Günlerdir geçmeyen mide bulantım

Sağolun. Evet farkındayım anılarımı bi yerde bırakamıyorum ha bırakmak istemiyorum da zaten. Elimden geldiği kadar bişeylerle uğraşıyorum ama bilmiyorum daha erken de ben mi fazla şey istiyorum.. Teşekkür ederim düşünmeniz yeter

Başınız sağolsun , hamıle olma ıhtımalınız yok sanıyorum degıl mı mutlaka bakılmıstır ? Korkmadan doktora gıdın malesef hayat devam edıyor
Sağolun.. Hamile olmadığımı düşünüyorum ama herhangi bi muayene olmadım. Evet hayat devam ediyo malesef..

Sağolun, Allah razı olsun...
İnşallah kötü bişey yoktur...

O 25 yaşındaydı. İş yerinde asansöre sıkıştı oksijensiz kaldığı için beyninde ödem oluşmuş. 1hafta yoğun bakımda yattı sonra kaybettik.
Allah rahmet eylesın doyamamıssınız
Allah sabırlar versın ınsallah

Yas süreci kişiden kişiye değişir.Bu süreci atlatmak için çözüm bulmak gerekli bi yerde..Bunun cok uzun suremesı saglıksız ve baska psıkolojık sıkıntılara sebep oluyor.Bunların önünü kesmek ve sağlıklı bir biçimde yas sürecini atlatmanız için ben öneriyorum.

Allah rahmet eylesin lütfen bir test alın ... daha sonrasında oncelikle bir dahiliye uzmanına durumunuzu anlatn...

Ya aslında ben çözümü doktorlarda değilde hayatta bulmak istiyorum benden çok zor imtihan olanlar da var onları görüp yaralarımı sarmak sanırım daha kolay olacak. Hayata karışmak bi çevre edinmek daha kolay atlattırcak sanırım bu süreci..
Rabbim hepimizin yüreğini ferahlatsın hepimizin yardımcısı olsun.. :)

Mutlaka dr ye gidin çocujklarınız varsa zaten babasızlar onlara başka acı yaşatmaya hakkın yok tedbir alabilecekken

Başınız sağolsun çok çok çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Mideyi en çok stres tetikler,bende de müthiş mide bulantısı olur istifra ederim çok,yemek yiyemez hale gelirim stresli olunca.
Bir dahiliyeye görünün ama eşinizi kaybettiğinizi de söyleyin,ona gore yönlendirir sizi

Acını kalbimde hissettim, Allah mekanını cennet etsin, bu dünya gelip geçici, yalan bi dünya, asıl gerçek alemde eşinle tekrar buluşursun inşallah...Bir işe gir çalış, sadece kafanı dağıtmak için, ne iş olursa olsun mühim değil ama uğraş olsun yeter.Allahım sabırlar versin, güç kuvvet versin sana

Allah kimseyi ahirette sevdiklerinden ayırmasın. Dualarımın başrolü o. Sağolun, Allah razı olsun..

Sağolun, Allah razı olsun. Peki teşekkür ederim.

başınız sağ olsun öncelikle, gerçekten zor bir durum.. ama hayata küsmeyin lütfen, eşiniz böyle olmasını istemezdi eminim. bir an önce bir doktora görünün.
bu durumu aşamıyorsanız da muhakkak psikolojik tedavi görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…