• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlerdir kafama takmaktan..

Ben buraya yargılayın diye yazmadım. Kınayacak insan cevap yazmayabilir. Çözüm olabilir mi ve sıkıntımı hafifletecek birileri vardır belki diyerek yazdım.

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.

sevişmeden hamile kalabilmiş tek insan var hz meryem.sen de o olamayacağına göre tıbben de mümkün olmayan bir konu nasıl kafanı meşgul edebiliyor açıklar mısın?

sevişmeden hamile kalabilmiş tek insan var hz meryem.sen de o olamayacağına göre tıbben de mümkün olmayan bir konu nasıl kafanı meşgul edebiliyor açıklar mısın?
var ya böyle bir üyemiz.
evli o.
böyle hamile kalmış kendisi

Benim ağzımdan sürtündük diye birşey çıktı mı?
peki ilişki olmadan hamile kalmanızdan başka nasıl şüphelenebilirsiniz? anal ya da oral seksten bahsediyorsanız o şekilde hamile kalınmaz, bundan şüpheleniyorsanız o da cahillik.

Ben buraya yargılayın diye yazmadım. Kınayacak insan cevap yazmayabilir. Çözüm olabilir mi ve sıkıntımı hafifletecek birileri vardır belki diyerek yazdım.
Pampa beğenmiyorsun bak bir sürü öneri geldi.

-Yaşadığın şehre dön hastaneye git
- Sevgilin bir hediye paketi yapsın başka bir şeylerin içine sıkıştırsın kargo yapsın.
- Stres yapmadan bekle.
-Başka semtten al.
-Regl söktürücü çaylar falan duymuştum onları araştır.

Sanırım kendimi ifade edemedim. Birleşme olmadı aramızda ama yakınlaşma oldu.
Ee sürtünmede yoksa neyden şüpheleniyorsun?

Hayır düşünüyorum düşünüyorum birleşmeden hamile kalınabilecek başka sevişmemsi bir yakınlaşma akla gelmiyor.:deli:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen şu yakınlaşmayı açsan sanırım arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilecek ;) yakınlaşmanın bin türlüsünü yazdılar hiç birisini onaylamadın. kafa mı buluyosun?

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.

Fazla üstüne gelinmiş. Evli değilim, evlilik dışı cinsel ilişki de yaşamadım. Çok bilemiycem ne yaşadınız ama zor bacım.

Evli insanşar sebebiyet verecek şeyler yaşadıları halde ne kadar uğraşıyorlar bebiş için :D

Strestendir sen çok şey yapma :D

Ne çok gömmüşsünüz arkadaş :) kim kimle nasıl yaşadıysa yaşadı.
Aranızda hamile kalmanı gerektiren bir yakınlaşma olmadıysa rahat ol değilsindir. Hava değişimi, soğuk , stres özellikle etkileyebiliyor. Sende şuan fazlaca stres yapmışsın belki ondan gecikmiştir. Bence rahatlamayı dene adet söktürücü denemişsin birde papatya rezene falan dene şu psikolojiyi at üstünden.

Back
X