Gündüzleri aklımdan çıkmayan rüyalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyor beni hep susuyor

Kac senedir evlisiniz? Ve kac yaşındasınız? Sizinki gecmisi unutamamak,bazi yasananlari bazi sozleri affedememek gibi bir durum gibi geldi bana

Önceki konunuzu da okudum bence siz boşanın,evliliğiniz bitmiş.

Önceki konunuzu da okudum bence siz boşanın,evliliğiniz bitmiş.
Hep aklımda bu fikir sanırım yorulduk hayat adil davranmadı bir anlatsam en başından beri başımıza gelenleri cidden iki tarafında suçu yok derler ya o hesap . Eşim de ben de masumduk en başta . Kocaman bir sevgi vardı aşk vardı . Direndik çevreye hayata sağlık sorunlarına maddi yıkımlara ama olmadı

Canım onları ben kendı adıma soyleyeyım ancak ruyamda gorurum cunku bı kalasla aynı yatakta uyuyorum. Yenı gıyersın farketmez eskı gıyersın farketmez dıbın 5karıs cıkar farketmez cıplak yatsan üşüyeceksın der. Ama ıs arkadaslarımdan ve musterılerımden (dozunda) ıltıfatlar aldıgımda kendıme guvenım tekrar bekarmısım gıbı yerıne gelıyo. Kadın erkek farketmeksızın bazen ıltıfat cok ıyı gelıyo ınsana. Hıc utanma sakın. Bılınc altında eksık olan duyguları ruyayla goruyosun

Sevginin azalmasi yuzunden bir bosluk olusmus sanirim icinizde...ama yine de olcun tartin ani bi karar vermeyin bence

Bence de siz bosanin..Cok haklisiniz yasadiklarimiz ve esinizin tavri sogutmus sizi.Cocuk olmamasinda bir hayir arayin ve zorlamayin bence.Bu aileye fazlasiniz.Bir meslektasiniz olarak diyorum ki deger gormediginiz yerde durmayin disarda bir hayat akiyor yasiniz daha 26 mis..Oyle gencsiniz ki hersey cok farkli olabilir.Bol sans

Ne yazık ki durum bu . Okumayı çok severim elbette romanlardaki gibi değil hayat ama biraz olsun aşk isterdim . Eşim iyi biri ama sessiz suskun

Canım ben de diyorum vardır bir hayır her şeyde diye . Ama eşim kendi haline kalsa o kadar iyi biri ki ama hayat adil davranmadı bize . Hep hastalık zor günler maddi sorunlr . Birbirimize acayip destek olduk her konuda zor zaman insanı olduk çok da iyi dost olduk ama bu evlilikte aranan şey değil sanırım . Ya ben kabul Edicem durumu ya da hayata tek devam edeceğim

Sevginin azalmasi yuzunden bir bosluk olusmus sanirim icinizde...ama yine de olcun tartin ani bi karar vermeyin bence
Evet düşündüm eşimle benim masum olduğumuza o kadar inanıyorum ki . Şöyle düşünün bir an da tüm hayatınız kaymış gitmiş yanınızda sıkı dostunuz yeniden kuruyorsunuz hayatı ve bu kaç kez oluyor . Artık bitiyor bir şeyler dostluk oluyor aradaki . Bu evlilik bitse bile öyle düzgün biter ki sessiz sakin tek sorun olmadan ikimizin tavrı da tarzı da bu . Sanırım bir tercih yapmam lazım tek bir hayat mı dostla bir evlilik mi

Ne yazık ki durum bu . Okumayı çok severim elbette romanlardaki gibi değil hayat ama biraz olsun aşk isterdim . Eşim iyi biri ama sessiz suskun
Evet ıyılıkte sıkıntı yok bızdede ama sessız sakın muhabbet edecek dıye aklı cıkar bılmıyorum hangı kafayla yasıyor. Herseyı kendı ıcınde cozer kafasının ıcınden konusur o yuzden ne dusunup boyle yaptıgı konusunda en ufak bı bılgım yok

Ben kendi adıma konuşayım. Bu kadar sene beni ailesine karşı bir defa bile savunmayan birine olan aşkım ne kadar olursa olsun her susuşunda azalarak biterdi. Sizin sevgi sandığınız şey alışkanlık veya bu kadar şeyi beraber atlattık ayrı olamayız diyen vefa duygunuz olabilir mi? Gözünüzü kapatıp onsuz bir hayat, gelecek hayal edin. Asla hayal bile edemiyorsaniz bir şey diyemem. Yaşınız çok genç. Beraber büyümüşsünüz. Vazgeçememe sebebiniz bu olabilir mi? Onsuz bir gelecek daha iyi olabilir ikiniz için de.

Onsuz olmayı denedim hem de çok düşündüm ama onu görünce içimde o kelebekler uçuşuyor . Doktora sordum tamamen bilinçaltının oyunu dedi. Şükür rahatladım son günlerde

Onsuz olmayı denedim hem de çok düşündüm ama onu görünce içimde o kelebekler uçuşuyor . Doktora sordum tamamen bilinçaltının oyunu dedi. Şükür rahatladım son günlerde

Ne açıdan rahatladiniz? Evlilikte mi mutlusunuz, ayrılığa mı daha rahat bakıyorsunuz tam anlamadim.

Gidin aşk bulun o zaman...acele edin siparis edin hatta..
Saygısızlıkta yorum yapmıyorum. Ne biliyorsunuz da bu kadar acımasızca yorum yazıyorsunuz. Ben eşini her durumda bırakmamış ayakta tutmuş senelerce hastane köşelerinde beklemiş bir kadınım . Elbette zamanla aşka sevgiye özlem duyuyorum burada da içimi döktüm ama büyük hata .

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…