Günlerdir geçmeyen mide bulantım

Normlade kendine tanı koymaman lazım zaten.
Sen doktor musun?
Neden gitmiyorsun doktora? Bırak tanıyı o koysun.

Başınız sağolsun. Allah sabir versin.
Kendi kendinize tanı koymayın zaten. İnternette türlü türlü şey yazıyor.
Ben burun akıntım için okudum da beyin sıvısına kadar götürdü beni okuduklarım.
Sonuçtan korkmayın kötü bir şey de çıksa erken tanı hayat kurtarır. Bence büyük ihtimalle psikolojiktir.

Başınız sağolsun.Sizin mutlaka psikologa gitmeniz gerekli.. Sizi dinleyecek sizinle konusabilecek brine ihtiyacınız var.Yas dönemini kolay atlatabılmek adına kesınlıkle destege ıhtıyacınız var.Benım annem cocukken cıddı hastalıklar gecırdı.Ambulans sesını duydugum anda hala o anları hatırlarım.Babamı kaybettıgımızde hastanede yatıyordu o hastanenın onunden gectıgımde ıcım cız eder.. Ama bır sure sonra toparlayıp gunluk hayata devam edebiliyorum.

Sunu hatırlayın biraz dirayetli olmanız için; Eşiniz sizi böyle görmeyi inanın hiç istemezdi....

Normlade kendine tanı koymaman lazım zaten.
Sen doktor musun?
Neden gitmiyorsun doktora? Bırak tanıyı o koysun.
Tanı derken heralde tutup bende kesin şu hastalık vardır manasında demedim. Yani bi yemeğin dukunması veya üşütmeden dolayı diyemiyorum manasında dedim.
Hastane görmeye dayanamıyorum diye demiştim bi arkadaşın yorumunda.
Teşekkür ederim.

ben de aynı şeyi yazacaktım
4 aydır regl olmuyormuş konu sahibi

konu sahibi: Allah size sabır versin. Eşinize de rahmet eylesin.
Sağolun.
Ama hamilelik sanmıyorum eşim öldükten sonraki ay kasım ayında regli oldum. Yani normalde de düzensizlik vardı ama bu kadar olmamıştı hiç. Bi de hamile olsam başka belirti de olurdu diye düşünüyorum en azından karnım büyürdü

Basınız sagolsun muhtmelen sıddetlı depresyon gecırıyosunuz hayatımın bıdoneminde check yptan gecmek zorunda kaldım bende hergun bır baska yerım agrıyodu sonunda dusuk doz antıdepresanla kurtuldum agrılardan .. Beynınızde bırıktırdıklerınız vucudunuza mıdenıze vuruyordur tabı bu doktora gıtmemenız ıcın sebeb degıl bıkac tetkıkle onemli bıseyınz var mı ogrenırsınız sizinyasamanız gerekıyor toparlanın bı an once gerekırse pskılojınız tedavı edılır ölüm cok acı ama esınız sonsuzluga gıttı bıgun hepımız gıdecegız ama boyle yıpratmayın kendınızı

Sağolun.
Ya gittim bi kere psikiyatriste ama adam beni düzgünce dinlemedi bile 2ilaç verdi yalnızca 1er kez kullanabildim bilmiyorum devam etsem be olurdu ama kendimi iyice kötü hissettim o psikolojiyi atlatmam 1ay sürdü. Kendime acıdım resmen sürekli kendime zarar verme planları kurdum.
Ama evet birinin oturup beni sadece dinlemesini isterim tanımadığım biri ve bana hiç akıl vermesin soru sormasın ben sadece anlatayım çenem yorulana kadar...
Teselli edecek böyle şeyler olmasa bu kadar da dayanamazdım heralde o beni mutsuz bitkin görmek istemezdi deyip toparlanıyprum ama uzun sürmüyo malesef...

bize anlatsanız, olmaz mı?

Başınız sağolsun .bence önce bir test alın ne olur ne olmaz 4 ayda çok fazla karın şişmiyor kiloluysanız belki bünyeniz göstermiyor,sonrasında idrar yolları enfeksiyonu olabilir buda miğde bulantısı,ateş,halsizlik ,baş ağrısı yapıyor ,ama ilaç kullanmadan önce bir test yaptırın derim

Öncelikle başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin.
Büyük ihtimal yaşadığınız duygusal değişimin bedeninize yansımasıdır bu. Stres,üzüntü her hastalığın kaynağı.
Sizde vakit kaybetmeden bir doktora danışın hemen.

basiniz sagolsun...büyük bir travma ve uzüntü gecirdigime bende de olmustu migde bulantisi her gün en az iki kere affedersiniz istifra ediyordum....ayrica üsüme de vardi....birde geceleri veya üzüntünün cok agir geldigi zamanlarda ayagimdan bir titreme geliyordu bir saniye gibi bütün vücüdümü salliyordu... ama hepsi psikolojikti bende...siz yinede doktora görünün

Doktor tercıhınız yanlıs olmus.Bi işiniz yoksa mutlaka iş edinmenizi tavsiye ederim.Dini öğelere bağlılığınız varsa sizi biraz daha dirayetli olmnanızı sağlayacaktır.İstanbuldaysanız cok ıyı bır doktor onerısınde bulunabilirim.İstediğiniz sadece anlatmaksa oturup sizi de dinleyebilirim.Allah size sabır versin..

Mide bulantısı ve adet gecikmesi de belirtidir. Kusma bulantı herkeste olacak diye birşey yok. Siz bilirsiniz. Benim aklıma o gelmişti.

Başınız sağolsun.
Mide bulantısı ve adet gecikmesi de belirtidir. Kusma bulantı herkeste olacak diye birşey yok. Siz bilirsiniz. Benim aklıma o gelmişti.

Başınız sağolsun.
Sağolun..
İstedim başta bi çocuğum olsaydı diye ama şimdi sanmıyorum malesef keşke öyle olsa...

Ankarada yaşıyorum. Çalışmayı düşünüyorum özellikle de bu günlerde aşırı derecede evden çıkmaya ihtiyacım var. Kendime yetecek kadar dini eğitimim var çok şükür ve bildiklerim öğrendiklerim çok destek oluyo manevi anlamda sabır konusunda..
Doktor devlet hastanesinde bi doktordu. 10dk falan kalabilmişimdir yanında.
Elimde olsa şuan yaşadığım yeri değiştirmek isterdim. Sanki uzağa gitsem acılarım beni bırakmayacak ama ısrarla buradan taşınmak istiyorum (şuan annem ve iki abimle yaşıyorum)
Çok teşekkür ederim söyledikleriniz için..

Sağolun. Bende sürekli üşüme ve mide bulantısı var sadece. Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Sağolun, Allah razı olsun.. Herşey stresten sonra geliyo zaten. İnşallah doktora gittiğimde bişeyler için geç kalmış olmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…