İyi Çalışmalar,
Ben 5 aydır burun kılcal damar lazeri sonrası oluşan yaraların sebep olduğu güneş lekeleri yüzünden psikolojisi alt üst olmuş, internette girmediği site, okumadık yazı bırakmamış bir ERKEĞİM. Bu dönemde işyerimde bile gizliden gizliye girip faydasını çok gördüğüm sitenize bir teşekkür ve yaşadığım evreleri, kurtuluşumu, benim gibi bu konuda psikolojisi bozulan sitenizdeki
onlarca kişiyle paylaşmak istedim.
''Herkes işi bitince sonucu yazmayı bırakıyor'' serzenişlerine hak verdiğim üyelerinize vicdanı sorumluluğumu yerine getirmek niyetiyle üye başvurusunda bulundum. Doğal olarak erkek oldugumdan kabul edilmediğim yere de yalan söylerek yazmak bana yakışmayacağı için sizlerden ricam şunlardır size;
Size ;
1) Üyelik başvurumu kabul etmeyin. (Kadın şıkkını işaretleyerek sistemi atlattım)
Üyelere;
2) Lazerden korkmayın ancak Kesinlikle uzman bir doktor tarafından kılcal damar-leke lazer tedavisi görülmeli.
3) Sonrasında güneşten kremlerle tamamen korunmalı(ben burayı aksattığım için nerdeyse hayatımdan 4 ay kaybettim.
4) Güneş lekeleri için yazılana çizilene göre leke kremleri kullanılmamalı. En etkilisi bile tamamen geçirmez! Ben doktor tavsiyesiyle Unitone 4 kullandım %40 iyileşme oldu.
5) Yine aynı doktor tarafından leke lazeri yapıldı.Kurtuldum ve hayat kalitem yerine geldi.
6) Kısacası Lazer yaptırabiliyorsanız yaptırın, yoksa öyle kremlerle hem vakit, hem para kaybedip hemde cildinizi daha da yıpratmayın. Kremlerin en pahalı ve etkilisi bile bir yere kadar malesef...
7) Şimdi ise güneş koruyucu ile normal yaşantım ve yüzümdeki gülücükler
yerine geldi.
Benden bu kadar,bu yazdıklarımı yayınlarsanız 1 kişiye bile faydam olabileceği için beni mutlu edersiniz.Yayınlamazsanızda canınız
sağolsun..Benim işim bitti ve mutluyum..Sadece'' benden sonrakilerin ne hali varsa görsün'' durumuna düşmemek için vakit ayırdım. Hoşçakalın...