Gündüz uyanık olmamın bi yolu var mı?

gündüz uyuyarak hayattan çok şey kaçırırıyorsunuz zaten
Benim sorunum da bu sanırım gündüz uyuyunca da gece uyuyunca da çok şey kaçırıcakmışım gibi hissediyorum :)

Onu bende sürekli yapıyorum hiç uyumayıp ertesi gün erkenden uyuyorum tabi sabah da erken kalkıyorum ama sonraki gece biraz daha geç bi sonraki gece biraz daha geç derken yine eskisi gibi oluyorum

yalnız değilmişim demekki. sabahın köründe dersim var ama ben hala ayaktayım. derse yine gidemiycez anlaşılan. halbuki her gün uyandığımda bugün erken uyuyacağım diyorum gece oluyor yine aynı.....

yalnız değilmişim demekki. sabahın köründe dersim var ama ben hala ayaktayım. derse yine gidemiycez anlaşılan. halbuki her gün uyandığımda bugün erken uyuyacağım diyorum gece oluyor yine aynı.....

:) onu bende yapıyorum her gün erken uyuyup erken uyanıcam diyorum ama gece oyalanıcak bi şey buluyorum illa ki, sonra bi bakıyorum yine sabah olmuş

:) onu bende yapıyorum her gün erken uyuyup erken uyanıcam diyorum ama gece oyalanıcak bi şey buluyorum illa ki, sonra bi bakıyorum yine sabah olmuş
Dimi ya tam kendmi dzeltcem artik diorm bakyrm qene ayni oluyr artik ise qrdimmi birde bebek oldumu duzelcm bn heralde ☺☺☺

Bunca yıldır düzeltemediğim düzen...
Güneş doğmadan uyumam, öğlen 2-3 ü görmeden uyanmam.
Hatta akşam uyandığım da çok olur.
2-3 gün uyumayıp, erkenden yatmayı denedim, ertesi gün kaçta uyanırsam uyanayım uykum olsa dahi gene sabah olmadan uyuyamadım.
2 yıl devamsızlıktan okulu uzattım çünkü sınavlarıma bile uyanamıyordum.
Sonra mezun olup iş buldum, olmadı.
Evlendim, gene olmadı.
Bakalım bebek bekliyorum, bu sefer olacak mı?

Demekki insan ne kdar uqrasirsa uqrassin olmuyor .
Peki esiniz skıntı yaratmiyor mu bu duruma bnm esim cok tepki qosteriyor bazen artik adam beni sirf uyky yuzunden bosucak diyorum yani ☺☺☺

1.5 senelik evliyim daha.
Arada kavgalarda başıma kaksa da durumu, yapacak bir şey yok.
Tek şansım, eşim işi dolayısıyla en erken akşam 8 gibi evde oluyor ve haftaiçi 1 günü tatil.
Bir tek hafta içi 12 1 gibi onun serzenişiyle uyanıp, kahvaltı yapıyoruz beraber.
Onun dışında geceden hazırlar koyarım kahvaltısını.
Evlendiğimizden beri 20yi geçmez kahvaltı yapmamız ama akşam yemeğim mezesine kadar hazırdır.
Yemeğimi, evin işini de 5 te de uyansam o gelene kadar yapmaya zamanım olduğu için pek laf edemiyor.
Ama benim dezavantajım ne telefon ne kapı ne alarm hiçbir sese uyanmamam.
Başıma bir şey gelse, dünya yansa sana ulaşamayacağım, sorana utanıyorum eşim uyuyor demeye diyor.
Ben de her güzelin bir kusuru vardır diye ekleyerek, uyumamamın onun lehine geldiği yolculuk, hastalık, acil durum, zorunlu haller gibi olayları hatırlatarak bir güzel üste çıkıveriyorum.
Onun da tavuk gibi 11 de uyuklaması benim canımı sıkıyor...

