evet bugün ilk günüm kararlıyım inanıyorum.gece her uyandığımda canım bişeyler atıstırmak istedi ama kendimi frenledim.özelliklede çikolata vs tatlı çok istiyorum gece uyandığımda. her uyandığımda bol bol su içtim.çok erken kalkmama rağmen kahvaltımı ancak saat 10.00'da yapabildim.
KAHVALTI
2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
2 YEŞİL ZEYTİN
2 SİYAH ZEYTİN
KİBRİT KUTUSU KADAR BEYAZ PEYNİR
1/4 KİBRİTKUTUSU KADAR KAŞAR PEYNİRİ
1/4 KİBRİT KUTUSU KADAR HELVA
HAŞLANMIŞ YUMURTA
DOMATES
SALATALIK
ŞEKERSİZ ÇAY
slm.. ben de yana yakıla bana eşlik edecek doğum sonrası kilo verecek birilerini arıyodum... bende 75 76 arası gidip geliyorum.. 3 ay önce doğum yaptım... hamile kaldığımda 67 kiloydum ki son zamanlarda kilo almıştım.. normalde 58 61 arası oynar dururdum... bu arada boyum 166
dün başladım bugün 2. günüm.. bebek olduğunda öyle her zaman yemek bulunmuyo evimde ama bişeyler yapmaya çalışıyorum..
hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın,bende diyet yapıyorum çok güzel kaçamaksız bir diyet oldu yarın 1 hafta olucak tartılıcam bakalım sonuç ne olacak
sana acizane kahvaltına yorum yapıcam kahvaltın çok zengin olmuş kaşar fazla helva fazla yeşil zeytin fazla bak canım eğer yumurta yiceksen zeytin yeme helvayı ve kaşarı bir süre hayatından çıkar zeytini 1 tane ye tadımlık olsun ekmek 1yada 1.5 dilim olsun,bu diyet değil normal kahvaltı olmuş,şöyle yapabilirdin.
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates
salatalık
1 zeytin
bu şekil bir kahvaltı edersen
diğer öğünlerde 1 dilim kadar ekmek yersen fazla yenmiyor
kısa zamanda sonuca ulaşırsın
kolay gelsin
mrb öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah uzun ömürlerversin ikinizede.ben aralıkta doğum yaptım.. aslında subatta yapacaktım.2 haftalık erken doğdu:)) 126 gün küvezde kaldı çok zor bir süreçten geçtik geçiyoruz. Allaha sükür..zaten her zaman iştahlı bir insandım.stres beni çok yemeye sevketti.kilolarımız aynı sayılır.hadiberaber destek olalımbirbirimize.başaralım beraberce..benimde yemekyapmaya fırsatım olmuyor ama idare edeceğiz artık. ..boyun çok iyi ben kısa boyluyum 1.55-57.
29 mayıs 2012(1.gün)
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1/4 kibritkutusu kadar kaşar peyniri
1/4 kibrit kutusu kadar helva
haşlanmış yumurta
domates
salatalık
şekersiz çay
ara öğün
1 tane yeşil elma
öğle yemeği
mercimek çorbası
1 kase dereotlu yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
akşam yemeği
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak yeşil salata
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
ara öğün
çikolata
toplam 4 litre su
zor günler geçirmişsin ama çok şükür şimdi bebeğin kucağında... bende erken doğum yaptım ama çok da erken değil yalnızca 3 gün küvezde kaldı...
evet evet ben girebildikçe bakim sayfana... dediğim gb ben yemek yapamıyorum her zaman... kolay çözüm bulmaya yardımcı olalım birbirimize...
ben dünki yediklerimi söylim hemen...
sabah kepek ekmeğiyle tost ve şekersiz çay
öğlen yumurtasız menemen ve 1 dilim ekmek ve ayran
arada domates çorbası
akşam domates çorbası az pilav salata
bebek olunca maalesefhergün yapılmıyor yemek.bugün dünkilere devam bende. yarın tekrar yapacağım..pilav(( en sevdiğim yemeklerden biri özelliklede köfte tavuk gibibişey varsa yanında.bizim dolap sebze doldu.hiç byle olmazdı:))sebzeyemeklerine yükleneceğim..
öğunlerin çok güzel ama bişey diyebilirmiyim.. benim diyetisyen bi arkadaşım var o söylemişti... kahvaltıda ya yumurta ya peynir.. ikiside protein ikisini 1 yeme demişti.. ben öyle yapıyorum seninlede paylaşim dedim...
daha önce defalarca diyet yaptım defalarca kilo verdim çok basarılıda oldum fakat evlilik hamilelik stres derken kilomu koruyamadım.çok iştahım var.kıyafetlerimin hiçbiri gelmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum. resmen hareketlerim yavaşladı. şu anda 74.0 kg'ım. hedefim uzun süreçte 55 kg olabilmek ))) öncelikle 1 ayda 68 kg'a düşmek istiyorum.umarım basarabilirim.takip ettğim bir liste vs yok.diyetisyene gidip gitmemekte kararsızım.
HEDEF:29 mayıs(74.0)-29 haziran(?68?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?