- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
Çok kötü olmuş yaa
Hep korkarım ikinci elden
Keşke daha uygun modelin sıfırını alsaymissiniz
amin canım cok guven verdı sözde işyerının onunde bulustular eşim işhanından cıktı dedikeske esın adamla bırlıkte bı telefoncuya gıtselerdı baktırıp ona gore alsaydı
körü körüne dolandırlmıssınız yanı allah art nıyetlı ınsanların yanına koymasın ınsallah
Vardır bunda da bir hayır deyinsamsung gibi android işletim kullanamıyorum illa iphone olacak dedim ama çok pişmanım telefonsuz kalsaydımda almasaydım
akıllı telefona iphonele basladım ona alıstım samsungu menusunden otürü kullanamıyorum andrid tabletim var onu bile elime alamıyorum alışkanlık olmuş sabitimNiye samsung kullanamıyorsunuz ki tam olarak?
hiç korku yok insanların içinde hiç birde indirim yaptı sözde 850 idi 800 yaptıvicdansız nasıl yiyecek o parayı..
800 tl bu zamanda az bir meblağ değil üzüldüm adınıza...akıllı telefona iphonele basladım ona alıstım samsungu menusunden otürü kullanamıyorum andrid tabletim var onu bile elime alamıyorum alışkanlık olmuş sabitim
inanın bende teknolojiden az cok anlarım nasıl boyle gaflete düştüm anlamıyorum telefon dışardan cok temiz çizik bile yok ama içi bitmiş resmen siz cok haklısınız önyargınızda binde bir bile olsa o ihtimal bizi bulabılıyor umarıms siz yasamazsınız eşiniz sıfır telefon almaya ikna olurEşim gibisiniz inanin 1 aydir onun icin kavga ediyoruz diyorumki 750 liraya isini gorcek sifir tel al kutusu omur garantisi olur muhattap bulursun karsinda ama iphne nette ucuz diyor iste × kisisi diyorki bozulursa getir alirim diyorumki ya kesin buluruz lüx kullanmazsin ama surekli parada harcamazsin diyorum alirsa yemin ederim hayati zindan ederim cunku boyle seyleri bilmek icin kayin olmak gerkmez dokunmadan gormeden alinan ancak bukadar olur
evet keske sıfır alsaydım yada almasaydım telefonsuz kalsaydım gaflete düştüm işte zamanı gerı alamıyorz kiCanım sıfırı bile 1.200 tl bazı yerlerde. Keşke biraz araştırsaydınız. Başının gözünün sadakası olsun. Yapacak bir şey yok artık.
ah su içmekle kalsam kendımı soguk sulara atıyorumda kendıme gelemıyorum eşimle de kavga ettik ben ısrar etmıstım bıraz telefon cok temız gorunuyordu körolasıca800 tl bu zamanda az bir meblağ değil üzüldüm adınıza...
Umarım tekrar yaşamazsınız olan olmuş artık size soğuk su içmek düşüyor :/
Aman alırken sıkıntı yok da ne zaman olay olsa direk kadına atarlar suçu,alırken aklı neredeymiş uyarabilirdi sizi.ah su içmekle kalsam kendımı soguk sulara atıyorumda kendıme gelemıyorum eşimle de kavga ettik ben ısrar etmıstım bıraz telefon cok temız gorunuyordu körolasıca
amin canım birde dalga geceer gibi resmini bırakmıs telefonda bir tane sırıtan sanki nasıl kazıkladım sizi der gibiRabbim karşı tarafa yemeyi nasip ettirmesin insanlarin hiç Allah korkusu yok siz kazanin emek verin ter dökün kendini akıllı zanneden böyle pisliklerde insanlarin emeklerini yesinumarım en agır sekilde o kişiden çikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?