- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
Yavrucuklar azimliyse ...Bizimle dalga mı geçiyorlar yoksa gerçekten birleşme olmadan hamile kalınamayacağını bilmeyecek kadar cahil mi bazı insanlar anlamak zor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrucuklar azimliyse ...Bizimle dalga mı geçiyorlar yoksa gerçekten birleşme olmadan hamile kalınamayacağını bilmeyecek kadar cahil mi bazı insanlar anlamak zor.
sürtünmek mantıklı bir şey mi? arada kalmış saçma sapan bir ilişki türü, tek bir elle tutulur yanı yokSize göre nesi cahillik anlayamadım?
sürtünmek mantıklı bir şey mi? arada kalmış saçma sapan bir ilişki türü, tek bir elle tutulur yanı yok
Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
var ya böyle bir üyemiz.sevişmeden hamile kalabilmiş tek insan var hz meryem.sen de o olamayacağına göre tıbben de mümkün olmayan bir konu nasıl kafanı meşgul edebiliyor açıklar mısın?
peki ilişki olmadan hamile kalmanızdan başka nasıl şüphelenebilirsiniz? anal ya da oral seksten bahsediyorsanız o şekilde hamile kalınmaz, bundan şüpheleniyorsanız o da cahillik.Benim ağzımdan sürtündük diye birşey çıktı mı?
Pampa beğenmiyorsun bak bir sürü öneri geldi.Ben buraya yargılayın diye yazmadım. Kınayacak insan cevap yazmayabilir. Çözüm olabilir mi ve sıkıntımı hafifletecek birileri vardır belki diyerek yazdım.
sevişmeden hamile kalabilmiş tek insan var hz meryem.sen de o olamayacağına göre tıbben de mümkün olmayan bir konu nasıl kafanı meşgul edebiliyor açıklar mısın?
var ya böyle bir üyemiz.
evli o.
böyle hamile kalmış kendisi
Sanırım kendimi ifade edemedim. Birleşme olmadı aramızda ama yakınlaşma oldu.
Ee sürtünmede yoksa neyden şüpheleniyorsun?Sanırım kendimi ifade edemedim. Birleşme olmadı aramızda ama yakınlaşma oldu.
Birleşme olmadan yakınlaşmaya surtunme diyorlar iste eğer surtunme bile olmamışsa nasıl hamile olabilirsinSanırım kendimi ifade edemedim. Birleşme olmadı aramızda ama yakınlaşma oldu.
Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.