• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlerdir kafama takmaktan..

En iyi çözüm ya beklemek ya da eczaneden adet söktürücü almak, ilaç bitmeden bile adet olabilirsin, eğer hamileysende bebek düşebilirmiş

İlişki olmadı ama sonuçta yaşanan birşeyler oluyor. Evlilik olmadan diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama 5 yıl bitti ve farklı sebeplerden ötürü şuan evlenemiyoruz yakın gelecekte inşallah..

pardon arkadaşım da neden izahat veriyorsun ki? evlilik dışı birliktelik yaşayıp yaşamamak insanın kendisine kalmış ahlak bekçiliği kimseye düşmez. bu yorumlara prim vermeyiniz lütfen.

Yaa siz buradaki insanları mı salak yerine koymaya çalışıyorsunuz, yoksa siz mi çok safsınız anlamadım kaç yaşındasız Allah aşkına yaa.

Sevgilimle gebeliğe sebep olacak bir şey yaşamadım diyorsunuz yani birliktelik olmamış peki nasıl hamilelikten şüpheleniyorsunuz yahu? neden panik yapıyorsunuz, neden gebelik testini nasıl alıcam diye soruyorsunuz. Burada insanları aptal yerine koyacağınıza birlikte olduk hamile kalmış olabilir miyim deyin yani. Hayret bir şey. Havadan kapmışsındır o zaman.

Yaa siz buradaki insanları mı salak yerine koymaya çalışıyorsunuz, yoksa siz mi çok safsınız anlamadım kaç yaşındasız Allah aşkına yaa.

Sevgilimle gebeliğe sebep olacak bir şey yaşamadım diyorsunuz yani birliktelik olmamış peki nasıl hamilelikten şüpheleniyorsunuz yahu? neden panik yapıyorsunuz, neden gebelik testini nasıl alıcam diye soruyorsunuz. Burada insanları aptal yerine koyacağınıza birlikte olduk hamile kalmış olabilir miyim deyin yani. Hayret bir şey. Havadan kapmışsındır o zaman.

Siz cidden iyi misiniz? Psikolojik sorunlarınız mı var bana mı öyle geliyor? Şüpheleniyorum demedim insan ister istemez olmayacağını bile bile korkuyo , erken gelmesi için var mı bir öneriniz dedim. Böyle homo sapienslerle karşılaşacağımı bilsem yazmazdım zaten

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
Netten al testi
Peki sen de pko var bu ciddi bir sorun dr a git hormon larına baksınlar

Öncelikle sakın olun.
Stres çok büyük etken.
Bende birçok kez yaşadım.
Biraz düşünmemeye çalışın.
Oluruna bırakın.
Daha fazla geçikirse de bir doktora görünmenizde fayda var.

Siz cidden iyi misiniz? Psikolojik sorunlarınız mı var bana mı öyle geliyor? Şüpheleniyorum demedim insan ister istemez olmayacağını bile bile korkuyo , erken gelmesi için var mı bir öneriniz dedim. Böyle homo sapienslerle karşılaşacağımı bilsem yazmazdım zaten
ya yapmayın çocuk mu kandırıyorsunuz? niyetiniz sadece adetinizi söktürmek olsaydı böyle konu açmazdınız. kafanıza takıldığını söylediğiniz. aynen bu cümleyi kullandınız, kafama takıldı dediniz. gebelik testi almak istediniz, hatta doktora gidip test yaptırmak istediniz ama adınız çıkar ya da tanıdığa denk gelirsiniz diye korktunuz. basbayağı gebelikten korkuyorsunuz yani. gebelik şüpheniz olmasaydı eğer doktora "adetim gecikti, bir sorun olabilir mi?" diye gitmeye çekinmezdiniz. madem şüpheniz yok neden doktora gidip adetim gecikti demiyorsunuz?

Bence senin kafan güzel arkadaşım. İlk yazdığın mesaja bak. İçim içimi kemiriyor test alsam duyulur nasıl çözebilirim demişsin. Adeti düzenlemekle ilgili bir şey dememişsin bile. İyi misin gerçekten? Salak mı sandın bizi?

Civan perçemi otu iç 1.gün gelmezse ikinci gün kesin gelir ;) hamile kalmak kolay değil yav öyle bişey olmamıştır endişelenme ;)

Ay önce gebelik testi alıcam olabilir mi gebelik acaba diyorsunuz, nasıl belli etmeden test alıcam diye soruyorsunuz hatta birşeyler yaşadık olmuş olabilir şüphe kalıyor dediniz, ki olduysa olmuştur olmadıysa olmamıştır yani bunun acabası olmaz onu bile tam yazmamışsın sonra da yok ben gebelik için değil adet söktürmek için yazdım diyorsun he canım hee bide salağız zaten. Bal gibi erkek arkadaşında tam bir ilişkin olmuş eteklerin tutuşmuş. Boşuna söktürmeye çalışma test al sen. Çocuğun nasıl bir şekilde olduğunu zaten biliyorsun.

Internetten siparis ver gebelik testini .Kargonun icini acip bakacak degiller ya.

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
Gebeliğe sebebiyet verecek durum olmadiysa sıkıntı etmeyin.

Konu sahibi ilişkiye girmediysen neden korku duyuyorsun ilk maj nızda öyle yazdınız hatta test almaya çekiniyorum adım çıkar dediniz ee şimdi yorumlara kızıyorsunuz ilginç

zaten fark ettiyseniz eğer bdvde hiç "erkek arkadaşımla birlikte oldum adetim gecikti ne yapabilirim:KK43:" diyen insan olmuyor
herkes sürtünüyor sürtünüyor sonra gelip aman allahım yoksa hamile miyim:skandal:
cahillik resmen ya. şöyle konuları gördükçe sinirleniyorum
sürtünen niye ilişkiden kaçıyor onu da anlamış değilim. cinsellik yaşanıyor ama zar sağlam. ne güzel pir ü pak evlendiğini sanıyor kızlarımız.
hamile kalmaktan korkan hap kullansın, kondom kullansın.

ya da nikahsız birliktelikten korkuyorsa edebiyle evlenene kadar beklesinler bir zahmet.

Back
X