- 4 Mayıs 2016
- 3.002
- 8.168
- 158
- 28
- Konu Sahibi BiProfenid
-
Fiyk efektiyle adama bi anda biber gazı çektiğimi hayal ettim ahahahEee evde biraz alıştırma yapmak lazım tabi. Kovboyların hızlı silah çekmesi zaman alır nitekim.
Arkasından koşup "bana baksana sen" diyipte olabilir. O da şok yaşamış olurBende bulunduruyorum ama ben benim çantadan bulup çıkarana kadar adam çeker gider çoktanöyle değil mi sizce de ?
Yada şey mi yapsak “beklesene yakışıklı numaramı veriyim ara beni” falan diyip o ara çantadan kart çıkarırımış gibi biber gazı çıkarmak
Ay çok geçmiş olsun sana da.Avm'ye girerken güvenlik görevlisine teslim ediyorum, çıkışta alıyorum. Silah teslim eder gibi... Kadın güvenlik görevlileri çok anlayışlı davranıyorlar bu konuda.
Ya sizinki çok hazırlıksız yakalamış, onun şaşkınlığıyla doğal ses çıkaramamanız.
Şuan koca göbekli bir hamileyim, yanımda 2,5 yaşındaki kızımla çarşıda yürüyorum, herifin biri gözünü dikmiş bakıyor. Kızım yanımda olmasa, hamile olmasam basacağım çığlığı "b.k var, neye bakıyorsun, önüne bak" diye ama işte elim kolum bağlı şuan, bir şey yapar, bir şey olur riskini göze alamam. Daha önce birkaç kez böyle sapıklara bağırdığım oldu. İnanın seslerini çoğunlukla çıkaramıyorlar. Çünkü kadının utancından susup, yürüyüp gideceğini düşünüyorlar. Tepki görmeye hazırlıklı değiller, sudan çıkmış balık gibi kala kalıyorlar.
Ya da şey diyebiliriz, "biliyorum amacınız sadece sapıklık yapıp, yürüyüp gitmekti ama ben ses tonunuza/gözlerinize birden vuruldum," asıl şoku o zaman yaşar. Ehe mehe diye kekelerken, işte o an vericen gazı, vericen gazı.Arkasından koşup "bana baksana sen" diyipte olabilir. O da şok yaşamış olur
Kovboyların silahı parmağıyla çevirdiği gibi çeviriyomuşuz bir de.Fiyk efektiyle adama bi anda biber gazı çektiğimi hayal ettim ahahah
HahahahhaYa da şey diyebiliriz, "biliyorum amacınız sadece sapıklık yapıp, yürüyüp gitmekti ama ben ses tonunuza/gözlerinize birden vuruldum," asıl şoku o zaman yaşar. Ehe mehe diye kekelerken, işte o an vericen gazı, vericen gazı.
Bir de çoğumuzun çantası kara delik gibi, içine atılanı yutuyor. Kolay ulaşılır bir cebe koymak lazım bu zımbırtıyı.
Nedense bende oyle dusundum, hatta oyle yazdi sandim. Sanirim tacizi hemen otobuse bagliyoruzAy özür dilerim ben nedense otobustesın dıye düşündüm
Onu nerden çıardım hiç bilmiyorum .
Sanırım daha uyanamadım
Benim gözler de iridir de arkasından bakınca görmedi haliyleBir tanede bana pazar koopda geldi başıma.Ben hissettim çocuk bana bakıp duruyor, dikkatimi çekmek istiyor. Ben koridorun bi tarafında o bi tarafında. Ortada büyük çanta var. Bir tanede arkadaşı var. İlk ona çarptırttı elini knuşayım diye. Bişey demedim. Sonra yer değiştirdi o çarptı. Kazayla dedi.Ben bi hışımla döndün. Gözümde gözlük.Gözlerimin dehşet halini görmüş olacak ki (Benim gözler biraz iridir.Sinirlendiğimde ise bildiğin erik gibi olar.) Tövde yarabbim dedim. Sonra pıstı yine yer değiştirmiş inerken farkettim. Ben uyumuşum o sıra.Ne salaklar var ya.
Ben çok esaslı küfürler biliyorum da noldu. Pislik dedim kendimin öle zor duyacağı seslegeçmiş olsun,
böyle durumlarda keşke biraz küfür bilsem de saydırsam diyorum hep.
çok sinir bozucu. insan sinirini dışa yansıtıp rahatlayamıyor da içine kaçıyor
Aynenn bende öyleyim aslında.Öncelikle geçmiş olsun.bu taciz anında şoka girip birşey yapmamak hatta söyleyememek kadınlarda çok yaygın.ben mesela kim olursa olsun tepkisini göstermekten çekinmeyen.tabiri caizse biraz cazgır biriyimidir ama benim bile bu durumlarda nutkum tutuluyor.gecen yolda giderken tanımadığım adamın biri yanımda durdu ve gel gideceğin yere götüreyim dedi iğrenç bir sırıtmayla ve ben sadece kafamı çevirip hızla yürüdüm.hala kendime kızıyorum niye ağzıma geleni saymadım diye.
Bugün dalgındım, gafil avlandımtekrarı olursa çığlık atın linç ettirin pisliği.
Bazıları kasıtlı yapıyor ya. Kadınların rahatsız olmasından sapıkça zeck alıyorlarGünlük hayatta maalesef ki başımıza geliyor bu olaylar.
Yolda yürüyen insanlara bakıyorum ellerini kollarını öyle savurarak yürüyorlar ki mümkün değil sana dokunmaması. Hani biraz toparlar insan kendini. Kendimden örnek veriyorum kendime, birine dokunmamak için şekilden şekile girerken ben, insanların bu vurdum duymazlığı neden?
Otobüsler, minibüsler tıklım tıkış. Üst üste yolculuk ediyorsun. Mümkün değil sana dokunmaması ama orası ama burası ile. Yan yana oturuyorsun bacağını değdirmeden duramıyor. Ay pardon diyor sırıtarak.
Hayır söyleyeceksin hatasını bu sefer korkuyorsun saldıracak diye. Ben utancımdan yerin dibine girerken bunların bu kadar rahat olmalarına tahammül edemiyorum.
He ne mi yapıyorum? İtiyorum o şahsı ve pis pis bakıyorum. Daha ileriki durumlar da rahatsızlığımı dile getirip uzaklaşıyorum. Çözüm mü? Değil. Hadi ben kendimi korudum, ya koruyamayanlar napsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?