gercekten mi? cok sevindim, INSALLAH dogru bi bilgidir cünkü bu hafta final demislerdi.
insallah dogru düzgün bi yazar kadroyla anlasirlar, biraz toparlarlar diziyi.
yan karakterlerin bu kadar zaman kaplayip, ana karakterlerin bu kadar geri planda oldugu baska dizi yok
banane cihandn, iki karisindn, tülinin ..... cdsini uzattikca uzattilar. bosandilar iste daaa, ne uzatiyorsunuz
günes desen bi muamma, bir var bir yok. zeyneple keremi koruyodu bi anda yok oldu,
yildiz diye biri girdi, ne gerek vardi?
en azindan kivircik cikti diziden
Evet, daha önce rol aldığı AFKnın yapımcısının eşi olduğu söyleniyor. O yerleştirmiş Yağmur'u bu diziye.. Ayrıca bu şahıs onu korumak için fanlara hakaret falanda ettiEvet yan karakterleri bayağı göz önüne çıkarıyorlar. Sanırım Yağmur Tanrısevsin'le dizinin yapımcısının arası çok iyiymiş ve onu öne çıkarmaya çalışıyorlarmış. Böyle yaptıklarından çok tepki aldılar zaten torpilli Yağmur diyebu bölüm en cok zeyker işlendi ama tepkileri dikkate aldılar sanırım.
Böyle saçma devam edeceklerse bitmesini tercih ederim. Toparlicaklar diye umuyorum. Daha gelecekteki zeynep sahnesi işlenmedi hiç. Yağmur çok göz önünde ama gerçekten bide oyunculuğu berbat insanı sinir ediyor. Hande dökturuyor kızın o miyminti kadar sahnesi yok
Hiç bir şey hallolmamışken şimdi bunlar oracıkta.. :26:
[video=youtube;-XWWoaF5TuI]https://www.youtube.com/watch?v=-XWWoaF5TuI[/video]
zeynebin kisiligine cok ters bi durum
Daha dizinin final mi, sezon finali mi olacağı malesef belli değil(
Evet, daha önce rol aldığı AFKnın yapımcısının eşi olduğu söyleniyor. O yerleştirmiş Yağmur'u bu diziye.. Ayrıca bu şahıs onu korumak için fanlara hakaret falanda etti
Gelecekteki Zeynep sahnesi önümüzdeki bölümlerde varmış. Bakalım nasıl bağlayacaklar.
Yağmur'un röportajlarını okudum, kız daha oynadığı rolü anlayamamış.Nasıl iyi oyunculuk beklenir ki ondan..
az önce de twitterda okudum final olacak yazmıs handenin menajeri. bir karar veremediler ama devam etmesini isterim yani
Kanal ve Yapımcıda kesin bir açıklama yapsın artık. Fena halde şüpeleniyorum durumdan
altan dönmez de yazdı finalmiş. üzüldüm valla bi izlediğim bu dizi vardı
#gunesibeklerken cekerken cok eglendigimiz henuz izlenmemis 4 bolum daha var.henuz veda zamani degil
Önümüzdeki bölümlerin keyfini çıkarın demeye çalışmış Altan Hoca..Yine net bir açıklama değil.(
Benim anladığım şey kesin olarak Hande'nin dizide yer almayacağı.. Umarım bu şekilde devam kararı almazlar.
Çok korkuyorum, inşallah kesin 54 finaldir
Bu fragman çok tatlı
[video=youtube;UqG4nD5x2J4]https://www.youtube.com/watch?v=UqG4nD5x2J4[/video]
uzun zamandır takip edemiyorum diziyi geçenlerde azıcık baktım ama olaylar baya karışmış keremin babası jalenin kardeşiyle birlikteydi.bu birliktelik yeni mi önceden mi varmış kızlar?
galiba çadır için sevişme sahnesi yazmış senaristler ama yönetmen değiştirmiş senaryoyu..
iyi ki de öyle olmuş. olayların gölgesinde olmazdı o iş..
Güneş'i Koray zannederken, diğer erkek kardeş çıktı. Ama ben hala olayı çözemedim.Jale, Cihan falanda tanıyor ne alaka???
Kerem'in hayali huh huuuu! O koltuktaki nasıl bir sahneydi öyleYemin ediyorum Hande ve Kerem arasındaki uyum ve tutku şu an hiç bir dizi çiftinde yok.
Kıymetini bilemediler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?