Güneşi Beklerken Kanal D

Evet yan karakterleri bayağı göz önüne çıkarıyorlar. Sanırım Yağmur Tanrısevsin'le dizinin yapımcısının arası çok iyiymiş ve onu öne çıkarmaya çalışıyorlarmış. Böyle yaptıklarından çok tepki aldılar zaten torpilli Yağmur diye bu bölüm en cok zeyker işlendi ama tepkileri dikkate aldılar sanırım.

Güneşi 52. bölümde göreceğiz kesin bilgi bu
dizinin fanları kanal d.yi o kadar aramışlar ki artık, onlar da sezon finali diyoruz hala inanmıyorsunuz nasıl hayranlarsınız siz diye kızıyorlarmış
Sette çalışanlardan gelen bilgiler bunlar umarım doğru çıkar ben de cok sevindim çünkü

Böyle saçma devam edeceklerse bitmesini tercih ederim. Toparlicaklar diye umuyorum. Daha gelecekteki zeynep sahnesi işlenmedi hiç. Yağmur çok göz önünde ama gerçekten bide oyunculuğu berbat insanı sinir ediyor. Hande dökturuyor kızın o miyminti kadar sahnesi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha dizinin final mi, sezon finali mi olacağı malesef belli değil (

Evet, daha önce rol aldığı AFKnın yapımcısının eşi olduğu söyleniyor. O yerleştirmiş Yağmur'u bu diziye.. Ayrıca bu şahıs onu korumak için fanlara hakaret falanda etti

Gelecekteki Zeynep sahnesi önümüzdeki bölümlerde varmış. Bakalım nasıl bağlayacaklar.
Yağmur'un röportajlarını okudum, kız daha oynadığı rolü anlayamamış.Nasıl iyi oyunculuk beklenir ki ondan..

Hiç bir şey hallolmamışken şimdi bunlar oracıkta.. :26:

[video=youtube;-XWWoaF5TuI]https://www.youtube.com/watch?v=-XWWoaF5TuI[/video]

zeynebin kisiligine cok ters bi durum

Eğer final olacaksa gelecekteki Zeynep'i ve ona 'anne' diyen kız çocuğunu bu şekilde bağlarlar diye düşünüyorum.
Zeynep, çadıra doğru kararlı ve ürkek adımlarla gidiyor. Belkide olaylar ortaya çıkmadan affedecek :26:

az önce de twitterda okudum final olacak yazmıs handenin menajeri. bir karar veremediler ama devam etmesini isterim yani

Kanal ve Yapımcıda kesin bir açıklama yapsın artık. Fena halde şüpeleniyorum durumdan

altan dönmez de yazdı finalmiş. üzüldüm valla bi izlediğim bu dizi vardı

altan dönmez de yazdı finalmiş. üzüldüm valla bi izlediğim bu dizi vardı

#gunesibeklerken cekerken cok eglendigimiz henuz izlenmemis 4 bolum daha var.henuz veda zamani degil

Önümüzdeki bölümlerin keyfini çıkarın demeye çalışmış Altan Hoca..Yine net bir açıklama değil. (

Benim anladığım şey kesin olarak Hande'nin dizide yer almayacağı.. Umarım bu şekilde devam kararı almazlar.
Çok korkuyorum, inşallah kesin 54 finaldir

Yok yok finalmiş nimet atasoy yani handenin menajeri yazdı, 54te final diye hande de retwetlemiş zaten onu. şu karavan olayını da bu bölümde hande öğrenecekmiş sanırım, ufuk.un da düğünü olacakmış kerem zeybek oynayacakmıs hatta.

ondan sonra da çadır sahnesi var işte.

bakarsiniz gelecek sezon, günesi beklerken melisin yolu diye devam ederlerse hic sasirmam

[video=youtube;gedzlkAr4xY]https://www.youtube.com/watch?v=gedzlkAr4xY[/video]

Bu fragman çok tatlı

[video=youtube;UqG4nD5x2J4]https://www.youtube.com/watch?v=UqG4nD5x2J4[/video]

uzun zamandır takip edemiyorum diziyi geçenlerde azıcık baktım ama olaylar baya karışmış keremin babası jalenin kardeşiyle birlikteydi.bu birliktelik yeni mi önceden mi varmış kızlar?

uzun zamandır takip edemiyorum diziyi geçenlerde azıcık baktım ama olaylar baya karışmış keremin babası jalenin kardeşiyle birlikteydi.bu birliktelik yeni mi önceden mi varmış kızlar?

o konuyu acik biraktilar.
yeni tanistilar görünene göre, ama ne ara birlikte oldularda kacis plani yaptilar
kimse anlamadi.

yeni bi oyuncuya verecek paralari yok herhalde
Bölüm müthisti sonunda icine limon sIKtilar.
Zeynep kisiliginden ödün vermedi, canim benim... Olayin ic yüzü ortaya cikmadan kereme dönse
ona hic yakistiramazdim.
cok harika sahneler vardi, döktürmüsler yine

galiba çadır için sevişme sahnesi yazmış senaristler ama yönetmen değiştirmiş senaryoyu..
iyi ki de öyle olmuş. olayların gölgesinde olmazdı o iş..
Güneş'i Koray zannederken, diğer erkek kardeş çıktı. Ama ben hala olayı çözemedim.Jale, Cihan falanda tanıyor ne alaka???

Kerem'in hayali huh huuuu! O koltuktaki nasıl bir sahneydi öyle Yemin ediyorum Hande ve Kerem arasındaki uyum ve tutku şu an hiç bir dizi çiftinde yok.
Kıymetini bilemediler!

aynen ya, adamlar normal hayatlarinda birbiriyle konusurken bile arada ki enerji inanilmaz. dizide zaten tartisilmaz, dün aksam izledik iste yine.
cok güzeldi, bol bo zeynepli keremli sahneler.
keremin zeynep otobüsten indikten sonraki sahnelerinde koptum zaten, nerde bu sigirli dügme nerde????

Harika bi sahneydi.
Günes olayini iyice mahfettiler, mantikli bi yere baglanacagini hic düsünmüyorum.
Cihan nerden taniyor günesi? Gitmisti bi ara yanina hatirlarsan...
hem yildiz partide keremi görmedi mi, günesi taniyorsa eger keremi görünce ne oluyoruz falan demez miydi?
cok sacma ya... paralari yetmemiste oyuncu alamamislar sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…