- 11 Ocak 2024
- 395
- 720
- 18
- 38
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
-
Kan değerlerim şaşılacak derecede iyi çok düzenli beslenmiyor olmama rağmenAlışkanlık gibi.
Olumsuz etkilenmiyorsanız uyuyun gitsin.
Şeker gibi bir sorun olmasın da.
Ay bilmiyorum ki ya kendimi bildim bileli böyleyimBence psikolojik ben 15 16 saat uyuyabiliyorum hatta daha kötü ruh halindeysem daha çok. Uyumak için evde olmam yeterli oluyor sürekli uyumak istiyorum ve istemsiz bir uykum geliyor. Enerjik olduğum günler ise uzun saatler uyanık kalabiliyorum. Bazen sorun olduğunu düşünüyorum ama bence yalnızlıktan. Yalnız veya üzgün olduğum günler kendimi uyumaya veriyorum zaman geçirmek için galiba
Maalesef 12'den önce uyuyamıyorum, doğru olabilir dediğiniz. Gece uykumu kaliteli alamıyorum sanırım.Yakın zamanda ağır grip falan geçirdiniz mi? Uzun süre uyku düzenini altüst ediyor. Devamli bir uyuma isteği oluyor.
Bir diğer aklıma gelen şey, evinizde veya banyonuzda küf var mı?
Bir de gece uykunuz kaçta başlıyor?
Saat 10-10.30 gibi yatıp sekiz saat uyumakla 12'de yatıp uyuduğunuz sekiz saat aynı etkiye sahip değil.
Saat 2'ye kadar 3-4 saatlik uyku en kalitelisi.
Ben de böyleydim, daha az yani sadece 6 saat uyuduğumda daha dinç oluyorum.Yedi filan sanırım ama fark etmiyor gün içinde illa uyumak istiyorum
Maalesef 12'den önce uyuyamıyorum, doğru olabilir dediğiniz. Gece uykumu kaliteli alamıyorum sanırım.
Sekiz filan ya o da geç değil mi :/Erken uyuyabilirseniz farkı hissedersiniz. En son kaçta bir şeyler yemeyi kesiyorsunuz? Bu da etkiliyor.
Evet Yunan adalarindaydim yazın, öğlen bir tost yiyecek yer bulamamıştım:)Alışkanlık bence..bazi ülkelerde öğle arası heryer kapalıymış, çünkü halk öğlen uykusunu yapıyor..Siesta diyorlar
Uyutmayan şurup muUykuyla ilgili birkaç şurup var, onları deneyeceğim. Siz denediniz mi hiç?
Pasiflora mı denesem diyordum da, o mu yoksaUyutmayan şurup muçünkü benim uyumamaya ihtiyacim var
Evet yunanlılar,ıtalyanlar öğlen hep 1 saat uyurlarmış..Evet Yunan adalarindaydim yazın, öğlen bir tost yiyecek yer bulamamıştım:)
Ay adamların fazladan çalışarak kazancaklari üç kuruşa ihtiyaclari yok çünküEvet yunanlılar,ıtalyanlar öğlen hep 1 saat uyurlarmış..
Aaa belki de faydası o şekilde olabilir haklısınız. Çok ama verimsiz uyuyoruz sanırımPasiflora mı denesem diyordum da, o mu yoksaen azından kaliteli uyutur ümidiyle
Ay şimdi ifşa olmamak adına pek giremiyorum oralara da benim kendi işim dışında da yaratıcı kültür edebiyat işlerim var, kitabım filan var arada röportaj işleri filan geliyor ve uyumaktan sorulara cevap veremiyorum hahshshd. O şekilde etkisi oluyor yani.Rutinin olmus. Rahatsiz etmiyor ise uyu 1 saat ne olacak ki?
Not: uykuyu cok severimfirsatim olsa is sonrasi uyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?