Günlerdir geçmeyen mide bulantım

Hatice Trk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
56
22
3
35
Selam kızlar.
Günlerdir sürekli geçmeyen bitmeyen mide bulantısı yaşıyorum. Önceleri bu kadar sık ve uzun süreli değildi. Bu ne böyle (
Birde bi üşüme nöbeti geliyo. Kendime tanı koyamıyorum. internetten baktım sürekli mide bulantısı neden diye iyice korktum. Bi süredir büyük üzüntü yaşıyorum. Eşimi kaybettim .Yastayım. 4aydır regli olmadım. Doktora gitmek istemiyorum korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye.
Offf...

Öncelikle başınız sağolsun
Psikolojik olabilir doktora gitmeniz lazım eşinizi kaybettiğinizden de bahsedin ki psikolojik olup olmadığınj da göz önüne alarak davransınlar
Siz hastaysanız eğer şu an doktora gitmezseniz daha kötü olursunuz giderseniz düzelirsiniz
Ya bi şey çıkarsa yanlış mantıkki çıkarsa zaten eninde sonunda çıkar taaa iyice hasta olmayı beklerseniz sonra neden geç kaldım dye dertlenirsiniz.çok grçmiş olsun bence psikolojik gidin en azından ne olduğınu bilin içiniz rahatlasın

Sağolun..
Ah şu korkum olmasa. Ya aslında sadece korku değil eşim vefat etmeden önce 1hafta hastanede yattı şimdi tvde bile hastane görmeye dayamamıyorum aylardır ambulans sesine dayanamıyorum sanki içinde bişeyler alev alıyo o sesi duyunca dayanamıyorum..
Teşekkür ederim umarım geç olmadan gidebilirim..

Başınız sağolsun rabbim size hem sağlık hem sabir versin. Peki titreme uykusuzluk var mı?

Başınız sağolsun rabbim size hem sağlık hem sabir versin. Peki titreme uykusuzluk var mı?
Fazla değil ama titreme ve üşüme bi süre devam ediyo battaniye vs alıyorum üstüme yine de geçmiyo. Uykusuzluk da var şuan olduğu gibi. En erkenn 2de uyuyorum

Bi psikiyatriye gitmelisiniz. Sakin korkmayın hastalık sizden korksun
Gitmiştim 2tane ilaç verdi 1er kez kullanabildim ancak iyice moralim psikolojim bozuldu iyice üzüldüm halime. İlaçların yan etkisi varmış ve intihar düşüncesi yaparmış meğer. Sürekli kendime zarar verme planları yaparken buldum kendimi. O durumdan yaklaşık 1ayda çıkabildim.
Diğer arkadaşa da dediğim gibi sadece koorku değil. Kaldıramıyorum, dayanamıyorum hastaneye hastane kokusuna bile.. ((

Canım yaa ama geçebilecek şeyler yeter ki moralini yüksek tut. Acı bi durum yaşadığın ama rabbim sabır veriyor.

Basiniz sagolsun Allah teala sabrini verecektir ki zaten bilincindesiniz...hersey gecicek zamanla alisicaksiniz..olum hepimiz icin Allah teala onun gunahlarini affetsin mekani cennetnolsun

Bulantinizin sebebis inirsel birsey olabilir tansiyon yuksekligindede bulanir dusuncede bulanir...siz korkmayin o psikolojik birsey bir mide bulanti hapi yaparlar rahat ederdiniz hala kotuyseniz acile gidin

benimde böle olur üşüme bulantı ardından dikenli soğuk ter ve geçer.üşütmeden olduğunu düşünmüyorum üşütecek bi dururmum yok aksine hep sıcak temiz yerlerde geçiyor günlerim.bu durum garip senin hesap korkuyorum bu durumdan

Amin. Allah razı olsun..
Ya kötü müyüm iyi miyim ben abartıyo muyum hiç bişey bilmiyorum ki
Yaşıma göre tansiyonumun yüksek olduğunu söylüyolar.
Bi de biraz önce annemle kavga ettim yine çok bulanıyo sanırım dediğiniz gibi tansiyondan kaynaklanıyo

Mide rahatsizliklarinin en büyük sebebi psikolojiktir zaten. Başınız sağolsun... internetten bakip teşhis koyamazsiniz. Psikolojik destek alin kendinizi hasta etmeden.

tansiyon yüksekliğinden sanıyorum durumunuz.
tabi bizim burda atıp tutmamızda doğru değil.
ama yaşadığınız durumunda etkisi çok fazla gibi.
size iyi gelen inanlarla bir araya gelseniz. sizi sevgiye boğup yaralarınızı saracak kişilerle.. belki daha iyi olursunuz.
başınız sağolsun . Rabbim mekanını cennet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…