- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki olmadı ama sonuçta yaşanan birşeyler oluyor. Evlilik olmadan diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama 5 yıl bitti ve farklı sebeplerden ötürü şuan evlenemiyoruz yakın gelecekte inşallah..
Yaa siz buradaki insanları mı salak yerine koymaya çalışıyorsunuz, yoksa siz mi çok safsınız anlamadım kaç yaşındasız Allah aşkına yaa.
Sevgilimle gebeliğe sebep olacak bir şey yaşamadım diyorsunuz yani birliktelik olmamış peki nasıl hamilelikten şüpheleniyorsunuz yahu? neden panik yapıyorsunuz, neden gebelik testini nasıl alıcam diye soruyorsunuz. Burada insanları aptal yerine koyacağınıza birlikte olduk hamile kalmış olabilir miyim deyin yani. Hayret bir şey. Havadan kapmışsındır o zaman.
Netten al testiMerabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
ya yapmayın çocuk mu kandırıyorsunuz? niyetiniz sadece adetinizi söktürmek olsaydı böyle konu açmazdınız. kafanıza takıldığını söylediğiniz. aynen bu cümleyi kullandınız, kafama takıldı dediniz. gebelik testi almak istediniz, hatta doktora gidip test yaptırmak istediniz ama adınız çıkar ya da tanıdığa denk gelirsiniz diye korktunuz. basbayağı gebelikten korkuyorsunuz yani. gebelik şüpheniz olmasaydı eğer doktora "adetim gecikti, bir sorun olabilir mi?" diye gitmeye çekinmezdiniz. madem şüpheniz yok neden doktora gidip adetim gecikti demiyorsunuz?Siz cidden iyi misiniz? Psikolojik sorunlarınız mı var bana mı öyle geliyor? Şüpheleniyorum demedim insan ister istemez olmayacağını bile bile korkuyo , erken gelmesi için var mı bir öneriniz dedim. Böyle homo sapienslerle karşılaşacağımı bilsem yazmazdım zaten
Bence senin kafan güzel arkadaşım. İlk yazdığın mesaja bak. İçim içimi kemiriyor test alsam duyulur nasıl çözebilirim demişsin. Adeti düzenlemekle ilgili bir şey dememişsin bile. İyi misin gerçekten? Salak mı sandın bizi?Siz cidden iyi misiniz? Psikolojik sorunlarınız mı var bana mı öyle geliyor? Şüpheleniyorum demedim insan ister istemez olmayacağını bile bile korkuyo , erken gelmesi için var mı bir öneriniz dedim. Böyle homo sapienslerle karşılaşacağımı bilsem yazmazdım zaten
Gebeliğe sebebiyet verecek durum olmadiysa sıkıntı etmeyin.Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
sürtünen niye ilişkiden kaçıyor onu da anlamış değilim. cinsellik yaşanıyor ama zar sağlam. ne güzel pir ü pak evlendiğini sanıyor kızlarımız.zaten fark ettiyseniz eğer bdvde hiç "erkek arkadaşımla birlikte oldum adetim gecikti ne yapabilirim" diyen insan olmuyor
herkes sürtünüyor sürtünüyor sonra gelip aman allahım yoksa hamile miyim
cahillik resmen ya. şöyle konuları gördükçe sinirleniyorum