- 17 Şubat 2016
- 56
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hatice Trk
-
Sağolun. Evet farkındayım anılarımı bi yerde bırakamıyorum ha bırakmak istemiyorum da zaten. Elimden geldiği kadar bişeylerle uğraşıyorum ama bilmiyorum daha erken de ben mi fazla şey istiyorum.. Teşekkür ederim düşünmeniz yeterMekan degıstırmek bısey degıstırmeyecektır.Anılarınızı da ıcınızde goturecegınız ıcın.. Allah size sabır versin.. Kafanızı mesgul edecek seylerle ugrasırsanız bıraz daha az dusunmek ıyı gelecektır.Yoksa ınsan anılarla boguluyor.Farklı bir doktora görünün.SGK Hastanelerındeki psikiyatrlar cok saglıklı degıl.O yuzden bır faydasını gorememıssınızdır.Ankara da bıldıgım bı doktor yok ama ıstersenız arastırırım sizin için..
Sağolun.. Hamile olmadığımı düşünüyorum ama herhangi bi muayene olmadım. Evet hayat devam ediyo malesef..Başınız sağolsun , hamıle olma ıhtımalınız yok sanıyorum degıl mı mutlaka bakılmıstır ? Korkmadan doktora gıdın malesef hayat devam edıyor
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un. ( Biz ALLAH’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.)
Başınız sağolsun. Allah sabır versin size ve sevenlerine. Eşinize de Allah rahmet eylesin. Mekanını cennet eylesin (amin)
Doktora görünün kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bulantınız üzüntüden olabilir. Babam üzüldüğü zaman midesine vurur istifra eder ondan biliyorum. Belki sizinki de öyle bir durumdur.
Hem ruhsal hem bedeni yönden Yüce Allah güç, kuvvet, şifa versin size. (Amin)
Eşiniz neden vefat etti cok gencsınız henuz oda sızınle aynı yastamıydı?Sağolun.. Hamile olmadığımı düşünüyorum ama herhangi bi muayene olmadım. Evet hayat devam ediyo malesef..
Amin, sağolun...Allah sabır ve sağlık versin. Çok gençmişsin. Eşinin de mekanı cennet olsun.
Teşekkür ederim burda paylaşmak bile yetti...ah canım neler yaşamışsın bu genç yaşında. çok üzüldüm acını yüreğimde hissettim. bir önerim yok sadece bunu söylemek istedim.
O 25 yaşındaydı. İş yerinde asansöre sıkıştı oksijensiz kaldığı için beyninde ödem oluşmuş. 1hafta yoğun bakımda yattı sonra kaybettik.Eşiniz neden vefat etti cok gencsınız henuz oda sızınle aynı yastamıydı?
Allah rahmet eylesın doyamamıssınızO 25 yaşındaydı. İş yerinde asansöre sıkıştı oksijensiz kaldığı için beyninde ödem oluşmuş. 1hafta yoğun bakımda yattı sonra kaybettik.
Sağolun. Evet farkındayım anılarımı bi yerde bırakamıyorum ha bırakmak istemiyorum da zaten. Elimden geldiği kadar bişeylerle uğraşıyorum ama bilmiyorum daha erken de ben mi fazla şey istiyorum.. Teşekkür ederim düşünmeniz yeter
Allah razı olsun..Allah rahmet eylesın doyamamıssınız
Allah sabırlar versın ınsallah
Sağolun, inşallah..Allah rahmet eylesin lütfen bir test alın ... daha sonrasında oncelikle bir dahiliye uzmanına durumunuzu anlatn...
Ya aslında ben çözümü doktorlarda değilde hayatta bulmak istiyorum benden çok zor imtihan olanlar da var onları görüp yaralarımı sarmak sanırım daha kolay olacak. Hayata karışmak bi çevre edinmek daha kolay atlattırcak sanırım bu süreci..Yas süreci kişiden kişiye değişir.Bu süreci atlatmak için çözüm bulmak gerekli bi yerde..Bunun cok uzun suremesı saglıksız ve baska psıkolojık sıkıntılara sebep oluyor.Bunların önünü kesmek ve sağlıklı bir biçimde yas sürecini atlatmanız için ben öneriyorum.
Çocuğum yok benim.Mutlaka dr ye gidin çocujklarınız varsa zaten babasızlar onlara başka acı yaşatmaya hakkın yok tedbir alabilecekken
Allah kimseyi ahirette sevdiklerinden ayırmasın. Dualarımın başrolü o. Sağolun, Allah razı olsun..Acını kalbimde hissettim, Allah mekanını cennet etsin, bu dünya gelip geçici, yalan bi dünya, asıl gerçek alemde eşinle tekrar buluşursun inşallah...Bir işe gir çalış, sadece kafanı dağıtmak için, ne iş olursa olsun mühim değil ama uğraş olsun yeter.Allahım sabırlar versin, güç kuvvet versin sana
Sağolun, Allah razı olsun. Peki teşekkür ederim.Başınız sağolsun çok çok çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Mideyi en çok stres tetikler,bende de müthiş mide bulantısı olur istifra ederim çok,yemek yiyemez hale gelirim stresli olunca.
Bir dahiliyeye görünün ama eşinizi kaybettiğinizi de söyleyin,ona gore yönlendirir sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?