bu insanlar bitmicek cocugu görmeye gelirler cocuk sismansa aaa cok kilolu az emzir yazik nefes alamaz zayifsa aaa nekadar zayif bir bebek. Yani dilleri herseye dönüyor. Duyma takilma.

Alınganlık falan yapmıyorsunuz gayet densiz patavatsız birine denk gelmişsiniz. Çocuk doğunca bu sefer onun kilosuyla yemesi emmesiyle ilgili yorumlar duyacaksınız. Bebeğiniz çok ağladığı zaman açtır çünkü sütünüz yetmiyordur. Sağlıklıdır bünyesi sağlamdır ama zayıf bir çocuktur, bu sefer de doğru düzgün yedirmiyorsun ondan zayıf bu çocuk derler. Ben doktor kontrolündeyim, önemli olan bebeğin ve benim sağlığım gerisiyle ilgilenmiyorum deyin çıkın.

Yalnız uyarmam lazım en çok kilo son 2 ayda alınıyor.

Ne düşüncesiz insanlar var. Ben işyerinde hamile görünce iltifat ediyorum moral yükselsin diye.

Dondurma topu da iyiymis daha sevimli
Tabii ki önemli olan bebek ve anne sağlığı

Eleştirmek sanki bir hastalık gibi herkese yerleşmiş
Oysaki ben birinin kıyafetini beğenince ne guzelmis falan diyirum bu zor degil ki

Üslup her şeydir demişler. Lafı söylemenin üslubu var biz her şeye alınmıyoruz demek ki siz patavatsizsiniz.
Bu kadar agresif bir yoruma ne gerek var ?
Iki kelime konuşmak için insanların fiziksel durumları hakkında yorum yapmanıza gerek yok.

Aslında bu ilk patavatsizligi değil zaman zaman daha ileri gittiği de oldu
Zaten ilkinde bir sey demejdm gülüp geçtim ısrarla soylemenin manası yok bence
Arkasından da ben hiç kilo almazdım sadece karnım vardi demesi
Benim vücut yapim 1 kiloyu bile belli ediyor ee haliyle 14 kiloyi nasil etmesin
Dogru bunlar kaliplar oysaki bundan önce takılacak daha ciddi durumlar var

İlk doğumda ilk cocukta her seyi takarım bunda daha rahatım ve aynen dediğiniz gibi herkesin her şeye lafi oluyor
Doktor kararıyla ilk kızıma mama vermek zorunda kaldığımda ama Afrika'daki annelerin bile bebeklerine sütü yetiyor bizim neden yetmesin lafını duymuştum
Zaten moralim bozuktu mama veriyorum diye iyice bozuldu.
10 sene okumuş doktorun kararı bile mühim değil

Ne düşüncesiz insanlar var. Ben işyerinde hamile görünce iltifat ediyorum moral yükselsin diye.
Ya tontis tontisim cok sevimli oldun böyle falan da diyorlar
Mesela tontis de sismana çıkıyor bir noktada ama daha sevimli versiyonu alınmıyorum ona
Üslup onemli
Ben de hamile görünce iltifat ederim zaten her şey alt üst oluyor vücutta

Ay aman yok ne tontişi ya
Bugün ne kadar hoş görünüyorsun deseler yetecek. Tontiş ne,oyuncak ayıyla konuşur gibi. Ayıp ya ne bileyim ya da biz çok ince düşünüyoruz arkadaşım. Allah sağlıklı ömürler,sağlıklı doğumlar dilerim.

Hamile insanla hamileliği hakkında konuşulur yani dünyanın her yerinde konuşuluyordur. O kişi de doğum yapmış biri sonuçta durumdan bir haber değil. Hamileye şişmişsin demek niye patavatsızlık olsun malumun ilanı bir durum zaten. Hamile olmayan birine dese haklısınız. Normal bulduğunu ve en güzel zamanlarınız olduğunu eklemiş. Doğuma kadar da birileri bu konularda bir şeyler söyleyecek illa ki. Şişmişsinden kasıt da kilodan değil karnın şişmiş gebelik şişkinliğinden bahsediyor üslup doğru. Hamileler şişer.

31.hafta ve +15 kiloyla selamlıyorum seni
73 kiloyla hamile kaldım bana da penguen diyorlar :)
Hiç sıkma tatlı canını bu günlerimiz geri gelmeyecek, kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ben arkadaşınızın :)

Ya ne bileyim ben ona diğerinin yaninda çok da takılmadım ama bir noktada evet böyle seyler denmesine de lüzum yok
Cok tesekkurler

Karnımın şişesinden bahsetmiyor ki benim komple sismemden söz ediyor çünkü daha öncesinde şişman ogretmen muhabbeti olmuştu
Kendisi hamile olmus ama onun sadece karnı cikmis bunu da birkaç defa soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…