Lekeler, Çiller Gunes lekelerime harika bir çözüm buldum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Arkadaslar dcl adlı urun Amerika'da piyasaya sürülen ve sadece eczanelerde satılan altin degerinde bir urun.cilt doktorum tavsiye etti.leke soyucu.cilt düzenleyici serumu.tonigi ve nemlendiici özellikli spf 15 gunes koruyucu şiddetle tavsiye ederim cildimde imkansız derecede puruzsuzlesti

hergün yeni bi ilaç ismi başım döndü takip etmekten :37:spf 15 güneş kreminin değeriyse lekelerin hafif olmalı ...yoksa nemlenricinin içeriğinde de mi spf var anlamdım.

Bana bu ürünü drm kısın vermişti ama lekelerinde fazlasıyla vardı birde kullandığım nemlendiricilerden dolayı yanaklarında hafifi sarkma vardı cildim icin en hafif ve en iyi nemlendirici olarak bu kremi önerdi ben bunu suanda kullanıyorum hala bir lekelemmem yok

Arkadaslar dcl adlı urun Amerika'da piyasaya sürülen ve sadece eczanelerde satılan altin degerinde bir urun.cilt doktorum tavsiye etti.leke soyucu.cilt düzenleyici serumu.tonigi ve nemlendiici özellikli spf 15 gunes koruyucu şiddetle tavsiye ederim cildimde imkansız derecede puruzsuzlesti

kullandıgın resimleri buraya koyabilir misin bizde görüp alalım

Kızlar bu cilt soyucuya suan ara verdim çünkü yazın kulanilmayan bir urun Ekim ayından itibariyle kullanmaya baslaniliyor.ben cilt soyucuyu 1 ay düzenli kullandım ve anormal fark gördüm tabi biraz sabır gerek çünkü cilt ciddi anlamda ölü deriyi soyarak atıyor bu aşamada ne fondeten nede nemlendirici hic bir sekilde fayda etmiyor.tabi sonuc harika ben devam edemedim çünkü hamile kaldım drm yasakladı ama Ekim ayında tekrar başlayacağım Şiddetle tavsiye ederim

ben bu setı 6 ay kullandım ılk basta guzel gıbı oluyor ama sonra hıcbısey degısmıyor arkadaslar gunes lekelrı ole kremle falan gecmıyor lazer soyma falan gerekıyor yasayan bırı olarak yazıyorum gecmıs gıbı oluyor basta ama sonra tekrar hatta daha kotu gelıyor

bende hamilton güneş kremi kullanıyorum.hem hiç lekem olmadı hemde olan koyu renk lekelerim bile açıldı.mermer gbi şeffaf ve pürüzsüz tende cabası.üstelik bnm cildim yağlıdır ona rağmen yazın bile yağlandırmadı yüzümü.

İyi Çalışmalar,

Ben 5 aydır burun kılcal damar lazeri sonrası oluşan yaraların sebep olduğu güneş lekeleri yüzünden psikolojisi alt üst olmuş, internette girmediği site, okumadık yazı bırakmamış bir ERKEĞİM. Bu dönemde işyerimde bile gizliden gizliye girip faydasını çok gördüğüm sitenize bir teşekkür ve yaşadığım evreleri, kurtuluşumu, benim gibi bu konuda psikolojisi bozulan sitenizdeki
onlarca kişiyle paylaşmak istedim.

''Herkes işi bitince sonucu yazmayı bırakıyor'' serzenişlerine hak verdiğim üyelerinize vicdanı sorumluluğumu yerine getirmek niyetiyle üye başvurusunda bulundum. Doğal olarak erkek oldugumdan kabul edilmediğim yere de yalan söylerek yazmak bana yakışmayacağı için sizlerden ricam şunlardır size;

Size ;
1) Üyelik başvurumu kabul etmeyin. (Kadın şıkkını işaretleyerek sistemi atlattım)

Üyelere;

2) Lazerden korkmayın ancak Kesinlikle uzman bir doktor tarafından kılcal damar-leke lazer tedavisi görülmeli.

3) Sonrasında güneşten kremlerle tamamen korunmalı(ben burayı aksattığım için nerdeyse hayatımdan 4 ay kaybettim.

4) Güneş lekeleri için yazılana çizilene göre leke kremleri kullanılmamalı. En etkilisi bile tamamen geçirmez! Ben doktor tavsiyesiyle Unitone 4 kullandım %40 iyileşme oldu.

