günlerden beri beddua edıyorum

Sorması ayıp bu adamı nerden buldunuz? Hani GG gibi bir siteden 2. el alsanız gider kontrol ettirir duruma göre iade edersiniz. Telefoncudan alsanız keza yine aynı. Nasıl elden telefon aldınız, hayret ettim gerçekten.

Yapacak birşey yok, telefoncuya götürün bari tamir ettirin. Belki 100 tlye falan kurtarırsınız da 800 tl çöpe gitmez. Batarya sıkıntısı var muhtemelen, çözülür bir şekilde.

300 lira fiyat verdı telefoncu batarya ve soket değişecekmiş birde dokunmatıgı tabi... site adı vermek uygun olurmu burda bılmıyorum yanlısım varsa duzeltırım ama letgodan bulduk

300 lira fiyat verdı telefoncu batarya ve soket değişecekmiş birde dokunmatıgı tabi... site adı vermek uygun olurmu burda bılmıyorum yanlısım varsa duzeltırım ama letgodan bulduk

Bence vermelisin ki bu tür sitelerden alış-veriş yapılmasın.

Bence şikayetvar.com'a şikayet edebilirsin. Adamın üyeliği de varsa site ilgilensin, reklamlara çıkıp letgoo ile rahat sat letgooo demeyi biliyorlar. Müşteri haklarını da gözetmek zorundalar. Tabi şikayetvar.com'da bu site üyeyse ve şikayet alıyorsa. Ya da tüketici haklarına gidip şikayet edin.

Geçmiş olsun ya cidden çok üzücü bir durum. İkinci El almak isteyenlere söylüyorum bin kere düşünün. 800 liraya çok güzel Samsung telefonlar var. Özellikleri çok iyiydi keşke öyle bişey yapsaydınız

yani bende de i phone var ama hiçbir şartta ikinci el telefon almam

ne olur başka marka olsa yani alışmaya çalışırım az oynarım vs vs

bu size ders olsun

ama nasıl o kadar kolay bozulmuş ki

benim i phone 4 tuvalete düştü hala canavar modunda çalışıyor 2,5 yıllık

Keşke iphone yerine 800 tl tl ye gayet temiZ samsung bir telefon alsaydiniz ben bu 2.inci el isine gic guvenmiyorum gecmis olsun diyorum.uzulmeyin rabbim mutlaka cikarir o sahtekar adamdan

İşte böyleşeyler yüzünden insanlar taksitle bi şekilde sıfır alıyorlar burda öyle biri çalışmıyor ne demek dün nasıl aldı eşin peki

Kotu olmus .. ikinci ele guvemeyin ..gecmis olsun keske onun yerine gidip faturali htta telefn veriyrlr y a oylebisey yapsaydin. Saglik olsun....

800 tlye ıphone 5s olurmu?? İkinci el de olsa. 1200-1300 den kapı açıyor adamlar. Arada 500 lira fark var. Bi bit yeniği olduğu zaten belli.

İkinci el alırken kutusuz faturasız garanti bitmiş ürün alınmaz aklnızda bulunsun. Garanti devam etseydi bişeler yapardın yine ama 800 tl çöpe gitmiş resmen.

sanıyorum piyasayı bılmıyorsunuz ıkıncı el 5s 'ler 700 ila 900 arası 900olanların garantısı devam edıyor cunku zaten sıfırları 1300 tl

O kadar mantıksız davranmışsınızki sizinki göz göre göre olmuş resmen. Çok geçmiş olsun gerçekten az para değil. Yinede buna şükür diyin Allah başka dert vermesin. İçinizi nasıl rahatlatayım bilemedim.

Ben kendi olayımı soyliyim icinize su serpilsin..
Bundan 3 sene önce gittim telefon aldim 5.gün sonra yere düsürdüm kırıldı garantiye gitti araya bayramda girecegi icin uzun bir süre garantide kalicakti.. 2.el telefon alayım 1 ay kadar idare edeyim dedim gittim samsung 2.el aldim bundan 3sene önce 300tl verdim.. Telefonu kullandiktan 10gün olmadan adliyeden mesaj geldi telefona kostum gittim.. Megersem çalıntı telefonmus dökümanıma kadar cikartmislar.. Önüme kagit koydular altinda ŞÜPHELI XXX yaziyordu adliyede o utancimi anlatamam size.. sonra telefonu aldigim yere gittimki saka gibi devir olmus.. Hic bir islem yapamadilar tabi. Telefon sahibi sikayeti geri cekmedi 2 sene sacma sapan mahkeme pesinde kostum 300tl icin Lanet ettim.. Sonra sikayeti geri cektilerde kurtuldum. Dua et yine beterin beteri var..

off cok kötürmüş ya herzaman kötünün kötüsü var değilmi hayırlısı boylemıs demek lazım ama kabullenmekte zor allah yardım etmıs size de çok sükür kurtulmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…