- 21 Ağustos 2023
- 967
- 2.467
- 33
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
-
Sekiz filan ya o da geç değil mi :/
Niye durup dururken uykun gelecek ki.motivasyonun yok belli ki.beki de böyleyim ama çok belli motivasyon eksikliği olduğu.İşten eve dört gibi geliyorum ve gözüm sadece yatakta. Öyle aman aman yorucu bir işim de yok ama bir saat bile olsa uyuyorum illa, yoksa kendime gelemiyorum. Hafta sonları da aynı. Öğlen bile uyanmış olsam kahvaltıdan sonra bir yarım saat bile olsa uyumak istiyorum. İşten sonra bir şey yapmak istemiyorum, arkadaş buluşması veya eve gelip yemek yapmak filan değil yatmak sadece istiyorum. Yani altı yedi saat uykuyla idare edip gündüz de hiç uykusu gelmeyen uyumayan insanlara öyle imreniyorum ki ya. Benim durumunda olan var mı başka? Çocuk filan gibi mecburen uyanık kalanlar harici yani.
Bunlar hep işsizlik ve motivasyonsuzluktan.kimsenin kimseden ne farkı olacak ki.hepimiz gencecik insanlarız.Ben de tam kendimle ilgili bu konuyu düşünüyordum, konunuzu gördüm. Kan değerlerim normal, 7-8 saat uyuyorum ama sürekli uykum var. Sabahları çok berbat uyanıyorum. Haftasonu kahvaltıdan sonra öğlen yatmak isterim mesela, ama yatamam çünkü çocuk varGün içinde enerjim fena değil, bir plan programım varsa işten sonra bile enerjik olurum ama iş-ev arası fazla hapsolmuşsam özellikle yorgun hissediyorum. Psikolojik ya da genetik olduğunu düşünüyorum.
Ben de siz gibiyim günde 1 kere bir uyku bastırıyor çok zor dayanıyorum kimi zaman kahve falan da açmıyor uykumu illa o şekerleme olacakKan değerlerim şaşılacak derecede iyi çok düzenli beslenmiyor olmama rağmensanırım alistirmisim vücudumu ya bilemedim ki
Kız işsizlik motivasyonsuzlukla alakalı değil benim gün içinde bin tane işim var motivasyon desen gani ama o şekerleme öyle böyle değilBunlar hep işsizlik ve motivasyonsuzluktan.kimsenin kimseden ne farkı olacak ki.hepimiz gencecik insanlarız.
İnsanın uyudukça uyuyası geliyor bence ben uyuma saatini erkene çektiğimde daha çok uykum olmuştuİdeali alti yedi ama sekiz de aşırı geç değil.
Sonrasında ufak tefek atıştırma yapıyorsaniz kesin. Bünye dinlenemiyor bu durumda.
Birde uyku saatinizi 1-1.5 saat daha erkene almayi deneyebilirsiniz.
Kendim çok faydasini gördüm bunların.
Dikkat etmenize rağmen değişmezse ya başka bir durum var yada gerçekten bünye meselesidir
İşten eve dört gibi geliyorum ve gözüm sadece yatakta. Öyle aman aman yorucu bir işim de yok ama bir saat bile olsa uyuyorum illa, yoksa kendime gelemiyorum. Hafta sonları da aynı. Öğlen bile uyanmış olsam kahvaltıdan sonra bir yarım saat bile olsa uyumak istiyorum. İşten sonra bir şey yapmak istemiyorum, arkadaş buluşması veya eve gelip yemek yapmak filan değil yatmak sadece istiyorum. Yani altı yedi saat uykuyla idare edip gündüz de hiç uykusu gelmeyen uyumayan insanlara öyle imreniyorum ki ya. Benim durumunda olan var mı başka? Çocuk filan gibi mecburen uyanık kalanlar harici yani.