5) Yine aynı doktor tarafından leke lazeri yapıldı.Kurtuldum ve hayat kalitem yerine geldi.

6) Kısacası Lazer yaptırabiliyorsanız yaptırın, yoksa öyle kremlerle hem vakit, hem para kaybedip hemde cildinizi daha da yıpratmayın. Kremlerin en pahalı ve etkilisi bile bir yere kadar malesef...

7) Şimdi ise güneş koruyucu ile normal yaşantım ve yüzümdeki gülücükler
yerine geldi.

Benden bu kadar,bu yazdıklarımı yayınlarsanız 1 kişiye bile faydam olabileceği için beni mutlu edersiniz.Yayınlamazsanızda canınız
sağolsun..Benim işim bitti ve mutluyum..Sadece'' benden sonrakilerin ne hali varsa görsün'' durumuna düşmemek için vakit ayırdım. Hoşçakalın...

İyi Çalışmalar,

Ben 5 aydır burun kılcal damar lazeri sonrası oluşan yaraların sebep olduğu güneş lekeleri yüzünden psikolojisi alt üst olmuş, internette girmediği site, okumadık yazı bırakmamış bir ERKEĞİM. Bu dönemde işyerimde bile gizliden gizliye girip faydasını çok gördüğüm sitenize bir teşekkür ve yaşadığım evreleri, kurtuluşumu, benim gibi bu konuda psikolojisi bozulan sitenizdeki
onlarca kişiyle paylaşmak istedim.

''Herkes işi bitince sonucu yazmayı bırakıyor'' serzenişlerine hak verdiğim üyelerinize vicdanı sorumluluğumu yerine getirmek niyetiyle üye başvurusunda bulundum. Doğal olarak erkek oldugumdan kabul edilmediğim yere de yalan söylerek yazmak bana yakışmayacağı için sizlerden ricam şunlardır size;

Size ;
1) Üyelik başvurumu kabul etmeyin. (Kadın şıkkını işaretleyerek sistemi atlattım)

Üyelere;

2) Lazerden korkmayın ancak Kesinlikle uzman bir doktor tarafından kılcal damar-leke lazer tedavisi görülmeli.

3) Sonrasında güneşten kremlerle tamamen korunmalı(ben burayı aksattığım için nerdeyse hayatımdan 4 ay kaybettim.

4) Güneş lekeleri için yazılana çizilene göre leke kremleri kullanılmamalı. En etkilisi bile tamamen geçirmez! Ben doktor tavsiyesiyle Unitone 4 kullandım %40 iyileşme oldu.

5) Yine aynı doktor tarafından leke lazeri yapıldı.Kurtuldum ve hayat kalitem yerine geldi.

6) Kısacası Lazer yaptırabiliyorsanız yaptırın, yoksa öyle kremlerle hem vakit, hem para kaybedip hemde cildinizi daha da yıpratmayın. Kremlerin en pahalı ve etkilisi bile bir yere kadar malesef...

7) Şimdi ise güneş koruyucu ile normal yaşantım ve yüzümdeki gülücükler
yerine geldi.

Benden bu kadar,bu yazdıklarımı yayınlarsanız 1 kişiye bile faydam olabileceği için beni mutlu edersiniz.Yayınlamazsanızda canınız
sağolsun..Benim işim bitti ve mutluyum..Sadece'' benden sonrakilerin ne hali varsa görsün'' durumuna düşmemek için vakit ayırdım. Hoşçakalın...

Merhabalar.Biraz daha bilgi verebilirmisiniz.güneş lekeleri için hangi lazeri yaptırdınız.Nerde yaptırdınız.Kaç seans yaptırdınız.Ne kadar ücret ödediniz?Bu bilgileri daha detaylı aylaşırsanız çok sevinirim.iyice havalar ısınmadan bende yaptırmak istiyorum.Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

kızlar yüzdeki lekeler için evde uyguladığım bir karışım var koltuk altı lekelerinede iyi geliyor 1 haftadır kullanıyorum
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı karbonat
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı limon suyu(hazır limon suyu değil)
bir kapta karıştırın ve yüzünüze ve koltuk altınıza sürün 15dk bekleyip yıkayın harika nemlendiyo ve rengini açıyo aslında işin sırrı karbonatta

Back
X