günlerden beri beddua edıyorum

dragonsmother

Drogon Rhaegal Viserion
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
177
94
13
37
çok sinirliyim kızlar suya düşüp telefonum bozulmuştu kenarda da nakit olmadıgı için altınımı sattım 800 tl bütçe ayırdım ikinci el iphone 5s almak için bir siteden buldum aldık eşim mecidiyeköyden adam adresını telefonunu işyerını herseyını verdı esim 1 hafta kullanırım sorun oluırsa getırırım o şartla alıyorum demiş adamda sorun olursa burdayım falan telefonu aldık eve getirdi iyi güzel ertesi gün şarja takıcam şarj almıyor ses tuşu kısılmıyor telefon bildiğin bozuk ara sıra sarj alıyor kafasına göre aşırı da ısınma yapıyor eşime dedim hemen arıyorsun bunu geri ver arıyor telefon kapalı işyerine gidiyor burda öyle biri çalısmıyor diyorlar resmen dolandırıldık 800 lira az paramı altınımı bozmustum ben çok aglıyorum mahfoldum ıkı gundur sürekli beddua edıyorum allah tez zamanda ondan bu parayı çıkarsın inşallah siz siz olun asla garantisiz iş yapmayın elden alım satım yapmayın ben yandım başkaları yanmasın. allahta onu yaksın inşallah o para onun boğazını ateş olup yaksın

not bugun telefoncuya gosterdık artık adamı bulmaktan ümidi kesınce telefoncu bu telefon elinizde patlar emin olun dedi 5 yıllık falan var içi defalarca açılmış kablolar ufak bir lehimle tutturulmuş dedi dokunmatiği de basmıyor bazen yandım ki ne yandım

KADININ KADINDAN BASKA DUSMANI YOKTUR
BEN NE İLK HESAP KAPATTIRDIGINIZ UYE NEDE SON OLACAGIM SİZİN GİBİ İNSANLARI ALLAHA HAVALE EDIYORUM. BENI BURDA HÜNGÜR HÜNGÜR AGLATTINIZ YA ALLAH LAYIGINIZI TEZ ZAMANDA VERSIN
SAYIN KADINLAR KLUBU YONETİCİLERİ LUTFEN ÜYELİĞİMİ SİLİN NASIL YAPILDIGINI BILMIYORUM

Son düzenleme:
keske esın adamla bırlıkte bı telefoncuya gıtselerdı baktırıp ona gore alsaydı
körü körüne dolandırlmıssınız yanı allah art nıyetlı ınsanların yanına koymasın ınsallah
amin canım cok guven verdı sözde işyerının onunde bulustular eşim işhanından cıktı dedi

akıllı telefona iphonele basladım ona alıstım samsungu menusunden otürü kullanamıyorum andrid tabletim var onu bile elime alamıyorum alışkanlık olmuş sabitim
800 tl bu zamanda az bir meblağ değil üzüldüm adınıza...
Umarım tekrar yaşamazsınız olan olmuş artık size soğuk su içmek düşüyor :/

Eşim gibisiniz inanin 1 aydir onun icin kavga ediyoruz diyorumki 750 liraya isini gorcek sifir tel al kutusu omur garantisi olur muhattap bulursun karsinda ama iphne nette ucuz diyor iste × kisisi diyorki bozulursa getir alirim diyorumki ya kesin buluruz lüx kullanmazsin ama surekli parada harcamazsin diyorum alirsa yemin ederim hayati zindan ederim cunku boyle seyleri bilmek icin kayin olmak gerkmez dokunmadan gormeden alinan ancak bukadar olur

Canım sıfırı bile 1.200 tl bazı yerlerde. Keşke biraz araştırsaydınız. Başının gözünün sadakası olsun. Yapacak bir şey yok artık.

inanın bende teknolojiden az cok anlarım nasıl boyle gaflete düştüm anlamıyorum telefon dışardan cok temiz çizik bile yok ama içi bitmiş resmen siz cok haklısınız önyargınızda binde bir bile olsa o ihtimal bizi bulabılıyor umarıms siz yasamazsınız eşiniz sıfır telefon almaya ikna olur

Canım sıfırı bile 1.200 tl bazı yerlerde. Keşke biraz araştırsaydınız. Başının gözünün sadakası olsun. Yapacak bir şey yok artık.
evet keske sıfır alsaydım yada almasaydım telefonsuz kalsaydım gaflete düştüm işte zamanı gerı alamıyorz ki

800 tl bu zamanda az bir meblağ değil üzüldüm adınıza...
Umarım tekrar yaşamazsınız olan olmuş artık size soğuk su içmek düşüyor :/
ah su içmekle kalsam kendımı soguk sulara atıyorumda kendıme gelemıyorum eşimle de kavga ettik ben ısrar etmıstım bıraz telefon cok temız gorunuyordu körolasıca

ah su içmekle kalsam kendımı soguk sulara atıyorumda kendıme gelemıyorum eşimle de kavga ettik ben ısrar etmıstım bıraz telefon cok temız gorunuyordu körolasıca
Aman alırken sıkıntı yok da ne zaman olay olsa direk kadına atarlar suçu,alırken aklı neredeymiş uyarabilirdi sizi.

Rabbim karşı tarafa yemeyi nasip ettirmesin insanlarin hiç Allah korkusu yok siz kazanin emek verin ter dökün kendini akıllı zanneden böyle pisliklerde insanlarin emeklerini yesin umarım en agır sekilde o kişiden çikar

amin canım birde dalga geceer gibi resmini bırakmıs telefonda bir tane sırıtan sanki nasıl kazıkladım sizi der gibi

2 gün önce telefonum çalındı. muhtemelen çalan şerefsiz Imei no sunu değiştirip birilerine sattı. Sizin gibi 2.el arayan birileri de onu aldı. Telefonun Imei sini sorgulatınca ne çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…