- 17 Şubat 2016
- 56
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hatice Trk
-
Sağolun..Öncelikle başınız sağolsun
Psikolojik olabilir doktora gitmeniz lazım eşinizi kaybettiğinizden de bahsedin ki psikolojik olup olmadığınj da göz önüne alarak davransınlar
Siz hastaysanız eğer şu an doktora gitmezseniz daha kötü olursunuz giderseniz düzelirsiniz
Ya bi şey çıkarsa yanlış mantıkki çıkarsa zaten eninde sonunda çıkar taaa iyice hasta olmayı beklerseniz sonra neden geç kaldım dye dertlenirsiniz.çok grçmiş olsun bence psikolojik gidin en azından ne olduğınu bilin içiniz rahatlasın
Fazla değil ama titreme ve üşüme bi süre devam ediyo battaniye vs alıyorum üstüme yine de geçmiyo. Uykusuzluk da var şuan olduğu gibi. En erkenn 2de uyuyorumBaşınız sağolsun rabbim size hem sağlık hem sabir versin. Peki titreme uykusuzluk var mı?
Gitmiştim 2tane ilaç verdi 1er kez kullanabildim ancak iyice moralim psikolojim bozuldu iyice üzüldüm halime. İlaçların yan etkisi varmış ve intihar düşüncesi yaparmış meğer. Sürekli kendime zarar verme planları yaparken buldum kendimi. O durumdan yaklaşık 1ayda çıkabildim.Bi psikiyatriye gitmelisiniz. Sakin korkmayın hastalık sizden korksun
Canım yaaama geçebilecek şeyler yeter ki moralini yüksek tut. Acı bi durum yaşadığın ama rabbim sabır veriyor.
benimde böle olur üşüme bulantı ardından dikenli soğuk ter ve geçer.üşütmeden olduğunu düşünmüyorum üşütecek bi dururmum yok aksine hep sıcak temiz yerlerde geçiyor günlerim.bu durum garip senin hesap korkuyorum bu durumdanSelam kızlar.
Günlerdir sürekli geçmeyen bitmeyen mide bulantısı yaşıyorum. Önceleri bu kadar sık ve uzun süreli değildi. Bu ne böyle(
Birde bi üşüme nöbeti geliyo. Kendime tanı koyamıyorum. internetten baktım sürekli mide bulantısı neden diye iyice korktum. Bi süredir büyük üzüntü yaşıyorum. Eşimi kaybettim .Yastayım. 4aydır regli olmadım. Doktora gitmek istemiyorum korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye.
Offf...
Amin. Allah razı olsun..Basiniz sagolsun Allah teala sabrini verecektir ki zaten bilincindesiniz...hersey gecicek zamanla alisicaksiniz..olum hepimiz icin Allah teala onun gunahlarini affetsin mekani cennetnolsun
Bulantinizin sebebis inirsel birsey olabilir tansiyon yuksekligindede bulanir dusuncede bulanir...siz korkmayin o psikolojik birsey bir mide bulanti hapi yaparlar rahat ederdiniz hala kotuyseniz acile gidin
Allah yardımcımız olsun :/benimde böle olur üşüme bulantı ardından dikenli soğuk ter ve geçer.üşütmeden olduğunu düşünmüyorum üşütecek bi dururmum yok aksine hep sıcak temiz yerlerde geçiyor günlerim.bu durum garip senin hesap korkuyorum bu durumdan
sizinde yardımcınız olsun yaradan.sizinki sanki pisikolojik.sabırlar diliyorumAllah yardımcımız olsun :/
Sağolun.Mide rahatsizliklarinin en büyük sebebi psikolojiktir zaten. Başınız sağolsun... internetten bakip teşhis koyamazsiniz. Psikolojik destek alin kendinizi hasta etmeden.
Sağolun. Allah razı olsun..Başınız sağolsun, Allah sabır ve dayanma gücü versin
Sağolun...sizinde yardımcınız olsun yaradan.sizinki sanki pisikolojik.sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?