- 15 Aralık 2009
- 8.459
- 19.247
- 773
- Konu Sahibi BiProfenid
-
Aynen. Ne olduğunu anlamaya çalışırken bastı gitti.Evet ilk anda şoka giriyorsunuz.
Olayı anlamaya çalıştıgınız için sesınız çıkamadı .
Çok geçmiş olsun ç
İnşallah yanlışlıkla direğe tutunmak ısterken tutmuştur...
Aynen. Ne olduğunu anlamaya çalışırken bastı gitti.
Yok malesef öyle bir ihtimal çünkü direk yok yolda.
Yani ne anlıyorlarsa dokunmaktan. Sadece rahatsız ettikleriyle kalıyorlar adi pislikler.Pislik adam ya bu millete noluyor böyle kuduruyolar biber gazı felan bulabilirsen bul yarına yine böyle bisiye kalkışırsa acimamillete sudan mi havadan mi bisiler oluyo artık şu kadınları çocukları rahat bıraksa su adı adamlar!!!!
Bende yorumu okuyunca direk bile olsa yürüyen adam niye direğe tutunmak istesinki diye düşündümAy özür dilerim ben nedense otobustesın dıye düşündüm
Onu nerden çıardım hiç bilmiyorum .
Sanırım daha uyanamadım
Çok teşekkür ederim. Kimsenin başına gelmesin inşallah.Gelmiş geçmiş olsun Allah beterlerinden saklasın sizi...
Kesinlikle al hele ki çalışan bayanlara her zaman söylüyorum ülke çok pis bı hal aldı tacizciler tecavuzculer bizimde kendimizi korumak için bisiyler yapmamız lazım bu günkü olayda yanında olsaydi siksaydin keşkeYani ne anlıyorlarsa dokunmaktan. Sadece rahatsız ettikleriyle kalıyorlar adi pislikler.
Biber gazı mantıklı aslında. İlk fırsatta alıp çantaya atmam lazım.
Ben de hep böyle derdim ama olayın şokuyla sesim içime kaçtı resmen.Çantanızda biber gazı bulundurun. Ben her zaman bulunduruyorum, henüz kullanma fırsatım olmadı ama en büyük hayallerimden biri böyle bir sapıkla karşılaşınca gazı gözüne gözüne sıkıp, sonra apış arasına kuvvetli bir tekme geçirmek. Benim sapıklar genelde şarkıcı, dertlerini türküyle anlatmaya çalışıyorlar. Artık hamilelikten sonraki maçlara bakacağız.
Günaydın hanımlar.
Sabah servise giderken bir meseleyi düşünüyordum. Bir an için kafam dağıldı. O kadar dalmışım ki aklımdaki düşünceye, elime bir el değince kendime geldim.
Adamın biri sağ elimi avuçlayıp bıraktı resmen ve ben o an tepki veremedim.
Arkama döndüm, baktım sadece.
Öyle bildiğiniz, tepkisiz, dümdüz baktım ya.
O şerefsiz de elini kolunu sallaya sallaya gitti.
Hani dedim acaba yanlışlıkla mı çarptı, yok, kesinlikle olamaz.
Çünkü bildiğiniz avuçladı elimi .
Küçük çaplı şokumu atlattıktan sonra "pislik" diyebildim sadece.
Onda da şaşkınlıktan sesim nereme kaçtıysa artık, çıkmadı.
Kendimi rezil olmuş gibi hissettim.
Utandım resmen.
Yarın gene aynı yoldan gideceğim ve gene karşılaşırsam diye korkuyorum açıkçası.
Öyle işte ya.
İçime dert oldu, paylaşmak istedim.
Aslında üni zamanında almıştım ama askeri sınava girdiğimde atmak zorunda kalmıştım. Sonrasında da pek önemsemedim açıkçası.Kesinlikle al hele ki çalışan bayanlara her zaman söylüyorum ülke çok pis bı hal aldı tacizciler tecavuzculer bizimde kendimizi korumak için bisiyler yapmamız lazım bu günkü olayda yanında olsaydi siksaydin keşke
Bende bulunduruyorum ama ben benim çantadan bulup çıkarana kadar adam çeker gider çoktanÇantanızda biber gazı bulundurun. Ben her zaman bulunduruyorum, henüz kullanma fırsatım olmadı ama en büyük hayallerimden biri böyle bir sapıkla karşılaşınca gazı gözüne gözüne sıkıp, sonra apış arasına kuvvetli bir tekme geçirmek. Benim sapıklar genelde şarkıcı, dertlerini türküyle anlatmaya çalışıyorlar. Artık hamilelikten sonraki maçlara bakacağız.
Avm'ye girerken güvenlik görevlisine teslim ediyorum, çıkışta alıyorum. Silah teslim eder gibi... Kadın güvenlik görevlileri çok anlayışlı davranıyorlar bu konuda.Ben de hep böyle derdim ama olayın şokuyla sesim içime kaçtı resmen.
Peki biber gazı Avm lerde sıkıntı olmuyor mu?
İnşallah yaşamam bir daha ama olursa da bağırırım. Zaten bu korkuyla uzun bir süre yolda yürürken bir şey düşünmem.Terbiyesiz. Birdaha böyle bi şeyle karşılaşırsanız bağırın “mal” gibi kalıyorlar tecrübeyle sabit. Sonra inkar falan ama yemezler, bekle burda polisi çağırıyorum ahlaksız falan diye bağırırsanız etrafta da insan varsa insanlar da tepki gösterir o korku ona yeter bence.
Allah'ım beterinden saklasınAslında üni zamanında almıştım ama askeri sınava girdiğimde atmak zorunda kalmıştım. Sonrasında da pek önemsemedim açıkçası.
Gerçekten ayrı bir güven veriyordu.
Ya bugünkü olayda olsaydı da sıkabilir miydim bilmiyorum. Öyle dalmışım ki , bana dokunan kişiyi, düşündüğüm kişi sandım bi an
Allah beterinden saklasın. Bu bile böyle etkiliyorsa, ilerisini yaşayanlara Allah yardım etsin
Eee evde biraz alıştırma yapmak lazım tabi. Kovboyların hızlı silah çekmesi zaman alır nitekim.Bende bulunduruyorum ama ben benim çantadan bulup çıkarana kadar adam çeker gider çoktanöyle değil mi sizce de ?
Yada şey mi yapsak “beklesene yakışıklı numaramı veriyim ara beni” falan diyip o ara çantadan kart çıkarırımış gibi biber gazı çıkarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?