- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
3587 ile baslayan bir ımeı si var canım2 gün önce telefonum çalındı. muhtemelen çalan şerefsiz Imei no sunu değiştirip birilerine sattı. Sizin gibi 2.el arayan birileri de onu aldı. Telefonun Imei sini sorgulatınca ne çıkıyor?
300 lira fiyat verdı telefoncu batarya ve soket değişecekmiş birde dokunmatıgı tabi... site adı vermek uygun olurmu burda bılmıyorum yanlısım varsa duzeltırım ama letgodan buldukSorması ayıp bu adamı nerden buldunuz? Hani GG gibi bir siteden 2. el alsanız gider kontrol ettirir duruma göre iade edersiniz. Telefoncudan alsanız keza yine aynı. Nasıl elden telefon aldınız, hayret ettim gerçekten.
Yapacak birşey yok, telefoncuya götürün bari tamir ettirin. Belki 100 tlye falan kurtarırsınız da 800 tl çöpe gitmez. Batarya sıkıntısı var muhtemelen, çözülür bir şekilde.
300 lira fiyat verdı telefoncu batarya ve soket değişecekmiş birde dokunmatıgı tabi... site adı vermek uygun olurmu burda bılmıyorum yanlısım varsa duzeltırım ama letgodan bulduk
çok sinirliyim kızlar suya düşüp telefonum bozulmuştu kenarda da nakit olmadıgı için altınımı sattım 800 tl bütçe ayırdım ikinci el iphone 5s almak için bir siteden buldum aldık eşim mecidiyeköyden adam adresını telefonunu işyerını herseyını verdı esim 1 hafta kullanırım sorun oluırsa getırırım o şartla alıyorum demiş adamda sorun olursa burdayım falan telefonu aldık eve getirdi iyi güzel ertesi gün şarja takıcam şarj almıyor ses tuşu kısılmıyor telefon bildiğin bozuk ara sıra sarj alıyor kafasına göre aşırı da ısınma yapıyor eşime dedim hemen arıyorsun bunu geri ver arıyor telefon kapalı işyerine gidiyor burda öyle biri çalısmıyor diyorlar resmen dolandırıldık 800 lira az paramı altınımı bozmustum ben çok aglıyorum mahfoldum ıkı gundur sürekli beddua edıyorum allah tez zamanda ondan bu parayı çıkarsın inşallah siz siz olun asla garantisiz iş yapmayın elden alım satım yapmayın ben yandım başkaları yanmasın. allahta onu yaksın inşallah o para onun boğazını ateş olup yaksın
not bugun telefoncuya gosterdık artık adamı bulmaktan ümidi kesınce telefoncu bu telefon elinizde patlar emin olun dedi 5 yıllık falan var içi defalarca açılmış kablolar ufak bir lehimle tutturulmuş dedi dokunmatiği de basmıyor bazen yandım ki ne yandım
dükkanım dediği iş hanından cıkmıs adam burda calısıyuorum dıye de bınayı gostermişİşte böyleşeyler yüzünden insanlar taksitle bi şekilde sıfır alıyorlarburda öyle biri çalışmıyor ne demek dün nasıl aldı eşin peki
keşke çok pişmnım cokKotu olmus .. ikinci ele guvemeyin ..gecmis olsun keske onun yerine gidip faturali htta telefn veriyrlr y a oylebisey yapsaydin. Saglik olsun....
800 tlye ıphone 5s olurmu?? İkinci el de olsa. 1200-1300 den kapı açıyor adamlar. Arada 500 lira fark var. Bi bit yeniği olduğu zaten belli.
İkinci el alırken kutusuz faturasız garanti bitmiş ürün alınmaz aklnızda bulunsun. Garanti devam etseydi bişeler yapardın yine ama 800 tl çöpe gitmiş resmen.
off cok kötürmüş ya herzaman kötünün kötüsü var değilmi hayırlısı boylemıs demek lazım ama kabullenmekte zor allah yardım etmıs size de çok sükür kurtulmussunuzBen kendi olayımı soyliyim icinize su serpilsin..
Bundan 3 sene önce gittim telefon aldim 5.gün sonra yere düsürdüm kırıldı garantiye gitti araya bayramda girecegi icin uzun bir süre garantide kalicakti.. 2.el telefon alayım 1 ay kadar idare edeyim dedim gittim samsung 2.el aldim bundan 3sene önce 300tl verdim.. Telefonu kullandiktan 10gün olmadan adliyeden mesaj geldi telefona kostum gittim.. Megersem çalıntı telefonmus dökümanıma kadar cikartmislar.. Önüme kagit koydular altinda ŞÜPHELI XXX yaziyordu adliyede o utancimi anlatamam size.. sonra telefonu aldigim yere gittimki saka gibi devir olmus.. Hic bir islem yapamadilar tabi. Telefon sahibi sikayeti geri cekmedi 2 sene sacma sapan mahkeme pesinde kostum 300tl icin Lanet ettim.. Sonra sikayeti geri cektilerde kurtuldum. Dua et yine beterin beteri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?