Tiroid değerlerinize bakıldı mi peki, tiroid de uyku yapıyor uyumak istiyor insan.Hiçbir mecburiyetim yok aslında ama oturup bir film izlesem bir kitap okusam onlara vaktim kalmıyor
Ahahah değilim evli. Ya zaten erkekler çok uyuyor bence kadınlara göre. Çünkü GEVSEKLERAaa kocam konu açmış diyecektim ki,o uyumaktan şikayetçi değildir o geldi aklıma ahshakdjkajs
Evli misiniz? Eğer değilseniz asla uyumayan bir kocanız olacak kehanetiyle geldim
5 bcuk saatlik uykuyla ayaktayım şuan mecbur olmasam şuan sabha kadar deliksiz uyurum, sabahta öglen kalkarım uykuya çooookk düskünüm ama suan mumkun deil ne yazikkiİşten eve dört gibi geliyorum ve gözüm sadece yatakta. Öyle aman aman yorucu bir işim de yok ama bir saat bile olsa uyuyorum illa, yoksa kendime gelemiyorum. Hafta sonları da aynı. Öğlen bile uyanmış olsam kahvaltıdan sonra bir yarım saat bile olsa uyumak istiyorum. İşten sonra bir şey yapmak istemiyorum, arkadaş buluşması veya eve gelip yemek yapmak filan değil yatmak sadece istiyorum. Yani altı yedi saat uykuyla idare edip gündüz de hiç uykusu gelmeyen uyumayan insanlara öyle imreniyorum ki ya. Benim durumunda olan var mı başka? Çocuk filan gibi mecburen uyanık kalanlar harici yani.
Tabii tabii tam kan verdim hepsine bakıldı altı ay önce filanKan değerlerim güzel derken bunlara D vitamini,B vitaminleri vs. dahil mi ? En son ne zaman yaptırdınız?
Benim D vit. düşükken aynen o şekilde oluyorum.Takviye ile normale dönüyorum.
Bunun dışında vücudunuz bu rutine alışmış olabilir,üç beş gün zorlayın kendinizi kahve, yürüyüş vs.ile rutini kırmaya çalışın.
Bende öyleydim canım hala da çok severim sonra bir sürü vitamin aldım onlar iyi geldi şükürİşten eve dört gibi geliyorum ve gözüm sadece yatakta. Öyle aman aman yorucu bir işim de yok ama bir saat bile olsa uyuyorum illa, yoksa kendime gelemiyorum. Hafta sonları da aynı. Öğlen bile uyanmış olsam kahvaltıdan sonra bir yarım saat bile olsa uyumak istiyorum. İşten sonra bir şey yapmak istemiyorum, arkadaş buluşması veya eve gelip yemek yapmak filan değil yatmak sadece istiyorum. Yani altı yedi saat uykuyla idare edip gündüz de hiç uykusu gelmeyen uyumayan insanlara öyle imreniyorum ki ya. Benim durumunda olan var mı başka? Çocuk filan gibi mecburen uyanık kalanlar harici yani.
İnsanın uyudukça uyuyası geliyor bence ben uyuma saatini erkene çektiğimde daha çok uykum olmuştu
değerlerinize baktırın. Birde ben son bir kaç aydır kendimde birşey farkettim mesela, kahvaltıda sucuklu şeyler tüketirsem ne kadar uykumu almış olsamda gün içerisinde muhakkak uyumam gerekiyor, ağırlık çöküyor. Sizde de bu tarz bir yiyeceğe olabilir.İşten eve dört gibi geliyorum ve gözüm sadece yatakta. Öyle aman aman yorucu bir işim de yok ama bir saat bile olsa uyuyorum illa, yoksa kendime gelemiyorum. Hafta sonları da aynı. Öğlen bile uyanmış olsam kahvaltıdan sonra bir yarım saat bile olsa uyumak istiyorum. İşten sonra bir şey yapmak istemiyorum, arkadaş buluşması veya eve gelip yemek yapmak filan değil yatmak sadece istiyorum. Yani altı yedi saat uykuyla idare edip gündüz de hiç uykusu gelmeyen uyumayan insanlara öyle imreniyorum ki ya. Benim durumunda olan var mı başka? Çocuk filan gibi mecburen uyanık kalanlar harici yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?