Benim kahvalti sorunmda yok esim is yerinde kahvalti yapiyr 4 te qeliyr evede ama iste dahi olsa bana uyan der bende kalkamam aksine o yuzden cok kavga ederiz kndini 10 da yatar 6.5 da ayakta izin qununde bile 8 de ayaqa kalkiyor ben uyuynca bana kziyor ne bnde bilemedm ne yapacaqmi

Uyku hapi al bi geceligine sonradan duzene girer vucudun alismis o donguye resmen baska zaman biriminde yasiyorsun :)

aynen öyle uykum da geldi ama neden direniyorum açıklaması yok

Dimi ya tam kendmi dzeltcem artik diorm bakyrm qene ayni oluyr artik ise qrdimmi birde bebek oldumu duzelcm bn heralde ☺☺☺
Bize kökten ve geri dönüşü olmayan bi çözüm lazım anlaşılan, böyle zorunda kalıcağımız filan yoksa başka türlü düzelmez gibi görünüyo bu uykular :)

Bi kaç sene sonraki halimi görüyorum sanırım şu an :) bende sevgilimle çok tartışıyorum bu durumdan dolayı çok şikayetçi aynen benim de kavgalarda filan başıma kakar ama bende kendim şikayetçi olduğum halde ben böyle mutluyum deyip sıyrılmaya çalışırım her defasında bıktı yazık o da sürekli beni uyandırmaktan ama napıyım kurtulamıyorum bu huyumdan

Uyku hapi al bi geceligine sonradan duzene girer vucudun alismis o donguye resmen baska zaman biriminde yasiyorsun :)

Gerçekten başka zaman biriminde yaşıyorum çok doğru :) her gece uyku hapı alsam acaba şu biyolojik saatim normale dönene kadar, nasıl olur :)

Gerçekten başka zaman biriminde yaşıyorum çok doğru :) her gece uyku hapı alsam acaba şu biyolojik saatim normale dönene kadar, nasıl olur :)
Git doktordan etkili bisey yazdir. Ilk gece mesela 6 -7de yatmak yerinde 4 gibi filan yat kendiliginden uyu ve saatini kur 6 saat sonrasina uyan ki vucut tam dinlenmesin. Sonra o butun gunu uyanik gecir ve aksam saat 8-9 olunca uyku hapini ic ve uyu :) ertesi gun zipkin gibi uyanirsin. Baktin aksam uykun grlmiyor bi kac kere daha hapla uyu ama hap alipta uyumaya da alisma

Bende 9 aylik evliym daha adam bikti anam valla omur boyu hic katlanamaz:)

Kendi düzenini kendin değiştir hapla da takviye yap diyosun anladım :) güzel fikir tesekkürler doktora gidip en yakın zamanda denicem bunu ama hangi doktor yazar uyku hapını aile hekimleri filan yazar mı hiç bilmiyorum da :)

Bende 9 aylik evliym daha adam bikti anam valla omur boyu hic katlanamaz:)
4 yıldır çekiyo zaten yazık beni tanıdı tanıyalı böyleyim evlenince akşam işten gelir yine ben uyandırırım seni bu gidişle diyo

Isimiz zor valla Allah bizimde onlarinda yardimcisi olsun

Sabah altıdan sonra da hiç uyuma o günü uyumadan gecir akşam üstü kesin uyursun erkenden de kalkarsın ben de bi ara öyleydim bir günü uyumadan geçirdim akşam erkenden uyumuştum her sabah dinç bi şekilde ayaktaydım kesinlikle düzene girmelisin göz altların çöker yaşın kaç

Daha önceki cevaplarımda da yazdım, o şekilde çok kez denedim ama bi kaç gün sürüyo onun düzeni de sonra yine eski halime dönüyorum istemsizce o kadar alıştı ki vücut gece uyuyunca çökücek nerdeyse göz altlarım o derece :) yaşım 21 bu arada

Uykusuzluk berbat bir şey. .
Düzen gerek size. .
Akşam yatıp,sabah kalkmak en güzeli. .
Bende işim olmayınca bazen 12de yatıp 12de kalkabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…