Ben şunu bilirim, hasta bir eşle hayat sürmek çok ama çok zor. Benim babam 20 yıldır rahatsız. Annem 30 lu yaşlarınin başından beri hep babamla ilgileniyor. Çok şükür işine gücüne gidebiliyor babam ama annem için hayat hep daha güç. Bunu eskiden hissedemezdim. Ne zaman evlendim o zaman anladım. Annem rahat rahat trip bile atamıyorum derdi. Bütün evin yükü hep annemde oldu. Ona rağmen annem bize bunları hiç hissettirmedi. Üç çocuğunu da herkesin gıpta ile baktığı gençler haline getirdi .Annem sayesinde üçümüzde en güzel bölümleri okuduk bitirdik. Ama benim babam annemi hep el üstünde tuttu. Kimseye ezdirmedi. Çok sevdi hep sevgi ifadeleri kullandı. Ben bir kere ama bir kere bile onların kavgasına şahit olmadım. Burada iş erkekte ve onun ailesinde bitiyor. Siz hasta bir insanla evlendiniz ve ailesi size daha çok sahip çıkmalıydi. Benim babam tarafımda anneme kıymet vermedi malesef. Annemin görevi gibi gördüler hep. Ama annemle babamın, babamdan kaynaklı aşkı ilgisi sevgisi onları bugünlere getirdi. İnşallah sizde de herşey yoluna girer.